După cei trei candidaţi suveranişti de alaltăieri, ieri şi azi, Călin Georgescu - Episodul 3

MAKE
Ziarul BURSA #Politică / 7 martie

Ilustraţie de MAKE

Ilustraţie de MAKE

English Version

MAKE

Dacă-l depănuşăm pe Călin Georgescu de CV, de gulerul alb şi de cravată, constatăm că ştiuletele are boabele întrucâtva răzleţe şi că se confundă cu atmosfera burlescă a TikTok-ului: "Dacă ai fi înţelept, n-ai mai putea fi exploatat", afirmă el, categoric.

Este remarcabil că, întotdeauna, Călin Georgescu face declaraţii absolute, în mod convingător, fără să silabisească prea tare.

El vorbeşte direct cu posteritatea.

Totuşi, contrar spuselor sale, sclavia nu-i alege doar pe proşti. Unii susţin că Esop (sec. VI î.e.n.), celebru pentru înţelepciunea fabulelor sale, nu a fost niciodată eliberat definitiv din sclavie.

În relaţia economico-socială, înţelepciunea nu te scuteşte de exploatare.

Adică, dând impresia că lansează declaraţii care să fie citate în manualele de istorie, Călin Georgescu tocmai a afirmat o prostie.

Excepţie?

Nu, regulă.

Nimic nu interzice ca agronomii să devină filosofi, dar nu este cazul lui CG: "[...] suveranitatea, adică exact starea Fiinţei de a fi".

Asta e o stupiditate.

În ce metafore este pierdut CG?

Fiinţa încetează "de a fi" odată cu pierderea suveranităţii?!

La care lecţii a lipsit?

De ce face ciorbă din ontologie şi ştiinţele politice?!

Suspectez că CG încă nu ştie că îi lipseşte cultura filosofică şi o reinventează.

Chestia cu Fiinţa a spus-o într-o conferinţă la Timişoara.

Sala a înmărmurit, erau acolo nişte gospodine, dintre acelea care fac gulaş şi care nu s-au mai putut ţine şi au leşinat - Oooo!, starea Fiinţei de a fi!

Ce radicale!

Urmează o altă nerozie ca o ceapă, îţi dau lacrimile.

Reporter: "Există, de altfel, savanţi de renume internaţional care au spus că proto-româna, deci limba anterioară a strămoşilor noştri, a reprezentat rădăcina limbii latine şi nu invers".

Călin Georgescu: "Indiscutabil!"

Răspuns scurt.

Răspicat.

Ce bărbat hotărât!

Dar ce a spus?!

Evident, este indiscutabil că există savanţi care spun asta.

Dar, cred că Georgescu vrea să spună altceva, cum ca este indiscutabil că proto-româna este rădăcina limbii latine.

Dom'le, tipul ăsta le ştie pe toate aproape la fel de bine ca omul străzii în faţa frizerului!

Dalai Lama.

Confundă lingvistica şi istoria cu politica.

Altfel cum să spui că este "indiscutabil" ceva controversat?!

Treaba asta cu "indiscutabil" este dintr-un interviu luat de un ins între două vârste (scrie că-l cheamă Calistrat Atudorei), care preferă antisemiţii, în locul lucrurilor cu adevărat elevate, cum sunt filmele porno cu bărbaţi.

Prin urmare, întâlnirea lui cu "indiscutabilul" nu este întâmplătoare, căci Wikipedia scrie: "Georgescu a afirmat că Ion Antonescu şi Corneliu Zelea Codreanu sunt eroi prin care «a trăit istoria naţională, prin ei vorbeşte şi a vorbit istoria naţională şi nu prin lacheii puterilor globaliste care conduc România astăzi temporar»".

Mi s-a părut mie, dar nu aveam certitudinea...

În alt interviu, Călin Georgescu declara: "Eu personal am ieşit din Matrix".

Pauză.

Te uiţi la el, este imperturbabil.

În Matrix l-am văzut pe Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss şi Laurence Fishburne; Călin Georgescu nu era în formă umană, nici acolo, nici în Matrix Reloaded (de unde, în plus, mai putea să iasă doar inconfundabila Monica Beluccci).

Apoi, Georgescu defineşte: " Matrix-ul este exact sistemul tehno-globalist de astăzi, care, prin toate mijloacele - economic, social, sub toate formele, cultural -, ne ascund adevărul, ne preiau libertatea şi fac în aşa fel încât îţi distrug...etc."

Din punctul meu de vedere, aceasta este o trăncăneală pe jumătate adevărată şi pe de-a întregul falsă, la fel cu aceea despre Guvernul Mondial la care nimeni nu poate preciza cine este premierul şi dacă Rothschild este preşedintele şi ce funcţie îi mai rămâne lui Goldman Sachs săracu', care pune preşedinţii la BCE şi tranzacţionează swapuri valutare pentru ca Grecia să-şi poată ascunde temporar o parte din datoria sa publică, înainte de falimentul său naţional.

Dar punctul meu de vedere este al meu; dacă vă place să credeţi în Protocoalele Sionului, n-am nimic împotrivă doar să nu organizaţi pogromuri.

Pe de altă parte, şaptesprezece ani de ONU, nu ştiu câţi ani de Ministerul Mediului şi Ministerul de Externe şi Clubul de la Roma, - astea cam garantează bunăstarea personală, Georgescu a servit Matrix-ul nu pe degeaba şi are mai puţină legitimitate să lupte contra Matrix-ului decât puştoaica suedeză Greta Thunberg (Doamne fereşte!), ca să iau un exemplu macabru din specializarea lui la ONU de protecţie a mediului.

Şi, la sfârşit, să menţionez că ONU nu mi s-a părut niciodată un Matrix - o caracatiţă, o pânză de păianjen -, ci doar o instituţie ineficientă.

Deci, ce?!

Nu pot să ridic din umeri într-un text.

Perlele lui Georgescu au celebritate (citez relatarea dintr-un articol de pe internet): "[...] pandemia este «un steag fals inventat să îngenuncheze omenirea», că alte steaguri false - adică duşmani închipuiţi pentru a supune oamenii, mă-nţelegi - au fost «Afganistan, Irak şi Iran» (perfizii americani), că scopul pandemiei este controlul total al omenirii prin vibraţiile 5G şi apoi prin vaccinarea obligatorie, că Ceauşescu a fost omorât pentru că şi-a plătit datoriile, că mallurile, supermarketurile, iPhone-urile nu fac altceva decât să adauge profit la oculta mondială [...]"

Aş putea da-n el ca la fasole, dar Călin Georgescu nu este sacul de box pe care să-l prefer, este de ajuns să devină evident că el nu este în nici un chip Mihai Viteazul.

"Pământul strămoşesc" nu va asigura gratuităţile din frumosul Program "Hrană, Apă, Energie".

Păcat!

Călin Georgescu nu este omul providenţial, chiar dacă Dan Puric spune despre el "omul ăsta îl doare ţara lui" (sic!).

Îmi pare rău!

Mai rămâne de spus că Călin Georgescu (până acum am evitat cacofonia, dar trebuia să mă scap o dată şi o dată!) este un admirator al modului elegant în care Putin a prezentat istoria ("nu ştiu câţi preşedinţi ar putea să facă asta") în interviul lui Tucker Carlson.

Eu nu îi înţeleg pe suveraniştii care, urându-i pe americani şi urând Bruxelles-ul, i se închină lui Putin Cuceritorul.

Şoşoacă, Simion şi Georgescu par să aibă acest numitor comun care începe cu "P" şi se termină cu "Putin".

Ce fel de suveranism este ăsta?!

Suveranism Sovietic?

Este de observat că mulţimile progresează sau decad, iar omul providenţial trebuie să le fie potrivit, adică, acum, zbieretele lui Şoşoacă sunt ceea ce generaţia de astăzi înţelege şi o reprezintă şi deci Şoşoacă este omul providenţial.

Doar că Şoşoacă nu are "Hrană, Apă, Energie".

Mai rămâne Flooooriiiin Călinescuuuu!

Decât cu el şi decât cu Ciucă&Ciolacu, mai bine votăm cu Greta Thunberg (Doamne fereşte!).

De fapt, eu aşa am auzit că o cheamă: Greta Thunberg Doamne Fereşte.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Make pare că se abține să-l sfâșie, se joacă cu el ca cu un șoarece, l-a amețit și i-a dat un șut. Toată emfaza lui Georgescu se dovedește ridicolă. Bun articol!

    Foarte bun!

    Excelent articol! Si ilustratia care il insoteste!

    Rămâne, totuși, întrebarea caragialească ; " și eu cu cine( sa mai) votez ?"

    1. Cu Greta Thunberg Doamne Fereşte.

      Cred ca Make vrea sa spuna ca nu e vina lui ca nu are o recomandare, ci a realitatii.

      ;))

    Si cum necum mai stim pe unii care se raporteaza la Hanibal Lecter sau care il confunda pe Obama cu „candidatul” asa ca nu trebuie sa ne miram de acest presupus domn ce iese personal din Matrix .Mare este gradina domnului ne zice o vorba romaneasca .

    Şoşoacă e mult mai intetesantă. Ea măcar are voce... CG nici atât, că nu se pune problema originalității

    1. ba trolache cu sosoanca ta, dute in gagauzia !

    MAKE l-a băgat în insectar! E atât de impersonal acest domn Georgescu încât peste 5 ani lumea nici nu va ști că a existat!

    Acum pare un fluture! 

    toti acesti extrema dreapta sunt si nostalgici comunisti. ati observat? sau ostalgici urss-isti. deci sa cam bate cap in cap "ideologia" stanga cu dreapta. in fapt constatarea personala de la unii pe care-i cunosc(si care sunt si psd isti /ceausisti dar si auristi/sosoncisti): niste infantili, care au nevoie sa vina CINEVA sa le faca ordine in viata si sa le sppuna ce au de facut, job casa, etc ca asa ceva era pe vremea lui ceasca. pe maica-mea au repartizat-o la clasa de limba maghiara sa predea bio, ea nu-i intelegea pe ei, ei n-o intelegeau pe ea. iar pe taica-meu l-au trimis din arad in moldova in satul vietii din vaslui. deci tu n-aveai nici un control asupra vietii tale zero, venea "taticul" suprem si te organiza el. dar cand nu esti matur si stapan pe viata ta, mereu o sa astepti "sa vina cineva" sa-ti spuna ce sa faci. voila. n-ai cum sa ma contrazici.

    cica azi dimineata discutie cu un aurist din familie:"eu sunt urss-ist, n-am ce face ca asa m-am nascut" .Pai draga, asa ne-am nascut si noi astialalti dar nu vrem sa mai auzim in veac de urss. in veac! 

    Inside the beast system

    Calin Georgescu, former Executive Director, UN Sustainable Index Institute, Geneva/Vaduz, opens a door for the world to see how the beast system manipulates and controls the mind of man, what it takes to make their pay grade, and how life has so much more to offer each of us. 

    The narrative is shifting to a higher frequency 

    Institutions have been captured by the oligarchs so, when ‘any’ of them claim to do good for the people, remember, they only ever do good for themselves. 

    UN Agenda 2030 sustainable development is a hoax along with covid-19 pandemic, climate change, the great reset, masking, etc. Hoaxes end when more people engage the truth and inform others so in vast numbers consent is withdrawn. 

    1. N-am inteles, e de bine sau de rau?

    Dupa cuvintele tale (Eu) te voi judeca !

    Și poza și articolul îs de o calitate din alte vremuri, azi rarisime

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb