Dragoş Cincă şi-a redus participaţia la "Flamingo Internaţional" la 30,14%

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 6 aprilie 2007

Preşedintele consiliului de Administraţie al Flamingo Internaţional SA Bucureşti, Dragoş Cincă, vândut în trei zile 11,1% din capitalul Flamingo şi şi-a redus participaţia de la 41,25% la 30,14% din capitalul producătorului de electronice, a informat, ieri, un comunicat transmis Bursei de Valori.

În perioada 30 martie - 2 aprilie, Cincă a vândut 86,6 milioa­ne de acţiuni Flamingo pentru care a primit 32,04 milioane lei, tranzacţiile fiind încheiate la preţul de 0,37 lei pe acţiune.

Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) a vândut, miercuri, un pachet de 5 milioane de acţiuni Flamingo Internaţional (0,64% din capitalul societăţii), pentru care a plătit 1,85 milioane lei. Pe 28 februarie, Bank Austria Creditanstalt a raportat o deţinere de 14,53%, după vânzarea a 3,9% din acţiunile Flamingo, pentru suma de 10,64 milioane lei (3,2 milioane euro). În ultima lună, BA-CA a raportat vânzarea a 15,84 milioane acţiuni, reprezentând 2% din capitalul social al Flamingo International, ceea ce reduce până la 12,53% participaţia BA-CA la Flamingo.

Tot la sfârşitul lunii februarie, Flanco Holding a anunţat vânzarea unui pachet de 14,44% din capitalul social al companiei Flamingo Internaţional în urma unei tranzacţii speciale, în valoare totală de 36 milioane lei (10,7 milioane euro).

Flamingo împrumută 1,8 milioane euro de la Dragoş Cincă

Compania Flamingo Internaţional împrumută 1,8 milioane euro de la Dragoş Cincă, preşedintele consiliului de administraţie al companiei, cu care au fost semnate două contracte fără garanţii, la o dobândă anuală de 6%, a informat, ieri, Flamingo, într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti, citat de NewsIn. Conform primului contract, Cincă va vira în contul companiei echivalentul a 800.000 euro la cursul BNR din ziua transferului, suma urmând să fie returnată până la sfârşitul anului. Cel de-al doilea contract a fost semnat pentru suma de un milion euro, şi trebuie rambursat până la sfârşitul lunii iunie. Pentru ambele împrumuturi, dobânda este de 6% pe an, precizează comunicatul.

Flamingo a semnat ieri un contract de furnizare de produse cu Forte Business Services SRL în valoare de 6,79 milioane euro şi 48.119 lei. Flamingo va livra către Forte Business Services serie de produse hardware şi va asigura serviciile de depozitare, transport şi livrare a produselor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb