Echipa GE Money are doi membri noi

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 29 martie 2007

GE Money România, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric (NYSE: GE) anunţă alăturarea a doi noi membri în echipa sa: Monica Mihai - Insurance Leader şi Raluca Chiciu - Compliance Leader.

Monica are 6 ani de experinţă în sectorul de asigurări şi s-a alăturat începând cu 15 februarie echipei GE Money România pe poziţia de Insurance Leader. Are o experinţă anterioară ca Director de Operaţiuni în cadrul EFG Eurolife Asigurări de Viaţă SA şi de Client Servicing Manager la AVIVA Asigurări de Viaţă. Monica deţine un Master în Inginerie - Energie Nucleară la Institutul Politehnic Bucureşti. De asemenea, Monica a absolvit o Şcoală Postliceală în Business Administration, Departamentul de Management Operaţional şi a participat la CEDEP - European Centre for Executive Development, cunoscutul program de Executive Management.

A ales GE Money "din dorinţa de a face parte dintr-o echipă profesionistă şi un mediu de lucru la standarde internaţionale unde experienţa, motivaţia şi ambiţia ei să se dovedească a fi bunuri valoroase atât pentru companie cât şi pentru dezvoltarea ei profesională." Monica are ca pasiuni sporturile de echipă, călătoriile şi lectura.

Raluca are 8 ani de experienţă în domeniul bancar şi s-a alăturat echipei GE Money România pe data de 22 Februarie în funcţia de Compliance Leader. Postul ocupat anterior a fost de Head of Compliance la ING Bank, unde a făcut parte din boardul managerial.

Raluca a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti şi are dublă specializare: Contabilitate şi Audit Fiscal şi Afaceri Internaţionale. Raluca are ca hobby-uri muzica, literatura, călătoriile şi sportul.

GE Money a intrat pe piaţa din România în 2006 odată cu achiziţionarea Motoractive Leasing, Domenia Credit şi Estima Finance. În 2007, anul integrării celor trei companii sub brandul GE Money, compania îşi va creşte numărul de angajaţi cu 50%, prin angajarea a 300 de oameni noi.

GE Money,divizie a companiei General Electric, deţine active în valoare de 190 miliarde USD şi este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare pentru consumatori, retaileri şi dealeri auto din 54 de ţări. Cu sediul în Stamford, Connecticut, SUA, GE Money oferă la nivel global o gamă largă de produse, printre care se numără carduri de credit, credite de consum, credite şi leasing auto, credite ipotecare, carduri corporate, credite de consolidare a datoriilor, împrumuturi pentru nevoi personale cu garanţii imobiliare, produse de asigurare complementare produselor de credit.

GE Money a intrat pe piaţa din România în trimestru al treilea al anului 2006 prin achiziţionarea celor trei companii specializate în servicii bancare: Leasemart Holding BV (deţinătoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi SA (companie care oferă credite de consum sub numele Estima Finance) şi Domenia Credit SA

GE (NYSE: GE) este o companie ce oferă tehnologie, media şi servicii financiare, fiind dedicată dezvoltării de produse şi servicii destinate creşterii calităţii vieţii. Prin soluţii diversificate, de la motoare de avion şi producerea de energie la servicii financiare, tehnologie medicală, programe de televiziune şi materiale plastice, GE deserveşte clienţi din peste 100 de ţări şi are peste 300.000 de angajaţi în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb