E.ON Energie propune o soluţie pentru ca spitalele din Timişoara să beneficieze în continuare de apă caldă şi căldură

G.B
Miscellanea / 26 octombrie 2021

E.ON Energie propune o soluţie pentru ca spitalele din Timişoara să beneficieze în continuare de apă caldă şi căldură

În condiţiile în care societatea Colterm Timişoara şi autorităţile locale nu au reuşit să identifice încă soluţii pentru continuarea furnizării de căldură şi apă caldă pentru consumatorii cu care Colterm are contract, una dintre opţiunile viabile este de a se încheia cu fiecare dintre respectivele instituţii contracte de furnizare a gazelor naturale, care să fie livrate prin intermediul reţelei de distribuţie existente. În acest sens, E.ON Energie România reiterează soluţia propusă şi până acum, aceea de a furniza direct gaze naturale spitalelor a căror funcţionare este dificilă în astfel de condiţii, în baza unor contracte încheiate cu fiecare unitate în parte, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Compania noastră răspunde astfel apelului făcut de medicii din Timişoara pentru găsirea unor soluţii alternative aşa încât aceste spitale să beneficieze în continuare de căldură şi apă caldă şi pacienţii să nu aibă de suferit din lipsa acestora. Această soluţie poate fi pusă rapid în practică la acele unităţi care deţin centrale termice proprii şi care, astfel, îşi vor putea continua activitatea normal. Ne exprimăm speranţa că împreună putem găsi rapid soluţii având în vedere că încheierea unui nou contract cu Colterm nu este fezabilă", au transmis, astăzi, reprezentanţii E.ON Energie.

Potrivit sursei citate, E.ON Energie România a luat decizia de a nu mai reînnoi contractul de furnizare a gazelor către societatea de termoficare având în vedere datoriile istorice considerabile şi lipsa oricărei perspective fezabile pentru sezonul rece.

În ultimele luni, furnizarea gazelor naturale către Colterm s-a reali-zat pe baza unor contracte pe perioade foarte scurte de timp, cu plata în avans, condiţii care nu au fost respectate de cele mai multe ori. Chiar şi aşa, datoriile curente ale Colterm SA au continuat să crească, ajungând la o valoare curentă de peste 12 milioane de lei, majorând la circa 76 de milioane de lei datoriile totale acumulate în ultimii ani, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb