DOINA PANĂ, VICEPREŞEDINTELE PSD: Trebuie să fim în UE, dar nu în genunchi

F.B.
Internaţional / 13 noiembrie 2018

Trebuie să fim în UE, dar nu în genunchi

Viitorul României trebuie să fie în UE, dar nu oricum, nu în poziţia "ghiocelului", ci o Românie demnă, respectată, tratată egal cu celelalte state membre, indiferent de culoarea politică a celor care conduc vremelnic instituţiile europene, consideră deputatul Doina Pană, vicepreşedinte al PSD, în contextul în care Comisia Europeană urmează să prezinte noul raport MCV pentru ţara noastră şi Bulgaria.

"A apărut pe surse că raportul MCV va fi extrem de ostil României. Un instrument folosit, de mult prea mult timp, incorect şi abuziv împotriva României! Reamintesc că sub umbrela MCV s-au produs în România cele mai grave abuzuri judiciare determinate de amestecul brutal al serviciilor de informaţii în actul de justiţie. De data aceasta, frizează absurdul! Nu doar că nu se iau în considerare argumentele şi faptele prezentate oficial ci, ca un apogeu al absurdului, României i se cere şi să-şi încalce Constituţia, independenţa şi suveranitatea! Pe scurt, nu se mai respectă nimic, nici măcar principiile fundamentale care stau la baza construcţiei UE: independenţa, suveranitatea, cooperarea loială între instituţiile UE şi statele membre. Cât despre principiul tratamentului egal faţă de statele membre, ce să mai vorbim, atât timp cât însăşi acest MCV, de peste 10 ani, există doar faţă de România şi Bulgaria", a spus Doina Pană într-un comunicat.

De asemenea, arată Doina Pană, caracterul consultativ al avizelor CSM în cadrul procedurilor de numire/revocare a procurorilor de rang înalt a fost confirmat de Curtea Constituţională, în timp ce procedura ordinară de concurs pe baza căreia CSM numeşte conducerea Inspecţiei Judiciare este suspendată printr-o hotărâre de instanţă din România.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Fă Doina, fă-te fă ca lucrezi, fă!

    1. Doina exact asta face: lucreaza la rezolutia "Neamestecul in treburili interne ale altor state", versiunea 2.0.

    Ar trebui sa ne mai lase in pace "inalta poarta", cu comisarii lor sovietici cu tot. Dupa ce ca ne-au adus la statutul de colonie, ca ne-au luat toate resursele naturale, ne-au distrus capitalul autohton si ne iau forta de munca pe nimic, acum nici cu atat nu se mai multumesc, vor sa ne ingenuncheze complet, sa ne taie si bruma de fonduri europene pe care oricum ni le dadeau cu taraita si sa ne transforme in donator net de bani catre colonistii nesatui. Ordinarii colonisti care nu se mai satura sa ne dea UE sar in apararea securistilor si a abuzurilor comise de statul paralel securisto-mafiot. Iar penalul hot de case e doar marioneta statului paralel si guvernatorul coloniei Romanica, instalat de colonisti sa le reprezinte interesele.

    1. Alo , toar'asu Gigi ? Pana una alta Romania e tara UE si NATO ! Matalutza, cu gasca de zbanghii de la latrina 3 , a turnatorului puscarias voiculescu, esti liber sa pleci la Moscova, recte pasol na turbinca, si sa-ti incasezi ciozvartele azvarlite de la comisarii sovietici , de care amintesti, pentru postari straine interesului national al romanilor ! Si nu uita sa o iei si pe cocoana alina mungiu,dar si pe ipochimenii dan puric, costi rogozanu si altii ca ei ! Hai, valea, canta la alta masa si la crasmele anteniste ! Romania a fost gubernie rusnaca si nu va mai fi !

      ...

      Gigel. Tu gandesti sau doar vorbeste gura fara tine?

      1. ne-au luat toate resursele naturale, ne-au distrus capitalul autohton 

      Care resurse? SNP? Cine a vandut Petromul? Legislatia in Romania cine o face? Cine impune taxe si impozite la noi? 

      2. ne iau forta de munca pe nimic 

      Pe bune? Angajeaza iobagi? Cineva forteaza pe romani sa se angajeze la firme straine sau nevoia de a trai din ceva? 

      3. sa ne taie si bruma de fonduri europene pe care oricum ni le dadeau cu taraita 

      Auch! Din putul gandirii matale .... dna. Corina Cretu un alt "comisar sovietic" se tot roaga de inteligentii din actualul guvern sa ia fonduri europene. Pentru spitale, pentru autostrazi. Ai nostrii? Nimic! Prostii! Dam noi bani! Nu ne trebuie ai vostrii! 

      Problema e ca nu vrem sa facem proiecte mari. Pentru ca nu se poate fura. 

      De ce oare multe localitati din Romania acceseaza fonduri europene iar ministerele nu? 

      Exemplu: Oradea, Ciugud.

      Terminati cu intoxicarile. Nu ne mai ametiti cu gargara falsa a latrinelor! 

      Gigi, cei care ne-au condus au dat bogățiile pt care au fost răsplătiți. Nu ne-a jefuit nimeni fără voia noastră. Eu cred ca tu stii acest lucru dar faci pe postacul.

      Nu va mai imbatati cu apa rece. UE nu este o fundatie de ajutorare a tarilor din Europa. Si acolo, ca peste tot, banul conteaza. Acei bani europeni nu sunt acordati gratis. Se intorc cu dobanda, daca sunt acordati.

      Iar, Corina Cretu, ha. Este asa de greu sa se vada manipularea... Este membru PSD, la fiecare cateva luni apare in presa ceva bun despre ea, acum "se cearta" cu PSD pe tema banilor europeni. Dar ramane in PSD. Daca anul viitor isi va anunta candidatura pentru presedintie, o vor vota multi, pentru ca se lasa manipulati, iar PSD castiga postul de presedinte...

      Iar Gigi nu a spus nimic de antena 3 sau despre Voiculescu. Lumea nu este alba sau neagra, este gri, iar Romania este doar un mic pion pe tabla de sah dintre Occident si Rusia. 

    România va fi respectată în UE când va fi puternică economic și militar și nu pt retorica politicianistă goală de conținut.. Uita-te, fa Doino, la autostrăzile, trenurile, spitalele, școlile statelor cu care vrei tu sa fii egală, seamănă cu ce ai construit tu aici? Pt ca ati furat tot, dăm în gropi cu masinile, ne tratăm bolile în străinătate și asteptam sa ne apere tara americanii.Stati ca ghiocelul pt ca nu mai aveți resurse sa stati drepti.

    1. România va fi respectată în UE, când fă, Doina și fă, Veorica și bă Liviu vor respecta România.

      Făi, Doino, ce făcui fă? Făcură fă ăștia? Fă!

      Cât timp ai slugi securiste care preferă să lase mafiile internaționale să devalizeze o țară pentru o camară plină, România va fi o adunătură de sărăntoci cu ciobani hoți în frunte.

    Nu ti-e putin jena Doino, asculta-te ce cretinatati spu!

    Tu esti in genunchi si-i stergi pantofii lui Dragnea! 

    1. De ce nu face parlamentul o comisie de evaluare a protocoalelor SRI?

      De ce nu face parlamentul o comisie de evaluare a proceselor legate de colectiv și dezinfectanți diluați? 

      Credeți că un condamnat penal poate gândi o legislație neutră, independenta in interesul tuturor catatenilor? In mod cert un condamnat și cercetat va gândi legi pentru el, e natura umană. De aceea toate asociațiile, organizațiile au cos de etică. Unde e al Parlamentului, unde e al PSD, unde e al CCR?

      Cred că depășim cu mult normalitatea și bunul simt. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb