"Deutsche Bank" nu-şi va realiza ţinta de profit

ALINA VASIESCU
Ziarul BURSA #Internaţional / 5 octombrie 2011

Deşi nu îşi va atinge ţinta de câştig pe anul curent, "Deutsche Bank" va fi în continuare profitabilă, potrivit oficialilor instituţiei.

Deşi nu îşi va atinge ţinta de câştig pe anul curent, "Deutsche Bank" va fi în continuare profitabilă, potrivit oficialilor instituţiei.

"Deutsche Bank" AG, cea mai mare bancă din Germania, anunţă că nu-şi va realiza ţinta de profit operaţional, de 10 miliarde euro, prevăzută pentru anul curent, din cauza turbulenţelor de pe pieţele financiare.

"Din cauza turbulenţelor de pe pieţe, ţinta stabilită pentru profitul înainte de taxe, de 10 miliarde euro, din operaţiunile principale, nu mai poate fi atinsă în 2011", au afirmat oficialii "Deutsche Bank".

Amintim că, la finele săptămânii trecute, publicaţia germană Handels-blatt informa, citând surse anonime, că "Deutsche Bank" şi-ar putea reduce ţinta de profit pe anul curent.

Potrivit instituţiei creditoare, intensificarea crizei datoriilor suverane a condus la "incertitudini crescute în rândul participanţilor de pe piaţă în trimes-trul al treilea, reducând astfel volumele şi veniturile diviziei de corporate banking şi valori mobiliare".

Totuşi, "Deutsche Bank" aşteaptă să raporteze profit pe trimestrul încheiat în 30 septembrie şi anticipează un nivel solid de câştiguri pe întregul an. Mai mult, conducerea "Deutsche Bank" a declarat că estimează, pe anul curent, "cel mai bun profit operaţional din istoria sa" pe segmentul operaţiunilor clasice de banking.

Pe de altă parte, "Deutsche Bank" a anunţat că va elimina 500 de locuri de muncă în domeniul corporate & invest-ment banking (în principal în afara Germaniei) şi va înregistra pierderi de 250 de milioane de euro din portofoliul de obligaţiuni guvernamentale greceşti. Banca germană a contabilizat pierderi de 155 de milioane de euro din aceste deţineri, în trimestrul al doilea din 2011.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb