PayPoint anunţă semnarea unui parteneriat cu BRD Finance

D.I
Companii #Servicii Financiare / 7 februarie 2018

PayPoint anunţă semnarea unui parteneriat cu BRD Finance

PayPoint România, operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail anunţă semnarea unui nou parteneriat important cu BRD Finance, se arată într-un comunicat al PayPoint remis astăzi Redacţiei.

Conform documentului, serviciul se adresează clienţilor BRD Finance care îşi pot plăti de acum ratele prin intermediul celor peste 11.700 puncte de plată PayPoint din întreaga ţară.

Potrivit sursei citate, acest sistem facilitează plata facturilor: "clientul BRD Finance se duce într-unul din magazinele partenere PayPoint cu un document ce conţine cod de bare, vânzătorul scanează acest cod, încasează banii în numerar şi îi înmânează clientului chitanţa emisă de terminal cu toate detaliile tranzacţiei. (...) Totodată, consumatorii nu plătesc niciun comision suplimentar, iar accesul la sistemul PayPoint nu este condiţionat de cumpărături în magazin".

Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România, a declarat: "Ne bucurăm să deschidem anul 2018 în forţă, prin anunţarea unui partener important din segmentul financiar-bancar. Colaborarea pe care am lansat-o alături de BRD Finance va aduce beneficii importante consumatorilor, care îşi vor putea achita de acum la magazinul lor PayPoint din apropiere aceste rate sigur şi rapid. Astfel, scapă de griji printr-un singur drum şi economisesc timp pentru a se bucura de lucrurile cu adevărat importante."

De asemenea, Eric Dhoste, CEO, BRD Finance IFN, a precizat: "Într-o perioadă în care, pentru toată lumea, timpul a devenit din ce în ce mai preţios şi pentru că în permanenţă investim în crearea şi consolidarea unei relaţii pe termen lung cu clienţii noştri, ne bucurăm să anunţăm semnarea parteneriatului cu PayPoint, oferind astfel o nouă metodă de rambursare a ratelor lunare".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb