Dragnea despre recuperarea banilor de la Iohannis: "Aştept ca Ministerul Finanţelor să acţioneze"

V.D.
Politică / 24 iulie 2018

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Liderul social-democraţilor Liviu Dragnea a declarat astăzi că aşteaptă ca Ministerul Finanţelor să facă demersurile necesare pentru recuperarea banilor datoraţi statului de către preşedintele Klaus Iohannis.

"Am văzut apeluri publice pe la televizor - să meargă Iohannis de bună voie să depună banii. Eu aştept ca statul român şi în principal Ministerul de Finanţe, pentru că statul român poate fi reprezentat de către Ministerul de Finanţe, nu de către ANAF, să facă demersurile necesare pentru ca aceşti bani să vină la statul român, nu să stea încă doi ani de zile sau nu ştiu câţi ani învârtindu-se în jurul unor chichiţe avocăţeşti, notariale sau de altă natură. Aştept cu foarte mare curiozitate să văd ce va face Ministerul de Finanţe", a precizat Dragnea, la Parlament.

Întrebat cum comentează afirmaţia Ministerului de Finanţe, conform căreia cei de la ANAF ar trebui să facă primul pas în această procedură, în timp ce reprezentanţii ANAF spun că este responsabilitatea MFP, Dragnea a răspuns: "Când doi se ceartă, unul rămâne cu banii. Eu îi încurajez să nu se mai certe şi să vadă care este calea firească a statului să recupereze aceşti bani".

Pe de altă parte, Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat că remanierea Guvernului nu este o temă care să fie discutată în această vară.

"Nu am deschis tema asta. Nu am discutat tema aceasta nici cu dna prim-ministru, nici cu dl Tăriceanu, deci nu cred că vom vorbi în această vară. Nu cred. Nu mă puneţi să garantez", a afirmat Dragnea, la Parlament, întrebat dacă se poate vorbi despre remaniere în perioada următoare.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Intrebare: Dragnea este executor judecatoresc, terminator sau belinez?. 

    1. Pentru Securitate este ghinion.

    Cred ca sintem deja pe planeta maimutelor, toti vorbesc si nimeni nu explica nimic. Au prins de la ''niste tate'' problema ca porcul traista.As vrea sa stiu clar:1.In baza carui act -LEGAL- presedintele este dator statului.2.De cind este dator, daca este, si pina acum nu s-a facut nimic?3.Sa zicem ca e dator, dar altii cu sume mult mai mari-pusi pe fel de fel de liste publice mai mult sau mai putin, si cu acte legale de a fi executati silit de ce nu se spune nimic?4.Se vede de la o posta nemernicia acestor indivizi care nu mai stiu cum sa-si ascunda incompetenta si prostia, facind acest tam-tam de prost gust. Ei pierd, dar si DUPA nu le va fi usor, totul numai pe baza legilor lor.Sa nu ne creada prosti!

    1. Ii doare pe ei fix in pix daca sunteti sau daca nu sunteti prosti.

      Iohannis și-a retrocedat o proprietate a statului, încasând chirii pe numele lui pentru închirierea proprietății statului.

      Ghinion, a pierdut imobilele în instanță, returnează statului veniturile din chirii, iar după încheierea mandatului merge la pârnaie. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb