Digi lansează o emisiune de obligaţiuni de 125 milioane de euro

Andrei Iacomi
Companii / 7 februarie 2019

Digi lansează o emisiune de obligaţiuni de 125 milioane de euro

Digi Communications NV (DIGI), compania mamă a RCS&RDS, lansează o emisiune de obligaţiuni senioare garantate în valoare de 125 milioane de euro, ce urmează să fie consolidate în aceeaşi clasă cu obligaţiunile senioare garantate existente ale companiei emise anterior, în valoare de 350 milioane de euro, care în prezent sunt listate la Irish Stock Exchange plc (Euronext Dublin), informează operatorul de telecomunicaţii printr-un raport remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Titlurile, cu scadenţa în anul 2023, poartă o dobândă anuală de 5% şi vor avea o valoare nominală minimă de 100.000 de euro, Citigroup urmând să acţioneze în calitate de Coordonator Global Unic şi Administrator al Ofertei.

"Obligaţiunile vor fi oferite doar (1) «investitorilor instituţionali calificaţi» în sensul Regulii 144A din US Securities Act din 1933, în forma modificată («US Securities Act»), precum şi doar (2) persoanelor din afara Statelor Unite ale Americii care achiziţionează Obligaţiunile din afara Statelor Unite ale Americii în baza Reglementării S (Regulation S) în baza US Securities Act", se specifică în informarea companiei.

Precum cele emise anterior, titlurile vor fi garantate de către filialele companiei din România şi Ungaria - RCS&RDS, DIGI Tavkozlesi es Szolgaltato Korlatolt Felelossegu Tarsasag şi Invitel Tavkozlesi Zrt.

"Compania va înainta la Irish Stock Exchange plc solicitarea ca obligaţiunile să fie admise la tranzacţionare pe Lista Oficială a Pieţei Principale de Titluri a Bursei de Valori din Irlanda", menţionează Digi Communications.

Totodată, compania a operat ajustări ale rezultatului financiar obţinut după primele nouă luni ale anului trecut, în perioada ianuarie - septembrie 2018 operatorul de telecomunicaţii raportând un profit net de 20,926 milioane de euro, cu 2,062 milioane de euro peste raportarea anterioară.

Digi Communications NV are o valoare de piaţă de 2,7 miliarde de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb