Dosarul accidentului în care a fost implicat Bode, declinat de procurorii din Argeş către Parchetul Tribunalului Militar Bucureşti

J.P.
Anticorupţie / 3 septembrie 2020

Dosarul accidentului în care a fost implicat Bode, declinat de procurorii din Argeş către Parchetul Tribunalului Militar Bucureşti

Accidentul produs, luni, pe DN 7, în judeţul Argeş, în care a fost implicat autoturismul în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va fi cercetat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti. Dosarul, deschis iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, a fost declinat către Parchetul Miliar întrucât şoferul ministrului are grad militar, conform news.ro.

În urma cercetării făcute la locul accidentului produs pe DN 7 în care a fost implicat ministrul Transporturilor, poliţiştii de la Brigada Rutieră Argeş au transmis documentele la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a început cercetările pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, Nicolae Argeşanu, a declarat joi pentru News.ro, că acest dosar a fost declinat către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, "întrucât unul dintre conducătorii auto implicaţi are grad militar".

Este vorba despre şoferul lui Lucian Bode, care este angajat al Serviciului de Protecţie şi Pază.

Ministerul Transporturilor a anunţat, luni seară, că ministrul Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Bode se afla într-o maşină oficială, condusă de şoferul său.

Imagini care arată cum, în repetate rânduri, maşina în care se afla ministrul Lucian Bode depăşeşte, pe linie continuă, şi circulă mult pe contrasens, depăşind chiar o coloană întreagă de maşini au fost surprinse de unul dintre cei depăşiţi în trafic.

"Accident ministru Bode - Touareg cu sirene la Dumbrăveşti, Râmnicu-Vâlcea Piteşti. După ce i-am văzut cum intră în curbă fără vizibilitate, am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târiu", a scris cel care a postat imaginile în mediul online.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. e ca si ingropat dosarul......

    1. BODEgardul lui Bode l-a dus in gard.

      Exemplu de ministru cu girofar de interlop. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb