"Ericsson" va deschide un centru de servicii globale la Bucureşti

Adriana Rogojinaru
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 30 mai 2007

"Ericsson" va deschide un centru de servicii globale la Bucureşti

"Ericsson", unul dintre cei mai mari producători de echipamente telecom din lume, a anunţat extinderea pe piaţa din România prin deschiderea, în luna iulie a acestui an, a unui Centru avansat de Servicii Globale în Bucureşti.

Centrul va genera pentru început 200 de locuri de muncă şi va deservi atât piaţa locală, cât şi cea globală.

Oficialii companiei nu au dorit să precizeze investiţiile realizate în noul centru, menţionând doar că investiţiile majore vor fi direcţionate către instruirea personalului nou angajat, majoritatea tineri absolvenţi români ai universităţilor de specialitate.

Adriana Boersma-Rodriguez, manager "Ericsson" România şi Moldova, a declarat: "Operatorii şi furnizorii de servicii din România vor avea la dispoziţie tactici, metode şi procese într-un singur model de livrare. Ne propunem să aducem beneficiile experienţei noastre globale în România şi să fim un partener de încredere pentru clienţii noştri, dar şi un angajator model pentru tinerii români, oferind acestora oportunităţi de carieră şi programe de dezvoltare".

Reprezentanţii "Ericsson" au anunţat că se vor întâlni cu primul ministru, Călin Popescu Tăriceanu pentru a confirma decizia Ericsson de a-şi extinde operaţiunile în România.

"Ericsson" şi Agenţia Română pentru Investiţii Străine au semnat, ieri, o scrisoare de intenţie privind colaborarea viitoare dintre Guvernul României şi "Ericsson", în privinţa dezvoltării Centrului de Servicii Globale în ţara noastră.

O altă scrisoare de intenţie va fi semnată de "Ericsson" cu Universitatea Politehnică Bucureşti, pentru a pune bazele unei colaborări între cele două instituţii: stagii de practică pentru studenţi, burse, programe de cercetare sunt doar câteva dintre elementele parte­neriatului.

"Centrul de Servicii Globale întăreşte încă o dată prezenţa noastră în Sud-Estul Europei şi angajamentul faţă de clienţii noştri. Ericsson are mai mult de 3600 de angajaţi în regiune, din care aproximativ 2000 sunt dedicaţi serviciilor", a declarat Cesare Avenia, şeful operaţiunilor "Ericsson" din Sud-­Estul Europei.

Din cei 24.000 de angajaţi ai companiei la nivel mondial, 6.500 de profesionişti lucrează în centre similare. Prin deschiderea acestui nou centru, în Bucureşti, Ericsson ajunge să deţină în prezent 20 de centre de servicii globale la nivel internaţional. În regiune mai există un centru în Italia care are aproximativ 550 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb