Drulă: "Se poate să stai drept în faţa clanurilor care vor să fure oraşele"

R.S.
Politică / 12 mai

Drulă: "Se poate să stai drept în faţa clanurilor care vor să fure oraşele"

Drulă: Se poate să stai drept în faţa clanurilor care vor să fure oraşele

Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat ieri candidaţii la Primăria Municipiului Constanţa şi la Consiliul Judeţean Constanţa, pentru alegerile locale din 9 iunie. Stelian Ion (USR) este candidatul Dreptei Unite pentru funcţia de primar al Municipiului Constanţa, iar Claudiu Iorga Palaz (PMP) este candidatul alianţei pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa, potrivit News.ro.

Prezent la evenimentul de lansare a candidaţilor Dreptei Unite, Cătălin Drulă, preşedintele USR, a subliniat că a venit vremea să se schimbe lucrurile în bine şi la Constanţa, aşa cum s-a întâmplat în oraşele administrate de primari USR.

"Se poate să stai drept în faţa clanurilor care vor să fure oraşele. Se poate să aduci investiţii record şi să transformi oraşele cu bani europeni. La fel cum s-a putut în oraşele conduse de primarii USR, şi Constanţa merită să scape de PSD-PNL şi de corupţia lor. Au stăpânit Constanţa prea multe decenii la rând, nu îi vom lăsa să o mai facă încă patru ani. Stelian Ion ştie ce înseamnă lupta pentru dreptate, împotriva corupţiei şi a abuzurilor. A reuşit, de multe ori, să oprească omul pus de Dragnea să distrugă Justiţia. Din Guvern, a încercat să schimbe lucrurile astfel încât justiţia să facă dreptate. Asta a fost sfidarea supremă pentru Iohannis. Am vrut dreptate în România", declară Cătălin Drulă, potrivit unui comunicat USR, conform News.ro.

Stelian Ion este deputat USR de Constanţa la al doilea mandat. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este avocat din 2002. În primul său mandat de deputat, între 2016 şi 2020, Stelian Ion a luptat în Comisia juridică împotriva modificărilor nocive la legile Justiţiei iniţiate de Liviu Dragnea şi a contribuit la redactarea a zeci de sesizări la CCR pentru a bloca legile în favoarea infractorilor promovate de PSD. În decembrie 2020, a devenit ministru al Justiţiei, funcţie din care a încercat să repare tot ceea ce au stricat Dragnea, Iordache şi PSD în sistemul de justiţie, arată USR.

"Stelian Ion s-a luptat pentru Constanţa cu mult înainte de a fi politician. A salvat mii de metri pătraţi de spaţiu verde din vizorul mafiei imobiliare susţinute de gaşca Radu Mazăre-Nicuşor Constantinescu, iar în ultimii ani, a scos la lumină multe abuzuri ale primarului în funcţie, Vergil Chiţac, care vorbeşte despre revitalizarea staţiunii Mamaia, dar emite autorizaţii pentru distrugerea staţiunii şi a plajei. Recent, Stelian Ion a arătat cum este "mutilată" plaja din Mamaia şi a trimis sesizări şi interpelări la Garda de Mediu şi la Ministerul Mediului", menţionează formaţiunea, scrie News.ro.

"Îmi doresc să dezvoltăm un oraş din care copiii noştri să nu-şi mai dorească să plece. Vreau un oraş în care constănţenii să conteze şi opiniile lor să fie luate în seamă. Este anul în care avem o şansă imensă să schimbăm lucrurile în bine la Constanţa. Am intrat în cursă să câştigăm, eu, echipa de consilieri locali şi mai ales constănţenii. După alegeri, cu o nouă echipă la primărie, Constanţa va redeveni oraşul în care vrei să trăieşti şi să rămâi", a afirmat Stelian Ion.

Claudiu-Iorga Palaz (PMP), candidatul Dreptei Unite la CJ Constanţa, de profesie jurist, este un apărător al valorilor constănţene, printre reuşitele sale numărându-se salvarea Cazinoului de la demolare şi închiderea "magazinelor de vise". A fost secretar general, subprefect si prefect al Constanţei, iar în mandatul 2016-2020 a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, funcţii în care a demonstrat profesionalism şi a militat pentru dezvoltarea calităţii serviciilor publice oferite de administraţia publică în sprijinul cetăţenilor, transmite News.ro.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Fără justiție funcțională este imposibil. Politica e coruptă, presa cumpărată, executivul este numit de politic iar justiția nu funcționează. Zicerile de campanie ale unor politicieni nu valorează nimic fără sisteme funcționale. Curățați justitia și veți avea și politicieni despărțiți de clanuri.

    Pai nu ai fost la guvernare,partid de circ ieftin!

    De ce nu ai plecat pt pensiile speciale si coruptie de la guvernare si ati plecat ca nu v au mai dat nite oscioare sa roadeti! 

    Rezist in minciuna daca primesc bani,asta trebuie sa fie sloganul! 

    Mai avem un specimen pe la primarie caruia ii place confruntarea de ideti,un alt om habarnist,dar la cati destepti fara viziune are Bucurestiul,e Mesia pt ei!

    Fuga de la guvernare asocierea USR(Forta dreptei cu Orban in frunte ) cu AUR la Motiune si acum asocierea cu UDMR ce parca si-a mutat politicienii catre Forta Dreptei ( Vedeti componenta aflata la conducerea Fortei Dreptei ) impiedica USR sa cistige primariile marilor orase acolo unde simpatizantii PNL i-au ajutat in 2020 Votantii PNL se incoloneaza in spate lui Burduja(creste in sondaje mai ceva ca Fat frumos din lacrima) parasind votul acordat USR. In momentul decisiv si candidatii PSD si cei ai partidului lui Voiculescu se vor retrage lasind cale libera lui Burduja .

    Alianta PSD PNL inlatura orisicare posibilitatea ca Forta Dreptei (Barna ,Orban Ştefan Csordas, Mihai Farcaş, Bogdan Glăvan, , Herea Gabriel, Alexandru Kocsis, Adrian Miuţescu, Vasile Nagy, Adrian Oros, , Ionel Puşcaş, Daniel Rusu si multi altii )sa cistige vreuna dintre marile Municipii de judet sau vreun mare oras iar in bucuresti lucrurile sunt clare :Burduja este cistigatorul dupa ce cei doi candidati Firea si Piedone ce pierd teren electoral zi de zi se vor retrage .Alianta PSD PNL nu poate lasa Bucurestii altora .

    1. Cel mai nenorocit politician pe care la avut Romania este Klaus Iohannis. Cel mai nenorocit partid psdnl. In curând veți primi un șut în cur de la electorat și vă veți duce dracului.

      zi zau

      Zău.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb