DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE APĂ POTABILĂ: Contract de 600 de milioane de euro, semnat de Dăncilă

V.D.
Politică / 1 septembrie 2018

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Contract în valoare de aproape 600 de milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii de apă potabilă în şase judeţe, semnat în prezenţa premierului Viorica Dăncilă

Un contract în valoare de aproape 600 de milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii de apă potabilă în judeţele Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Dâmboviţa, Braşov şi Ilfov a fost semnat, ieri, la Constanţa, de ministrul Fondurilor Eurpene, Rovana Plumb, în prezenţa premierului Viorica Dăncilă. Programul va fi implementat prin 50 de contracte de lucrări şi patru contracte de servicii. De asemenea, premierul a participat la inaugurarea Staţiei pentru Tratarea apei potabile Palas.

Premierul Viorica Dăncilă a participat, vineri, la inaugurarea Staţiei pentru Tratarea apei potabile Palas, una dintre investiţiile importante realizate de RAJA SA, operatorul regional de apă Constanţa, care are rolul de a îmbunătăţi infrastructura în sectorul de apă potabilă, în beneficiul sănătăţii populaţiei municipiului Constanţa.

La inaugurare, alături de directorul RAJA SA, fostul ministru al Transporturilor şi preşedinte PSD Constanţa, Felix Stroe, a participat şi preşedinta Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, mnistrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Reprezentanţii RAJA i-au prezentat premierului date tehnice despre investiţie şi au oferit detalii despre modul în care noua staţie de tratare va îmbunătăţi calitatea apei furnizate consumatorilor din judeţ.

Viorica Dăncilă a spus că este bucuroasă că autorităţile locale şi RAJA au înţeles importanţa absorţiei fondurilor europene.

"Mă bucur să fiu astăzi alături de dumneavoastră cu prilejul a două momente importante pentru îmbunătăţirea serviciilor publice pentru cetăţeni. Mă refer la staţia de tratare a apei potabile Palas, inaugurată astăzi în urma lucrărilor de reabilitare şi modernizare. Al doilea eveniment important este legat de semnarea contractului de finanţare pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată. Mă bucur mult că autorităţile locale, societatea RAJA au înţeles importanţa investiţiilor, au înţeles importanţa absorbţiei fondurilor europene", a spus premierul.

Dăncilă a precizat că la sfârşitul anului 2016 procentul de absorţie al fondurilor europene era de 16 la sută, că în iune 2018 era de 19 la sută şi îşi propune ca până la sfârşitului anului să ajungă la 25 la sută, peste media Uniunii Europene care este de 20 la sută.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. si nu mai consumam sucuri European drinks

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb