DHL livrează Cupa Mondială de Rugby 2019 în Japonia

M.I.â
Miscellanea / 20 septembrie 2019

DHL livrează Cupa Mondială de Rugby 2019 în Japonia

DHL Express, liderul internaţional în curierat expres şi logistică, şi-a îndeplinit misiunea în calitatea de Partener Logistic Oficial al Rugby World Cup 2019 din Japonia. DHL a livrat toate materialele necesare celor 20 de echipe participante precum echipamente de joc şi antrenament, dar şi materiale tehnice. Până la finalul campionatului, DHL va livra un total de 67 tone din întreaga lume dar şi pe teritoriul Japoniei, precum şi 432000 bilete de meci în peste 140 de ţări şi teritorii, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

John Pearson, Chief Executive Officer, DHL Express, a declarat: "DHL, compania cu cea mai mare acoperire internaţională, are o asociere de lungă durată cu rugby-ul la nivel mondial, de-a lungul celor 50 de ani de existenţă. Rugby-ul înregistrează cea mai mare expansiune şi are o serie de valori esenţiale pentru activitatea DHL: munca în echipă, viteza, precizia şi sincronizarea, pasiunea, angajamentul pentru excelenţă şi dorinţa de a fi învingător. Suntem mândri să oferim sprijinul nostru logistic pentru a treia oară consecutiv pentru cel mai mare eveniment de rugby din lume - Rugby World Cup 2019 - turneul în care ne-am implicat încă din 2011, în calitate de Partener Logistic Oficial."

Expediţia unică a început în februarie, şi, intre timp, Ron Rutland şi James Owens au traversat 27 ţări (inlcusiv România) în 7 luni şi jumătate pentru a aduce fluierul oficial la meciul de deschidere al Rugby World Cup 2019, pe Tokyo Stadium de astăzi, 20 septembrie. Pe traseul lor din Londra către Tokyo, Ron şi James au parcurs peste 20000 km, prin toate tipurile de climă, pe orice tip de teren, trecând inclusiv prin Himalaya. Această aventură a avut ca scop strângerea de donaţii şi creşterea notorietăţii în ceea ce priveşte copiii defavorizaţi din Asia şi oferirea unei şanse de a face performanţă sportivă prin programul "ChildFund Pass It Back.' DHL a fost alături de cei doi aventurieri încă din prima zi, oferind sprijin în livrarea unor materiale de prim ajutor, piese de schimb şi oferind expertiză vamală la graniţe, transmite acelaşi comunicat.

Ron şi James au trecut în luna februarie şi prin Romania, iar laTimişoara au fost întâmpinaţi de echipa DHL Express Romania, la terminalul operaţional din incinta Aeroportului Internaţional Timişoara.

În cadrul parteneriatului cu jocul de rugby, DHL a avut ocazia să ofere oportunitatea unor copii din toate colţurile lumii de a aduce pe teren mingea oficială de deschidere la fiecare meci din cadrul Rugby World Cup 2019 din Japonia. 25 de ţări, inclusiv toate cele 20 de ţări participante au demarat campanii promoţionale pentru alegerea celor 48 de câştigători.

În România această şansă extraordinară a fost câştigată de un copil de 9 ani din Ilfov, Darius Ştefan Mihăescu, care va livra mingea în teren săptămâna viitoare, la meciul South Africa -Namibia, pe City of Toyota Stadium. Darius va călători în Japonia împreună cu mama lui.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb