Dragnea: "Ameninţarea preşedintelui la adresa premierului - făcută într-un stil mafiot"

Ziarul BURSA #Politică / 15 mai 2018

Dragnea: "Ameninţarea preşedintelui la adresa premierului - făcută într-un stil mafiot"

Ameninţarea preşedintelui Klaus Iohannis la adresa premierului Viorica Dăncilă şi Guvernului condus de aceas­ta este făcută într-un stil mafiot, a susţinut ieri preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al social-democraţilor, conform Agerpres.

"În legătură cu ameninţarea explicită a preşedintelui Iohannis la adresa primului-ministru, după părerea noas­tră este făcută într-un stil mafiot, în sensul că ar face bine să facă ce i se spune. Astfel de expresii şi ameninţări le-am văzut prin filme", a declarat Dragnea, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

Întrebat dacă PSD va cere suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, Dragnea a negat.

Sâmbătă, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Viorica Dăncilă, aflată în vizită la Vatican, ar fi făcut o confuzie între o posibilă vizită a Papei în România şi discuţiile despre preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, pe care ţara noastră o va deţine în prima jumătate a anului viitor.

"Daţi-mi voie să cred că nu a înţeles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo. Am urmărit întreaga evoluţie şi, în final, a apărut şi comunicatul oficial al Vaticanului despre acea întâlnire şi, într-adevăr, acolo se spune că s-a vorbit despre preşedinţia României a Consiliului Uniunii Europene, în prima parte a lui 2019. Singura explicaţie a mea este că doamna a înţeles că este vorba despre vizită şi nu despre preşedinţie. Deci, o confuzie inexplicabilă", a afirmat Klaus Iohannis, la Blaj.

Întrebat dacă a mai discutat cu prim-ministrul Viorica Dăncilă despre o posibilă demisie a acesteia, el a replicat că nu s-a întâmplat acest lucru, dar că premierul ar face bine "să facă ceea ce i se spune".

"Nu am mai discutat aceste ches­tiuni şi cred că ar face bine să facă ce i se spune", a declarat preşedintele.

Premierul Viorica Dăncilă consideră că declaraţiile făcute de preşedintele Klaus Iohannis la adresa ei reprezintă ameninţări. "Luaţi şi dumneavoastră declaraţiile domnului preşedinte şi o să vedeţi că sună a ameninţare", le-a declarat Dăncilă jurnaliştilor, luni, la Parlament.

Întrebată dacă se teme de o posibilă plângere penală din partea preşedintelui, posibilitate avansată de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul a spus: "Atât timp cât domnul preşedinte recurge la ameninţări, orice este posibil. Oricărui om îi este teamă de o plângere penală, dar eu sper să nu se întâmple acest lucru, pentru că eu cred în justiţie şi cred că toată lumea trebuie să creadă în justiţie. Dacă mergem pe acest considerent - că fiecăruia poate să i se facă o plângere penală -, nu cred că este un lucru bun. Având în vedere cele văzute în spaţiul public, cele apărute în spaţiul public legat de Victor Ponta, căruia i se pregătea o plângere penală, orice este posibil".

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. dragnea lupul moralist...

    de fapt est exact invers decat spune dragnea, psd doar asta face

    1. Iohannis stie ca la Securitate ai face bine sa faci ce ti se spune.

      D-na Carmen este inca libera tocmai pentru ca el asta face. 

    pablito pablito, de hienele pesediste e terifiata viorica vasilica, nu de stilul mafiot al lui Klaus. apropos de hiene, tu dormi bine noaptea?

    1. Pârșii securiști au fost dezgropați. Sunt mici, urâți și put.

    Taci mai Dragnea! Nu ti-e rusine sa-i faci pe altii mafioti?

    Don VITO 

    Bietei Viorica ii e frica de Dragnea, nu de Iohannis. Daca ar putea saraca, ar fugi unde ar vedea cu ochii, dar nu poate ca o va ajunge mana lunga a lui Dragnea....pe ea si pe familia ei...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb