Deputatul Adrian Miuţescu a fost reales preşedinte al PNL Argeş

G.U.
Politică / 24 iulie 2021

Deputatul Adrian Miuţescu a fost reales preşedinte al PNL Argeş

Deputatul Adrian Miuţescu a fost reales, astăzi, în funcţia de preşedinte al PNL Argeş, impunându-se în faţa contracandidatului său, avocatul Radu Perianu, transmite Agerpres.

"Preşedintele PNL Argeş, deputatul Adrian Miuţescu, a fost reconfirmat azi în funcţia de lider al organizaţiei judeţene, cu un scor zdrobitor: 261 de voturi la 98, cât a avut contracandidatul său, Radu Perianu. În prezenta preşedintelui PNL, Ludovic Orban, a europarlamentarului Siegfried Mureşan, vicepreşedinte PPE şi a ministrului Agriculturii, Adrian Oros, delegaţii PNL Argeş au votat pentru continuitate, pentru proiectele judeţului şi dezvoltarea Argeşului", se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PNL Argeş.

Liderul liberal Ludovic Orban le transmisese participanţilor la Conferinţa de alegeri a PNL Argeş că de votul lor depind rezultatele care vor fi obţinute la următoarele alegeri.

"Dumneavoastră aveţi puterea de a decide, am încredere în votul dumneavoastră atât aici, la conferinţa judeţeană (...), cât şi la congres. Destinul Partidului Naţional Liberal e în mâna membrilor Partidului Naţional Liberal şi am încredere că membrii Partidului Naţional Liberal vor lua acele decizii care să ducă Partidul Naţional Liberal spre noi victorii în 2024, atât la europarlamentare, cât şi la prezidenţiale, cât şi la alegerile locale, cât şi la alegerile parlamentare", a spus Orban sâmbătă, la Piteşti.

Pentru conducerea PNL Argeş au candidat preşedintele în funcţie al organizaţiei, deputatul Adrian Miuţescu, susţinător declarat al lui Ludovic Orban şi avocatul Radu Perianu, consilier personal al premierului Florin Cîţu şi susţinător al acestuia.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. O nulitate. Nu inteleg cum de l-au votat oamenii din organizație pentru ca are o imagine proasta. Omul lui Orbán, după chipul și asemănarea sa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb