EcoWater Systems LIc alege SeniorERP pentru managementul proceselor de distributie

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 29 august 2008

EcoWater Systems LIc, producător mondial de sisteme pentru filtrarea şi dedurizarea apei, a ales SeniorERP pentru managementul procesului de distribuţie în România. Soluţia oferită de Senior Software a fost selectată în urma evaluării mai multor soluţii ERP locale şi va asigura suportul pentru o creştere previzionată de 100% a cifrei de afaceri a companiei pentru anul 2009, întărind astfel poziţia de lider de piaţă în acest domeniu.

EcoWater Systems România este sucursala EcoWater Systems LIc pe Europa Centrală şi de Est, şi are rolul de a coordona distribuţia de echipamente pentru dedurizare şi instalaţii de osmoză pentru aplicaţii rezidenţiale şi industriale, fiind lider de piaţă în acest domeniu. În prezent, compania importă pe plan local 260 de articole şi are în portofoliu peste 500 de clienţi.

Sistemul SeniorERP înlocuieşte în cadrul implementării aplicaţii specializate de contabilitate şi gestiune. Pe vechile programe, EcoWater Systems România se confruntă cu probleme legate de evidenţa stocurilor, urmărire şi confirmare comenzi interne şi externe, facturare, evidenţa cheltuieli, balanţe contabile şi raportare. Înregistrând o creştere rapidă a complexităţii proceselor de afaceri, EcoWater Systems România a decis schimbarea programelor existente cu un sistem integrat, matur, adoptat de companii de distribuţie competitive, care să constituie coloana vertebrală pentru strategia de dezvoltare a companiei:

"Am ales SeniorERP în primul rând datorită faptului că este un soft specializat pentru activitatea de distribuţie şi este folosit de foarte multe companii în acest domeniu. Clienţii existenţi ai Senior Software au fost ei înşişi o recomandare." declară Mihaela Barbăcuţi, Controller EcoWater Systems România

Principalele beneficii pe termen scurt aşteptate în urma implementării SeniorERP sunt:

-obţinerea de informaţii corecte în timp real prin cumularea tuturor datelor într-un sistem integrat;

-posibilitatea efectuării de analize financiare şi de vânzări pe baza datelor din sistem;

-posibilitatea întocmirii raportărilor către grup;

-creşterea vitezei de lucru prin automatizare la nivel operaţional şi mutarea focusului utilizatorilor spre analiză şi control;

EcoWater Systems România

Încă din anul 2005, producătorul mondial de sisteme pentru filtrarea şi dedurizarea apei, EcoWater Systems Llc, a deschis biroul reprezentativ pentru România, Bulgaria, Serbia şi Moldova având sediul în Bucureşti. EcoWater Systems România comercializează două game de produse la nivel local: gama rezidenţială care se adresează în special utilizatorilor casnici de apă (case, vile, mici pensiuni, brutării, etc), în timp ce gama industrială este destinată consumatorilor mari de apă (abatoare, fabrici de pâine, cantine, hoteluri, mici comunităţi, etc).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb