DGPMB: 20 de percheziţii într-o cauză privind infracţiunea de tentativă la omor

E.D.
Anticorupţie / 10 iulie 2014

20 de percheziţii au loc în această dimineaţă în Capitală, într-un dosar de tentativă de omor, printre suspecţii audiaţi la poliţie fiind şi doi celebri luptători de K1, transmite un comunicat al DGPMB.

Potrivit acestuia, forţele de ordine au descins în cursul dimineţii la un local din Bucureşti, unde a avut loc recent o altercaţie între interlopi şi manelişti, din cauza unei neînţelegeri legate de dedicaţii muzicale, soldată cu rănirea gravă a unuia dintre combatanţi. Persoana rănita a fost atunci tratată la Spitalul Sfântul Pantelimon.

Ulterior, s-a declanşat o amplă operaţiune cu 20 de percheziţii la care participă astăzi peste 200 de poliţişti, procurori, ofiţeri SRI şi DGIPI.

26 de persoane vor fi aduse cu mandat, la audieri, la Poliţia Capitalei.

Potrivit surselor de presă, printre suspecţi s-ar afla fraţii Andrei şi Bogdan Stoica, luptători K1, dar şi Răzvan Pircalab, preşedintele Federaţiei de Lupte Libere şi patronul respectivului local din sectorul 6 al Capitalei.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. In sfarsit a sosit ziua cand politia sa trezit si a decis sa faca descindere la Hanul Drumetului proprietatea lui Parcalab. Acolo se intampla lucruri murdare, dar acest Razvan Parcalab este a fost si poate va fi ajutat de Poteras, de oamenii cu grade pe umar de aceea isi permite sa faca atatea nelegiuiri. Deunazi tatal lui Marin Parcalab declara ca a infiintat o firma de paza si va da cu gangsterii de pamant. Cred ca ar trebui in primul rand sa fie atent la baiatul lui Razvan Parcalab si dupa aceea sa declare ca da cu gangsterii de pamant! Acest Razvan Parcalab "baiatul lui tata de bani gata" este un individ cu palmares de INTERLOP DE TOP, notele de plata piperate cu furt pe fata din restaurantul lui sunt recunoscute de toti cei care frecventeaza restaurantul lui, bataile si razbunarile de tip mafiot sunt stiute dar cu toate acestea daca "taticul Marin Parcalab pupincurist pe vremea lui Ceausescu si-a ajutat odrasla sa se inalte in faradelegi!

    1. draga ianis nu cumva te numesti vasile p - ai pierdut ciolanul si nu mai ai ce roade . nu spui dect minciuni numele pircalab este respectat de cei ce recunosc ce au facut tatal si fiul pentru lupte . dumnezeu va v-a arata intr-o buna zi rautatea pe care o aveti pentru aceasta familie .

      ai dreptate,distinsul luptator parcalab junior,nu avea bani nici de o cola,dar a venit vremea si a fost bagat in seama de asociatul lui virgil,ia dat restaurantul pe mana ,pana intr-o zilau dat afara din propia casa,Sefu parcalab junior ,dadea cu imprumut bani,bani multi ,camatar de profesie,interlop de interlop,cu spate de luptator,restaurantul il tinea ca sa faca bani negri,banii din incasarile din nunti ii intrau in buzunare,la gaze rest era cuplat pe naspa,la curent la fel...luai masa in rest te acostau fel si fel de intelopi ,daca erai batran pac pac ramaneai fara casa.Poteras era mana dreapta la razavan..he he sunt multe intamplari,in concluzie familie de mafioti cu acte in regula sunt ei bv lor sau ajuns dar dzeu nu doarme si vor cadea incet incet.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb