Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR

S.B.
Politică / 10 - 11 februarie 2021

Diana Şoşoacă (sursa foto: facebook)

Diana Şoşoacă (sursa foto: facebook)

Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor. Deputatul AUR Dan Tanasă a explicat că decizia a fost luată "la capătul unui lung şir de întâmplări" şi că orice membru al formaţiunii trebuie să respecte statutul partidului precum şi cel de demnitar al statului român, informează news.ro.

"Din păcate, vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. S-au strâns mai multe lucruri. E o decizia luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român", a declarat Dan Tanasă în această după-amiază.

Întrebat despre reacţia Dianei Şoşoacă la această decizie a AUR, Tanasă a răspuns: "Nu ştiu care este reacţia domniei sale, dar doamna Şoşoacă ştie foarte bine, i s-a comunicat în repetate rânduri că trebuie să respecte un anumit statut, şi statutul de membru al Alianţei pentru Unirea Românilor şi statutul de demnitar al statului român, iar dânsa a fost în permanenţă extrem de refractară la sugestiile care i s-au făcut", potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 24 )

  1. Pai, Sosoaca era singura cu adevarat luptatoare din AUR pt demnitatea si libertatile romanilor, si totodata, portavocea acestui partid, cei 2 copresedinti fiind doar niste marionete decorative, dar invidioase pe calitatile lui Sosoaca! Se doreste astfel, predarea partidului cu arme si bagaje in mainile Sistemului, la fel ca toate celelalte partide! Va avea acceasi soarta ca PPDD-ul lui Dan Diaconescu, adica cu membrii cumparati la Kg de catre partidele parlamentare!

    1. Eu m-am asteptat sa fie exclusa ! A fost si va ramine o MAHALAGIOAICA !

      Prefer o mahalagioaica care spune adevarul, decat niste Iude elegante si diplomate care sunt "corecte politic"!

      Daca Sosoaca reprezenta Adevarul atunci esti calificat pentru Blaceanca

      Nu--ti fa tu grija de mine, tu ai grija de ma-ta, caci parashuta aia a ajuns campioana la inghitit maciuci pe Centura!

    Eram sigur ca asa o sa se intample , dupa ascensiunea fulminanta a Dianei Sosoaca . securitatea are nevoie de marionete nu de personalitati . sa-si faca partid daca o putea si-i vor da voie , fara sa se insceneze ceva . la revedere , aur de trompeta !

    1. Și-au dat cu stângul in dreptul! Le-a promis cineva un ciolan! O sa scadă mult! Sosoaca era motorul, ceilalti erau slabi! S-au dedat și cei din AUR la megatunurile din Senat?

    Cap - coadă : ADEVĂRUL umblă cu capul spart.

    Aia care au votat AUR au votat exact pentru circul deghizat in patriotism si interes pentru problemele romanilor (plus ceva conspiratii anti-Covid si anti-vaccin). Sosoaca era ilustratia perfecta a acestui partid si a ce reprezinta el. Si, in Parlament, a ramas fidela aceleiasi abordari. Liderul AUR e ca si inexistent, iar alti AUR-isti nu mai exista in spatiul public.

    Acum, eliminand pe Sosoaca, AUR devine un partid nevizibil. Predispus la combinatii si racolari de catre celelate partide. Era previzibil, dar parca prea devreme se vede cat de ipocriti sunt. 

    O tupeista de 2 bani.

    "Valorile" Romaniei: Sosoaca, Veorica, Plumb etc.

    Te doare mintea 

    Nu a fost dată afară din AUR, mănâncă presa rht, a fost exclusă din comisia parlamentară din care făcea parte, ceea ce e cu totul altceva.

    De altfel Sosoaca e posibil să-și facă partid propriu și să-i lase pe alde George Simion sa bată mingea în spatele porții cum fac deja.

    Poporul are a votat AUR vrea scandal, ieșire în stradă, politică cu strigături, AUR, ca partid nu e pregătit pentru așa ceva, Sosoaca insa da. 

    1. Incorect!

      Fiind data afara din AUR, pierde automat (devenind senator independent) pozitia de sef al comisiei de abuzuri, care a revenit, conform algoritmului politic, partidului pe listele caruia a candidat si obtinut postul!

      Cum a ajuns pe aceste liste, este o alta poveste, cu cantec!. 

    de la botnita i se trage , in plus a avertizat in parlament de pericolele vaccinului ( luate de pe site producator , nu de la ea ). vrea drepturi si libertati pentru oameni , ceea ce nu inseamna comportament european , cum se scremea , fripturistul dan tanase sa explice si in acelasi sa arate ce european este el , adica umil si supus . prin popularitatea ei in contrast cu , mortaciunile din parlament , devenise un pericol .

    1. Ba de la prostie si obraznicie i se trage!

      Ba cred ca i s-au scurt circuitat conexiunile!

      prostia si obraznicia va caracterizeaza pe voi , cei care nu aveti argumente , ci doar un sac de injurii !

    A inceput sa cocleasca aurul

    Cu TURMA-n prăpastie: 31 de ani nu-s evidenți ???

    Tîrziu si Lavric niste nulitati, nu a auzit nimeni de ei, dar de Şoşoacă a cam auzit toata Romania, asa este intodeauna, cand nu faci nimic pentru partid si iti este frica ca ramai fara functie. Acum de AUR nu o sa mai auda nimeni. La urmatoarele alegeri AUR nu va mai exista. Asta de patriotism, ciocul mic li s-a promis cascaval.

    deci care este formatia care evolueaza in tricouri de culoare inchisa, de la stanga la dreapta? ca am deschis televizorul mai tarziu...

    O ,, profesionistă" trimisă de ruși să facă circ și haos.

    1. Ivanovici.????

    Pfizer lucrează pentru distrugerea matricei genetice a poporului român.????????????

    daca spui adevarul deranjeaza hotii de la furat . de aici a pornit valul de critici , s-au mobilizat toti , iar fripturistii alde tanase , lavric , tarziu s-au si repezit . oricum vor fi cumparati la kg in viu , sau per capita .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb