Elan Schwartzenberg a preluat Realitatea TV

F. A.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 2 mai 2011

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat, sâmbătă, că a preluat de vineri 92% din acţiunile postului de televiziune Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vîntu, arestat vineri de judecătorii Tribunalului Bucureşti.

Schwartzenberg a anunţat că va susţine luni o conferinţă de presă pe aceas­tă temă. Pe 27 martie, ImpactNews scria că Elan Schwartzenberg este vehiculat ca înlocuitor al lui Sebastian Ghiţă la conducerea Realitatea TV, după ce între Sorin Ovidiu Vântu şi Sebastian Ghiţă a avut loc, în aceeaşi zi, prima altercaţie, în care au fost implicaţi mai mulţi paznici, fiind solicitată Poliţia.

Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV a declarat, sâmbătă, citat de Mediafax, că Elan Schwartzenberg nu poate să fie managerul Realitatea TV şi nu poate să fie implicat în managementul televiziunii. Ghiţă a precizat că el (ca persoană desemnată de compania Asesoft, n.r.) va continua să managerieze Realitatea, respectând astfel contractul semnat între Asesoft şi Realitatea Media, în octombrie 2010, şi care are o valabilitate de cinci ani.

Adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media s-a întrunit joi, la Viena, şi a analizat situaţia contractului de management încheiat cu Asesoft, însă până în acest moment, nu a fost făcută publică decizia luată de AGA.

Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar, acuzaţi de şantajarea lui Sebastian Ghiţă, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, după ce, vineri, Tribunalul Bucureşti a admis recursul procurorilor faţă de decizia de cercetare a lor în libertate.

Pe 21 aprilie, Sorin Ovidiu Vîntu, alături de Ion Ilie Cezar, a fost reţinut, pentru şantaj de procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru că a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro lunar, acţiunea survenind unei plângeri din 4 aprilie a managerului Realitatea Media. Lui Ghiţă i s-au cerut 200.000 de euro, însă managerul Realitatea a spus că dă doar 150.000 de euro. Banii au fost ceruţi pentru ca Ghiţă să "să fie lăsat în pace" de Vîntu şi să rămână managerul Realitatea, după ce patronul Asesoft a plătit datoriile postului TV şi a făcut investiţii, suma ridicându-se la zece milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb