Eturia: "Estimăm o creştere cu 40% a pieţei vacanţelor wellness & spa"

Ioana Dogaru
Companii / 10 decembrie 2015

Agenţia de turism Eturia, specializată în vacanţe personalizate, în destinaţii îndepărtate, estimează o creştere cu 40% a cererilor pentru pachetele de vacanţă wellness & spa, în următorii doi ani, potrivit unui comunicatde presă al agenţiei. Deşi sunt oferte nou-apărute, deja se pot observa creşteri substanţiale a numărului de solicitări precum şi a numărului de pachete disponibile.

Vacanţele Wellness & Spa includ programe personalizate, cu o paletă largă de tratamente şi terapii, informează comunicatul.

Pe piaţa din România, Eturia este printre puţinii operatori care oferă programe de Wellness & Spa în afara Europei. Programele se adresează unei nişe de aproximativ 3% din populaţie, cuprinzând persoane care au mai urmat astfel de terapii şi tratamente înainte. Cu toate că aceste pachete sunt concepute în mod special pentru cunoscători, se estimează o creştere de 40% a cererii pentru vacanţe Wellness în următorii 2 ani, arată comunicatul Eturia.

Preţul unei astfel de vacanţe variază de la 2000 euro la 8000 euro, în funcţie de destinaţia aleasă, numărul de zile şi serviciile speciale incluse, informează Eturia. Atunci când se stabileşte perioada călătoriei, trebuie să se ţină cont de sezonul din destinaţia respectivă, precum şi de alte elemente, cum sunt fazele lunii şi echinocţiul, care pot influenţa anumite programe şi tehnici, porivit sursei citate.

Pachetele concepute de Eturia includ o arie extinsă de servicii, de la programe pentru eliminarea kilogramelor în exces şi până la sesiuni de relaxare, dobândirea echilibrului interior, detoxifierea organismului şi gestionarea stresului de zi cu zi.

Aşadar, turiştii pot petrece câteva zile într-o atmosferă caldă, plăcută, alături de specialişti de top din industria SPA, yoghini, terapeuţi cu experienţă, nutriţionişti sau chiar practicieni Ayurveda, în funcţie de pachetul turistic pentru care optează.

Serviciile speciale incluse în astfel de programe pot fi lecţii de Vedanta, meditaţii ghidate ca Pranayama şi Ajapa Japa, proceduri de detoxifiere ca Nasya, Sneha Vasti, Kashaya Vasti, Jal Neti şi Kunjal Kriya, acupunctură, Moxibustion şi Masaj Tui Na, se arată în comunicat.

India, Thailanda şi Maldive sunt principalele destinaţii wellness din lume, potrivit comunicatului.

Turiştii se pot bucura de o vacanţă Wellness în India, la Ananda, la poalele munţilor Himalaya, unde au luat naştere cele mai vechi practici orientale, de un sejur în Thailanda, într-un cadru tropical de poveste, la un resort specializat în terapii de detoxifiere, sau chiar în exoticele Maldive, la resortul Sun Siam Iru Fushi, cu al său celebru program Rasayana, informează comunicatul.

"Turiştii au fost cei care ne-au solicitat astfel de pachete şi înainte să le introducem în oferta noastră permanent am testat piaţa pentru a vedea dacă ar exista cerere constantă pentru astfel de vacanţe. Rezultatul a fost suprinzător: nu numai că există cerere, dar clienţii noştri au şi venit cu recomandări de servicii pe care le-ar dori incluse în vacanţa lor de relaxare" a declarat Sorin Stoica, co-proprietar al agenţiei de turism Eturia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb