Două noi societăţi listate în sistemul ATS al Sibex, începând de vineri

F.A.
Piaţa de Capital / 29 ianuarie 2014

Sibiu Stock Exchange (Sibex) anunţă admiterea la tranzacţionare, începând de vineri, a acţiunilor emise de societăţile Feper Bucureşti şi Romradiatoare Braşov, în cadrul sistemului alternativ de tranzacţionare administrat de SIBEX, se arată într-un comunicat de presă.

În calitate de acţionar majoritar al celor două societăţi nou listate în cadrul sistemului alternativ de tranzacţionare administrat de Sibex, Stan Iulian, Vicepreşedinte Executiv/Director General Adjunct al SIF Transilvania, a declarat: "SIF Transilvania este consecventă politicii de deschidere către piaţă a societăţilor din portofoliu şi este preocupată de creşterea accesului investitorilor la piaţă. În acest sens, eforturile comune ale SIF Transilvania, Sibex-Sibiu Stock Exchange şi Depozitarului Sibex au condus la finalizarea demersurilor de listare pe sistemul alternativ de tranzacţionare a acţiunilor Feper Bucureşti şi Romradiatoare Braşov. În scurt timp se vor lista şi acţiunile unei societăţi cu pondere importantă în portofoliul SIF Transilvania".

Dobrin Mielu, Preşedinte-Director General al Feper, a declarat: "Cu o cifră de afaceri în creştere, utilizând o tehnologie de execuţie avansată şi capacităţile coroborate ale aproximativ 125 de angajaţi, Feper a reuşit să-şi menţină prestigiul câştigat în decursul timpului, devenind o societate comercială modernă, iar printr-o bună strategie pe termen scurt şi mediu elaborată de actuala echipă managerială, societatea s-a impus în domeniul produselor mecanice fine - structuri portante modulare adresate industriei telecomunicaţiilor şi tehnicii de calcul".

Oliviu Niculescu, Director General al Romradiatoare, a declarat cu această ocazie: "Cu o istorie de peste 85 de ani în domeniul industrial, Romradiatoare Braşov, activează în principal pe piaţa europeană, peste 70% din produsele realizate fiind destinate exportului. În prezent societatea are 220 de angajaţi şi a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 25.000.000 lei, în creştere cu 33% faţă de 2012 şi cu 119% faţă de 2010".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. de neinteles aceste listari, in loc sa vina SIF3 cu ele la BVB, unde mai sunt sanse de ceva lichiditate, domnul Fercala alege sa le duca unde nu este nimeni pe spot si nu au cum sa fie lichide aceste doua societati

    1. Face si nea Fercala ce a vazut la nea Biltica. Tovarasii de la SIF's n-au nevoie de lichiditate, ci doar de o valoare de piata pe care s-o controleze, fara prea multe exigente de raportare...asa... pentru un NAV aratos. Oare pe cati ii mai pacalesc cu strategia asta de doi bani?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb