Enel Green Power investeşte 130 milioane dolari într-un nou parc eolian în SUA

Elena Deacu
Companii #Energie / 24 martie 2015

Enel Green Power, prin intermediul filialei sale Enel Green Power North America, Inc, va investi aproximativ 130 milioane de dolari în construcţia unui nou parc eolian în Oklahoma, Statele Unite ale Americii.

Proiectul eolian Little Elk, situat în Kiowa şi Washita, Oklahoma, adiacent pacului eolian Rocky Ridge de 150 MW al EGP NA, va avea o capacitate totală instalată de 74 MW. Complet operaţional, noul parc eolian va putea genera anual până la 330 GWh, echivalentul necesarului de consum de energie al peste 27.000 de gospodarii din SUA, evitând emisia a peste 150.000 de tone de CO2 în atmosferă în fiecare an.

EGP va investi un total de aproximativ 130 milioane dolari pentru a construi Little Elk. Centrala beneficiază de un acord de achiziţie de electricitate (PPA) pe 25 ani, cu People's Electric Cooperative of Oklahoma (PEC). Parcul eolian se aşteaptă să devină operaţional până la sfârşitul anului 2015.

EGP-NA operează în prezent trei parcuri eoliene în Oklahoma, pentru o capacitate instalată totală de 534 MW. Compania este, de asemenea, în proces de construcţie a unei capacităţi eoliene suplimentare de 350 MW în acest stat, inclusiv proiectul eolian "Goodwell" de 200 MW.

Enel Green Power este compania grupului Enel dedicată dezvoltării şi gestionării surselor de energie regenerabilă la nivel internaţional, cu operaţiuni în Europa, America şi Africa. Cu o capacitate anuală de generare egală cu circa 32 de miliarde de kWh din surse precum apă, soare, vânt şi căldura Pământului - suficient pentru a satisface nevoia de energie a peste 10 milioane de gospodării, Enel Green Power este lider mondial în sector datorită mixului echilibrat de energie, generând volume cu mult peste nivelul mediu al sectorului. Compania are o capacitate instalată de aproximativ 9.600 MW, care provine dintr-un mix de surse precum vânt, soare, apă, geotermale şi biomasă. În prezent, EGP deţine aproximativ 740 de centrale operaţionale în 15 ţări.

Enel Green Power în SUA - Enel Green Power (EGP) activează în America de Nord prin Enel Green Power North America, Inc. (EGP-NA), care deţine şi gestionează peste 90 de centrale în 21 de state din SUA şi în două provincii din canada, cu o capacitate instalată totală de peste 2,000 în acest moment. Această capacitate include patru tehnologii de generare - vânt, geotermie, soare şi apă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb