Drum judeţean strategic, reabilitat de Consiliul Judeţean Galaţi

Ana Felea
Companii / 22 noiembrie 2023

Drum judeţean strategic, reabilitat de Consiliul Judeţean Galaţi

Un amplu proiect de reabilitare şi modernizare a unui drum judeţean strategic din judeţul Galaţi a fost încheiat. În total, au fost modernizaţi aproape 19 kilometri de drum , cu bani din Programul Operaţional Regional.

"Proiectul Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii de transport regional pe Drumul Judeţean 242A" a vizat creşterea gradului de accesibilitate a unor tronsoane din drumul judeţean DJ 242A, situate între localităţile Rădeşti, Bereşti, Bereşti-Meria şi Cavadineşti în vederea asigurării conectivităţii la reţeaua TEN-T", au anunţat, marţi, reprezentanţii Consiliului Judeţean Galaţi.

Astfel, în cadrul proiectului au fost reabilitaţi şi modernizaţi 17,9 km de drum judeţean ce cuprind inclusiv: 6 staţii transport public şi alveole construite; 580 indicatoare rutiere realizate; 30 mp marcaje rutiere transversale rezonatoare; 14 treceri de pietoni dotate cu 28 stâlpi, dotate cu indicatoare de trecere de pietoni cu leduri intermitente montate pe stalpi cu înălţimea de 6 m; 2.947 m parapeţi metalici, trotuare cu o suprafaţă de 2960mp (km 14+375-Km 15+050).

"Reabilitarea şi modernizarea DJ 242A vine în întâmpinarea necesităţilor existente în cadrul comunităţii locale şi, pe termen lung, la nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud - Est, în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii de transport. Prin implementarea acestui proiect, drumul judeţean 242A a căpătat integral un profil modernizat, fapt ce oferă un coeficient de confort sporit pentru tot traficul din zonă şi conduce la un consum redus de combustibil şi la o uzură mai mică a autovehiculelor", se arată în comunicatul de presă trimis de Consiliul Judeţean Galaţi.

Valoarea totală a proiectului este de 44.216.521,49 lei, fonduri atrase de către Consiliul Judeţean Galaţi în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 - 2020.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb