TRANSFER-GO: Românii au transferat peste 20 de milioane de euro

D.I.
Miscellanea #Servicii Financiare / 26 aprilie 2018

Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo România

Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo România

TransferGo, compania de transferuri online internaţionale, a facilitatat, în primele trei luni ale lui 2018, transferuri în valoare totală de peste 130 milioane de euro între 46 de ţări la nivel global, se arată într-un comunicat remis Redacţiei.

Potrivit documentului, românii au trimis, prin intermediul companiei, peste 20 milioane de euro, dublu faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Reprezentanţii TransferGo precizează că numărul tranzacţiilor către şi dinspre România prin intermediul aplicaţiei mobile TransferGo a ajuns la începutul lui 2018 la 65% din totalul tranzacţiilor, o creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când aceste tranzacţii totalizau doar 19% din totalul operaţiunilor. marchează totodată o creştere în ceea ce priveşte numărul de utilizatori ai aplicaţiei mobile TransferGo.

În acelaşi timp, luna aprilie marchează lansarea serviciului de plată prin intermediul cardului pentru utilizatorii din România. Până acum, transferurile efectuate dinspre România spre alte teritorii se efectuau prin intermediul transferurilor bancare, proces care nu permitea transferurile instante. Odată cu lansarea transferurilor prin intermediul cardului, TransferGo a lansat şi opţiunile de transfer Astăzi şi Acum. Opţiunea Astăzi le permite utilizatorilor să trimită bani care ajung la destinaţie în aceeaşi zi, pe când opţiunea Acum reduce la numai 30 de minute timpul necesar transferului.

Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo România, a declarat: "Ne bucurăm să lansăm noi servicii care facilitează accesul la transferuri cât mai rapide şi la costuri avantajoase pentru clienţii noştri din România. Aliniem astfel serviciile disponibile aici cu cele disponibile la nivel global şi plănuim ca în perioada următoare să dezvoltăm cât mai mult reţeaua ţărilor în care serviciile TransferGo sunt disponibile".

Potrivit sursei citate, de la lansarea serviciilor rapide, la începutul acestei luni, până acum, peste 50% din total transferurilor au fost efectuate prin intermediul cardurilor, iar compania se aşteaptă ca acest număr să crească în următoarea perioadă.

Comunicatul companiei mai informează că un studiu realizat în 2017 a dezvăluit că peste 85% dintre români preferă să efectueze plăţi prin intermediul cardului, valoarea acestor plăţi crescând cu peste 30% faţă de 2016.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb