EToro lansează un portofoliu care oferă expunere la principalele companii de asigurări

S.B.
Bănci-Asigurări / 10 mai 2023

Dani Brinker

Dani Brinker

EToro, platforma de tranzacţionare şi investiţii, a anunţat lansarea InsuranceWorld, un portofoliu care oferă investitorilor individuali expunere pe termen lung la sectorul asigurărilor.

În timp ce utilizatorii eToro pot deja tranzacţiona şi investi în peste 100 de companii de asigurări pe platformă, noul portofoliu va simplifica procesul de obţinere a unei expuneri diversificate în acest sector.

"Acţiunile companiilor de asigurări pot fi o completare valoroasă a unui portofoliu de investiţii datorită naturii stabile a industriei şi acoperirii unei multitudini de sectoare. Industria s-a dovedit a fi mai rezilientă decât altele atunci când vine vorba de volatilitatea economică şi a pieţei, ceea ce o face o investiţie defensivă valoroasă", a explicat Dani Brinker, director de Portofolii de Investiţii la eToro.

"Acest nou portofoliu oferă utilizatorilor un mix atent selectat de companii de asigurări cu performanţe de top, oferindu-le posibilitatea de a investi într-o industrie în creştere şi stabilă, care se aşteaptă să atingă o dimensiune de piaţă de 8.3 trilioane de dolari până în 2026."

Pentru a crea acest portofoliu, echipa de experţi în investiţii de la eToro a selectat personal cele mai importante 35 de companii de asigurări din America, Europa şi Asia-Pacific (lista completă aici), luând în considerare mai mulţi factori, inclusiv capitalizarea pieţei, parametrii de lichiditate, ratingurile analiştilor şi acoperirea. Portofoliul va fi reechilibrat anual.

InsuranceWorld este o nou portofoliu adăugat la oferta existentă de portofolii eToro, care oferă deja expunere la sectoarele financiare tradiţionale, cum ar fi private equity, băncile mari, trusturile imobiliare. Portofoliile eToro oferă investitorilor expuneri gata pregătite şi complet alocate, grupate pe diverse teme de investiţii. Reunind mai multe active pe baza unei metodologii definite şi utilizând o abordare pasivă a investiţiilor, portofoliile eToro sunt soluţii de investiţii pe termen lung care oferă o expunere diversificată fără comisioane de administrare.

Investiţia iniţială începe de la 500 de dolari, iar investitorii pot accesa instrumente şi grafice pentru a urmări performanţa portofoliului, în timp ce feed-ul social al eToro îi va ţine la curent cu evoluţiile din sector. Deocamdată, acest portofoliu nu este disponibil pentru utilizatorii din SUA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb