Dozele de supra-rapel ''nu sunt un lux'', afirmă directorul OMS Europa

J.P.
Internaţional / 30 august 2021

Dozele de supra-rapel ''nu sunt un lux'', afirmă directorul OMS Europa

Dozele de supra-rapel ale vaccinurilor anti-COVID-19 reprezintă o modalitate folosită pentru a ţine în siguranţă cele mai vulnerabile categorii de populaţie şi "nu sunt un lux", a declarat luni directorul Biroului regional pentru Europa al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), citat de Reuters, citat de Agerpres.

Reprezentanţii OMS au anunţat în prima parte a lunii august că datele medicale actuale nu indică nevoia administrării unor doze de supra-rapel şi că imunizarea suplimentară a unor persoane care sunt deja vaccinate cu schemă completă va mări şi mai mult diferenţele privind accesul la vaccinare dintre ţările bogate şi cele sărace.

"A treia doză de vaccin nu este un supra-rapel de lux care este luat de la cineva care aşteaptă încă prima doză. În principal, supra-rapelul reprezintă o modalitate pentru a ţine în siguranţă cele mai vulnerabile categorii de populaţie", a declarat Hans Kluge, directorul OMS Europa, într-o conferinţă de presă.

"Trebuie să fim puţin atenţi cu dozele de supra-rapel, pentru că deocamdată nu există dovezi suficiente", a adăugat el.

"Însă tot mai multe studii arată că a treia doză îi ţine în siguranţă pe oamenii vulnerabili, iar această măsură este luată de tot mai multe ţări din regiunea noastră", a mai spus Hans Kluge.

El a îndemnat ţările europene care dispun de surplusuri de vaccinuri să le împartă cu alte state, în special cu cele din Europa de Est şi din Africa.

Creşterea ratelor de transmitere a noului coronavirus raportate în întreaga Europă în ultimele două săptămâni şi nivelurile scăzute ale ratei de vaccinare din unele ţări europene sunt "profund îngrijorătoare", a declarat Hans Kluge.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Israel a modificat legea. Cine calatoreste in Israel si este vaccinat > 6 luni, intra direct in carantina, ca si un nevaccinat. Iar de la 1 oct, Green Pass expira pentru cei vaccinati > 6 luni. Doar inca o doza la fiecare sase luni mentine certificatul valid.

    1. Israel: A treia doză de Pfizer provoacă dezastrul!

      Nu trebuie să fii un mare matematician sau un mare epidemiolog de modelare nostradamusiană pentru a înțelege ce se întâmplă. În Israel, sunt aproape toți vaccinați cu doză dublă de Pfizer și totuși mortalitatea începe din nou, în ciuda introducerii celei de-a treia doze după șase luni (sic)! Este suficient să vedeți curbele pentru a realiza că nu funcționează; restul este bla bla și marketing Big Pharma. 

      De la lansarea celei de-a treia injecții cu veninul lui Pfizer, decesele „Covid” au explodat în Israel! 

      Acest lucru arată ce au prezis denunțătorii, și anume că, cu a treia doză, nivelurile de grafen și proteine ??Spike vor fi prea mari pentru oxigenarea corectă a corpului, ducând la moartea multor polivaccinati! 

      Și dacă există supraviețuitori care sunt rezistenți la aceste veninuri mortale, o a patra doză va aduce moartea acelor înșelați!

      Iar planul genocid va fi realizat spre marea satisfacție a elitei noastre conducătoare sataniste! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb