Editura Publisol lanseaza "Istoria lagarului de concentrare de la DACHAU 1933-1945" de Paul Berben

R.S.
Comunicate de presă / 7 august

Editura Publisol lanseaza "Istoria lagarului de concentrare de la DACHAU 1933-1945" de Paul Berben

Editura Publisol anunta lansarea unei lucrari fundamentale pentru intelegerea unuia dintre cele mai intunecate capitole din istoria umanitatii: "Istoria lagarului de concentrare de la DACHAU 1933-1945" de Paul Berben.

Editura Publisol se angajeaza sa aduca in fata publicului lucrari de referinta care contribuie la intelegerea istoriei si la pastrarea memoriei colective. Prin publicarea acestei carti, cititorilor beneficiaza de o resursa valoroasa si profunda despre un capitol crucial din istoria umanitatii.

In paginile acestei carti remarcabile, autorul Paul Berben ofera o perspectiva comprehensiva asupra lagarului de concentrare de la Dachau, unul dintre primele si cele mai cunoscute lagare de concentrare naziste. Lucrarea sa prezinta o analiza detaliata si documentata a evenimentelor si atrocitatilor comise in acest lagar intre anii 1933 si 1945.

Istoria lagarului de concentrare de la Dachau a devenit in foarte scurt timp de la publicare referinta de netegaduit pentru studierea acestui edificiu nazist emblematic. Generalul Paul Berben isi incepe evocarea cu informatii despre crearea lagarului de la Dachau si obiectivele sale, despre diferitele categorii de prizonieri si despre comanda si administratia SS. El continua cu o analiza detaliata a psihologiei si comportamentului ofiterilor SS si gardienilor, sustinuta de extrase relevante din discursurile lui Himmler.

Rutina de zi cu zi a lagarului de concentrare Dachau este descrisa in detaliu, evidentiind tratamentul inuman al prizonierilor si bolile raspandite in lagar. Alte subiecte importante, precum pedepsele si executiile, experimentele medicale naziste si tratamentul aplicat clerului, sunt analizate cu atentie. Capacitatea si vointa detinutilor de a supravietui in aceste conditii ingrozitoare sunt de asemenea subliniate.

Sunt prezentate numeroase fapte si cifre despre victimele lagarului Dachau. Desi numarul exact al victimelor nu va putea fi niciodata stabilit cu certitudine, documentele gasite arata ca la Dachau si-au pierdut viata cel putin 30.000 de oameni.

Publicata sub auspiciile Comitetului International al Lagarului de la Dachau, dupa minutioase cercetari, cartea generalului Paul Berben serveste drept un memento al lipsei de umanitate cu care oamenii se pot comporta fata de alti oameni. In acelasi timp, aceasta carte constituie un indemn puternic de a medita la pretul libertatii si la beneficiile democratiei.

Acest studiu detaliat al lagarului de concentrare Dachau este esential pentru toti cei care doresc sa inteleaga profund ororile Holocaustului si sa previna repetarea unor astfel de atrocitati in viitor. Exploreaza istoria lagarului de la Dachau pentru o perspectiva comprehensiva asupra unuia dintre cele mai intunecate capitole din istoria umanitatii.

Cunoscut pentru cercetarile sale minutioase si abordarea sa detaliata a istoriei celui de-al Doilea Razboi Mondial, Generalul Paul Berben aduce prin aceasta carte o contributie valoroasa la intelegerea Holocaustului si a ororilor comise in lagarele de concentrare naziste.

Cartea "Istoria lagarului de concentrare de la DACHAU 1933-1945", de Paul Berben este disponibila acum pentru precomanda pe site-ul editurii Publisol. Toti cei interesati pot rezerva un exemplar, beneficiind astfel de sansa de a fi printre primii care vor avea acces la aceasta lucrare esentiala odata ce va fi lansata oficial la jumatatea lunii august.

"Istoria lagarului de concentrare de la DACHAU 1933-1945", de Paul Berben, o lucrare fundamentala despre Holocaust si lagarul de concentrare de la Dachau, o carte despre curaj, suferinta si supravietuire.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb