DIGI lansează cea de-a doua ediţie a campaniei "Mobilizarea"

S.B.
Companii / 1 februarie 2022

DIGI lansează cea de-a doua ediţie a campaniei "Mobilizarea"

DIGI marchează începutul lunii februarie cu cea de-a doua ediţie a campaniei "Mobilizarea" şi surprinde, în perioada 1 februarie - 31 martie, clienţii noi şi existenţi, persoane fizice, cu o ofertă avantajoasă la portarea în reţeaua mobilă DIGI, atât din prepaid, cât şi din postpaid, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Astfel, clienţii care îşi portează numărul la DIGI pe durata campaniei, beneficiază de 50% reducere din valoarea facturii, timp de 6 luni, atât la contractarea tipului de abonament Optim Nelimitat, cât şi Optim 2, respectiv Optim 3, pentru o perioadă de 24 de luni. Reducerea se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă, iar clienţii pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă, fie pentru achiziţionarea unui telefon, dintr-o gamă variată, în 24 de rate DIGI, cu avans 0, aceasta din urmă fiind disponibilă doar pentru clienţii care deţin minimum un serviciu fix DIGI.

Clienţii care optează pentru abonamentul Optim Nelimitat au parte de beneficii nelimitate în ceea ce priveşte traficul de internet, minute în orice reţea naţională fixă şi mobilă, SMS-uri în reţeaua DIGI, 3000 de minute internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada, China şi UE, pentru convorbiri cu cei dragi, indiferent de distanţă.

Oferta poate fi activată atât pe site-ul DIGI.ro, din pagina principală sau din contul de client, cât şi în punctele de prezenţă, prin intermediul reprezentanţilor de vânzări sau prin apel la serviciul Relaţii Clienţi (031.400.4600).

Clienţii noi, care nu deţin încă un serviciu DIGI şi doresc să contracteze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Optim Nelimitat, pot accesa site-ul DIGI.ro, campania fiind disponibilă în pagina principală sau pot opta pentru oricare dintre posibilităţile de contractare menţionate anterior. În funcţie de numărul de abonamente Optim Nelimitat active la aceeaşi adresă, preţul final al abonamentului variază între 3-5 Euro/lună (TVA inclus).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb