''Trebuie să demilitarizăm NATO''

DECLARAŢII HALUCINANTE LA TELEVIZIUNILE RUSEŞTI: ''Trebuie să demilitarizăm NATO''

G.U.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 28 aprilie 2022

Sursă foto: Julia Davis/Twitter

Sursă foto: Julia Davis/Twitter

Vladimir Putin a ameninţat astăzi Occidentul cu un "răspuns fulgerător" dacă intervine în războiul din Ucraina, declaraţia liderului de la Kremlin venind în contextul în care, în ultimele zile, presa de stat rusă a amplificat aceeaşi retorică, bombardând publicul cu afirmaţii precum cea că al treilea război mondial este iminent, potrivit HotNews.ro.

Toate canalele TV importante promovează ideea unei escaladări inevitabile, nemaiîntâlnite până acum, din cauza invaziei în Ucraina, care este descrisă ca un război purtat de Occident împotriva Rusiei, scrie în Daily Beast jurnalista Julia Davis, specialistă în monitorizarea presei ruse.

În dezbaterile TV de marţi seară s-a ajuns la afirmaţii halucinante:

- "(Occidentul) a declarat un război împotriva noastră. Ce mai aşteptăm? Va trebui să desfăşurăm o operaţiune specială de demilitarizare a NATO" - Olga Skabeeva, realizatoarea Rossia 1 supranumită "Păpuşa de oţel de la Putin TV"

- "Totul se va sfârşi cu un atac nuclear, pentru mine, este mai probabil decât alt rezultat. Acest lucru mă îngrozeşte, pe de o parte, dar, pe de altă parte, cu înţelegerea că este ceea ce este" - şefa canalului de RT, Margarita Simonyan.

- "Dar noi vom merge în rai, în timp ce ei vor crăpa pur şi simplu", a adăugat celebrul propagandist rus Vladimir Solovyov

- "Reprezentanţii acestor patruzeci de ţări diferite sunt Hitlerul colectiv de astăzi", a spus politologul Mihail Markelov, calificând ţările care s-au întâlnit săptămâna aceasta în Germania pentru a ajuta Ucraina drept răul întruchipat.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. La ce gunoi propagandistic mincinos (exista si propaganda care infatiseaza adevarul) este pe media romaneasca, sa multumim ca ni se arata ca si ceilalti fac propaganda.

    Intrebarea este: este propaganda mincinoasa sau adevarata? Despre treaba cu mersul in rai nu mai pronunt. Din partea ucrainiana aud treaba asta "It is better to be the widow of a hero than the wife of a coward". Bine, pentru ce? NATO? Sunteti idioti. 

     

    Dar celelalte opinii, despre riscul unui razboi nuclear si escaladarea catre un razboi cu NATO, opiniile rusesti sunt foarte pertinente si sunt sustinute de acest articol de ieri din Politico (jurnal american). 

    "In case you missed it, the war in Ukraine just got hotter

    As both sides escalate rhetoric and tactics, the risk of a collision between Moscow and the West has never been higher." 

    1. Rusnac acoperit mic ce esti...o tot dai codita si incerci sa-i scoti basma curata pe spalatii pe creieri si criminalii care te platesc!

    Cand o sa cada prima bomba ruseasca in Romania, o sa ii vad pe cioclii razboiului, gen Mandruta, Gadea si alti tristi din astia, cum o sa faca pe ei de frica.

    1. Rusia va disparea daca face asa ceva. Nu ca ar avea bani de asa ceva...

      astia la primul plici, cu prajitura in pantaloni, se vor coti la 180" si nu ca li se spune ... o vor face din instinct! hahaha

      Pt. 2.1....adevarat, Rusia va fi nimicita de NATO si rusii stiu asra, dar o sa ne ia si pe noi cu ei in iad/paradis, inclusiv copiii nostri. Cand o sa isi dea seama ca totul e pierdut, kamikaze si adio, lume!

      Nu o sa faca, ca toti cioclii razboiului vor fi fugiti demult si vor sta la plaja si vor indemna. In timp ce noi restul vom fi cenusa din cauza lor.

      da, imediat ce are loc asa ceva vorbim imediat de WW3 si invadarea efectiva a Rusiei in adancime si destructurarea ei statala si impartirea ei in 8-9 tari distincte.

      nimeni altcineva decat rusii nu va hotara viitorul Rusiei ... si rusii isi hotaresc viitorul prin deciziile pe care le iau !  

      Daca invadeaza un teritoriu NATO din acel moment si-au semnat testamentul la nivel statal ! Lumea e mult prea interconectata si puternica pentru a le suporta lor apucaturile de bullying international !  

      Asadar, rusii daca vor sa isi vada tara disparand , e ok... pot trece la atacarea unei tari NATO !  

      Mai apoi intreaga lume poate functiona fara ei intr-un binom China - UE/SUA fara nici o problema.  

      Recomand Rusiei decizii pragmatice si limpezi la cap ! Asta de dragul continuitatii ei in istorie !  

    Una e ce vedem la tv alta e realitatea. Chill out

    1. corect !

    NATO si-a incalcat intelegerile si a avansat pana la granita Rusiei. Ce ar trebui sa faca? Sa astepte sa o bombardeze NATO? Normal ca a reactiona. Cum ar reactiona americanii daca China si-ar face baze militare in Mexic? Ei nu accepta sa isi faca la 10k de km.

    Oricat ne enerveaza rusii, aici au dreptate. NATO s-a dus peste ei si isi protejeaza teritoriul, ceea ce noi romanii nu avem cum sa intelegem!

    Am cedat 4 regiuni Ucrainei fara macar sa zicem psss. 

    1. Dar unde se invecineaza Nato cu rusii? In Ucraina( Polonia si noi)? Pau rusii au venit acolo.

      Nato nu ataca pe nimeni istetule, esti dezinformat in tot ceea ce sustii pe-aici...

      Asa este. Ai mare dreptate. De aia Rusia speriata [...] de NATO care gata gata in criza covid o si ataca a atacat numai obiective militare strategice NATO: spitale, civili, copii, femei insarcinate, babe, mosi, rasaduri din curtile sarace ale Ucrainei. Sa loveasca naprasnic NATO. Tot de aia au violat si torturat femei, au omorat civili, furat bunuri casnice, violat bebelusi. Ca raspuns a aproprierii NATO de Rusia. Eu sper cu "dreptatea ta pentru Rusia" sa ajungi multi multi ani in Siberia si sa ii dai acolo Rusiei dreptate. Iar familia ta sa ramana in grija soldatilor rusi suparati tare pe NATO.

      nu e dezinformat , e ruscan platit cu ruble insangerate

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb