"Deutsche Bank" nu-şi vinde operaţiunile de management al activelor

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional / 13 septembrie 2016

"Deutsche Bank" nu-şi vinde operaţiunile de management al activelor

"Deutsche Bank" AG, cea mai mare bancă din Germania, nu are în plan înstrăinarea operaţiunilor sale de management al activelor, conform declaraţiilor făcute de directorul executiv John Cryan într-o scrisoare adresată angajaţilor, publicată ieri pe site-ul instituţiei financiare.

John Cryan a afirmat: "Există un zvon pe care aş vrea să-l înlătur, astfel că o spun în mod clar că divizia Deutsche Asset Management este şi va rămâne o parte esenţială a modelului nostru de business. Nu vă lăsaţi distraşi de speculaţiile referitoare la eventuale fuziuni sau înstrăinări".

Declaraţia oficialului bănci vine după ce în presă au apărut unele speculaţii potrivit cărora operaţiunile de management al activelor din cadrul "Deutsche Bank" ar putea fi restructurate inclusiv prin vânzarea acestora.

În scrisoarea amintită, Cryan a menţionat: "Mediul de afaceri este provocator, cu dobânzi mici care persistă şi norme de reglementare tot mai dure. În cadrul băncii noastre, nu am ajuns încă unde ne-am dorit să fim. De aceea, nu avem timp de irosit".

Cryan a mai afirmat, în alte rânduri, că 2016 va fi un an de vârf în privinţa restructurărilor, în care va soluţiona procesele majore în care este implicată banca. "Deutsche Bank" şi-a constituit privizioane de 5,5 miliarde de euro pentru încheiarea de acorduri amiabile şi plata amenzilor în aceste cazuri.

Cryan a menţionat în scrisoare: "Avem destule de rezolvat şi intenţionăm să ne concentrăm pe aceste lucruri, acum. Vrem să rezolvăm litigiile importante şi ne apropiem de linia de sfârşit în rundele de negocieri cu reprezentanţii salariaţilor din Germania".

Amintim că, în trimestrul al doilea din 2016, profitul net al "Deutsche Bank" a scăzut cu 98% pe fondul volatilităţii de pe pieţele financiare şi al ratelor scăzute ale dobânzilor, ajungând la 20 de milioane de euro.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Acorduri amiabile nu vreau.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb