DUPĂ INTEGRAREA UNEI NOI PLATFORME CRM, Circa 600 de agenţii imobiliare îşi pot lista anunţurile pe Wizmo.ro

Alexandra Cismaru
Companii / 21 martie 2017

Andrea Vincze

Andrea Vincze

Wizmo.ro, platforma imobiliară dedicată atât sectorului rezidenţial, cât şi celui de business, anunţă integrarea cu sistemul CRM "Justimmo", un proces în urma căruia toate cele 580 de agenţii imobiliare, locale şi internaţionale, care utilizează această platformă software îşi pot lista anunţurile pe Wizmo.ro, potrivit unui comunicat al platformei. Noua colaborare este parte a procesului prin care Wizmo şi-a propus să atragă CRM-uri specializate pe segmentul imobiliar, pentru a îngloba cât mai multe anunţuri relevante pentru cei aflaţi în căutarea unei proprietăţi.

Reprezentanţii platformei precizează: "Sistemele CRM dedicate sectorului imobiliar sunt platforme software specifice, adaptate la procesele şi activităţile companiilor din domeniul real estate, cu scopul de a asigura un management optim al relaţiei cu clienţii. În ultimii ani, aceste soluţii au fost adoptate de tot mai multe agenţii imobiliare pentru a gestiona eficient portofoliul de anunţuri şi a fluidiza astfel volumul şi timpul de muncă. Integrarea noii platforme CRM face parte din strategia Wizmo.ro de a atrage cât mai multe soluţii de acest tip disponibile pe piaţa din România, pentru a le oferi utilizatorilor platformei accesul, într-un singur loc, la cât mai multe proprietăţi scoase spre vânzare sau închiriere".

Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro a declarat: "Principala noastră preocupare este să oferim atât clienţilor finali, cât şi agenţiilor imobiliare o experienţă plăcută şi soluţii eficiente. În acest sens, credem că demersul nostru, de a integra cât mai multe sisteme CRM disponibile la nivel local, va contribui considerabil la acest lucru. Pe de-o parte, agenţiile îşi vor putea lista anunţurile pe Wizmo.ro simplu şi rapid, iar pe de cealaltă parte clienţii finali vor beneficia de informaţii actualizate şi verificate în timp real, pentru a evita, astfel, riscul ca aceştia să îşi piardă timpul cerând informaţii suplimentare în urma unui anunţ expirat".

În comunicat se mai prezintă: "Justimmo" este al treilea CRM integrat de platforma imobiliară, utilizat în prezent de 580 de agenţii imobiliare din Europa, mai precis din România, Austria, Germania şi Cipru, care au listate per total aproximativ 40.000 de proprietăţi şi un număr de 3.000 de utilizatori. Procesul de implementare a noii platforme software este finalizat, astfel că, aceste agenţii pot opta pentru promovarea proprietăţilor existente în portofoliu şi pe Wizmo.ro.

Andrea Vincze, director general al "Justimmo" în România a declarat, la rândul său: "Deşi Wizmo.ro şi "Justimmo" sunt două companii noi pe piaţa locală, ele sunt foarte dinamice şi inovative, dorind să ofere clienţilor servicii de foarte bună calitate. Astfel, credem că această colaborare ne va ajuta să creştem împreună şi să contribuim la construirea unui mediu optim pentru jucătorii din domeniu şi utilizatorii finali".

Potrivit comunicatului, Wizmo.ro a finalizat, anul trecut, integrarea a două soluţii CRM, iar cea cu JUSTIMMO va fi a treia colaborare din procesul prin care compania doreşte să atragă şi alte sisteme CRM, în vederea dezvoltării unei baze de anunţuri relevante, actualizate în timp real, care să conţină informaţii exacte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb