"Eco Business - Immobilien" vizează investiţii pe piaţa de real estate din România şi Bulgaria

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 5 decembrie 2007

"Eco Business - Immobilien" vizează investiţii pe piaţa de real estate din România şi Bulgaria

Compania austriacă de investiţii imobiliare Eco Business-Immobilien vizează investiţii în real estate atât pe piaţa din România şi Bulgaria, dar şi în Ucraina, unde a demarat deja construcţia unei clădiri de birouri, se arată într-un comunicat al companiei.

Eco Business-Immobilien a anunţat iniţial o investiţie de 18,1 milioane de euro în Ucraina, unde compania urmează să construiască un complex imobiliar cu 19 etaje. Imobilul Baida Business Hall se va întinde pe o suprafaţă totală de 14.000 metri pătraţi, întreg proiectul având ca termen de finalizare sfârşitul anului viitor. Complexul va beneficia de 8.100 mp de spaţii de birouri, va include 1.700 mp de spaţii de parcare împărţiţi pe două niveluri, 30 de magazine pe o suprafaţă de 1.600 mp, precum şi restaurante de lux la ultimele etaje.

"După ce am pus bazele infrastructurii în Europa de Est şi am deschis un birou în Kiev, lucrăm acum la implementarea planului de investiţii. Primul proiect din Ucraina ne va genera un profit de 12%, iar viitoarele proiecte din România şi Bulgaria sunt în curs de evaluare", a declarat directorul executiv al companiei, Friedrich Scheck.

Eco Business-Immobilien se axează, în principal, pe investiţii în Germania şi Austria, dar a realizat numeroase tranzacţii şi pe piaţa imobiliară din Cehia şi din Ungaria. Compania vizează, de asemenea, şi dezvoltarea unor proiecte imobiliare şi în Europa de Est. "Avem proiecte în derulare atât în Ucraina, Bulgaria şi Romania, investiţii planificate şi care se ridică la 150 milioane de euro în regiune pe termen mediu", a mai spus Scheck în comunicat.

Criteriul companiei pentru a investi într-una din cele trei ţări prevede un profit al investiţiei de cel puţin 8%. Eco Business-Immobilien este o companie de investiţii imobiliare, listată la bursa din Viena, şi care investeşte în proiecte de mari dimensiuni, deja finalizate, din sectorul comercial şi cel al spaţiilor de birouri. Portofoliul investitorului austriac include peste 100 de proiecte în Austria şi Germania, jumătate fiind investiţii în centre comerciale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb