Detinatorii de CardAvantaj pot plati doar la Teknosa în 18 rate cu dobânda 0%

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 28 septembrie 2007

În aceasta toamna, prin CardAvantaj, doar la Teknosa tehnologia este accesibila pentru fiecare!

În perioada 28 septembrie - 31 octombrie, detinatorii de CardAvantaj se pot bucura de avantajele cumparaturilor cu plata în 18 rate cu 0% dobânda doar la Teknosa, beneficiind totodata de bonus la fiecare cumparatura, fie ca aleg produse electronice, de îngrijire personala sau produse ale tehnologiei de vârf (IT, gadget-uri).

"Suntem bucurosi ca putem oferi clientilor nostri acest avantaj unic pe piata româneasca. CardAvantaj este un produs accesibil si usor de utilizat prin intermediul caruia clientii pot plati numai în magazinele Teknosa în 18 rate cu 0% dobânda si 0% comision pentru toata gama de produse. Clientii care doresc CardAvantaj îl pot obtine aplicând pentru emiterea lui si utiliza în toate magazinele noastre, unde un consilier al Credit Europe Bank sta permanent la dispozitia lor." declara Gyorgy Baba, General Manager PRIMEX S.A..

"Ne face o deosebita placere sa anuntam o premiera pentru clientii nostri: posibilitatea de a plati prin CardAvantaj în 18 rate cu 0% dobânda si 0% comision în magazinele partenere Teknosa. Noutatea consta în numarul crescut de rate fara dobânda si fara comision, pâna în acest moment clientii nostri având posibilitatea de a achita cumparaturile într-un numar cuprins între 1 si 12 rate în locatiile partenere Credit Europe Bank. Prin intermediul acestei campanii, clientii nostri se pot bucura de toate avantajele tehnologiei, folosind un instrument de plata avantajos, cardul de credit CardAvantaj." spune Dl. Omer Tetik, Vicepresedinte - Credit Europe Bank (Romania) S.A.

CardAvantaj este primul card de credit emis sub sigla MasterCard/Visa prin intermediul caruia detinatorii sai, pe lânga avantajul bine cunoscut de cumparaturi cu plata în rate si 0% dobânda, primesc bonus la fiecare tranzactie efectuata în reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank. Mai mult, detinatorii de CardAvantaj primesc 5% bonus la prima tranzactie efectuata în sistemul de rate la partenerii comercianti Credit Europe Bank.

În acest moment, Credit Europe Bank (România) S.A. detine o cota de 11% din piata cardurilor de credit si cea a POS-urilor, o retea de 105 ATM-uri, peste 5,500 POS-uri si peste 95 de sucursale si agentii.

Teknosa este liderul pietei de retail tehnologic din Turcia si este prezenta din decembrie 2006 si în România, prima tara în care gigantul turcesc si-a extins operatiunile. Teknosa, primul si cel mai mare lant de magazine ce ofera servicii în retailul tehnologic, detine 194 de magazine în 54 de orase. Cu ajutorul celor peste 3.000 de angajati, specialisti în domeniu, Teknosa îsi propune sa ofere consumatorilor o noua experienta în retailul tehnologic, îmbinând raportul calitate - pret cu cele mai bune servicii. Parte a grupului Haci Ömer Sabanci Holding A.S., Teknosa Iç ve Dis Ticaret A.S. a fost înfiintata cu scopul formarii unei platforme de vânzari si negocieri în cadrul retailului tehnologic din diverse domenii: electronica, informatica, comunicatii, produse de îngrijire si optica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb