EUGEN TOMAC:  "PMP ia în calcul să meargă pe cont propriu la Primăria Capitalei"

J.P.
Politică / 31 iulie 2020

"PMP ia în calcul să meargă pe cont propriu la Primăria Capitalei"

PMP ia în calcul să meargă pe cont propriu la alegerile locale, atât la Primăriile de sector, cât şi la Primăria Capitalei, cu susţinerea fostului preşedinte Traian Băsescu pentru "cel de-al treilea mandat", dacă PNL şi USR PLUS nu vor accepta crearea unei alianţe politice de dreapta în jurul lui Nicuşor Dan, a declarat liderul PMP, Eugen Tomac, conform Agerpres.

"Noi am propus să se creeze o alianţă în jurul domnului Nicuşor Dan, o alianţă de dreapta pe Bucureşti, acest lucru însemnând candidat comun la Primăria Generală, listă comună la Consiliul General, candidaţi comuni la primăriile de sector şi liste la Consiliile locale. Lista pentru Consiliul General consider că trebuie să o agreeze primarul general şi el trebuie să o facă. (...) În caz contrar, dacă nu se va realiza acest proiect, singurul de altfel realist şi care poate da o nouă faţă Bucureştiului, PMP ia în calcul să meargă pe cont propriu la toate primăriile şi, de asemenea, la Primăria Capitalei, să revină la cel de-al treilea mandat domnul preşedinte Băsescu", a afirmat Tomac.

El a adăugat că a avut "mici discuţii" pe această temă şi aşteaptă decizia PNL şi USR PLUS.

"Am mai avut mici discuţii, urmează ce decizie vor lua, pentru că noi suntem prea mici pentru a influenţa decizia celor două partide", a menţionat Eugen Tomac.

Potrivit acestuia, PMP, "în mod obligatoriu", ar dori să aibă candidat la Primăria unui sector al Capitalei.

"În mod obligatoriu, ne-am dori un sector unde să venim cu un candidat care să câştige. Avem candidaţi buni pentru toate sectoarele. Cred că o candidatură care poate cuceri Primăria Sectorului 2 este domnul Paleologu, de asemenea un candidat redutabil pentru Primăria Sectorului 4 este Ştefănel Dan Marin. În mod sigur, în jurul lui Mihai Neamţu, la Sectorul 3, putem să-i creăm probleme reale proaspătului fugar de la PSD, Negoiţă. Ştefan Florescu şi singur are şanse să-l bată pe Mutu la Sectorul 6 şi, dacă USR-ul ar fi dorit să facă un gest de nobleţe, sunt convins că Ioana Constantin, colega noastră, la Sectorul 1 îl poate învinge pe domnul Tudorache într-o alianţă unită. De asemenea, la Sectorul 5, senatorul Iliescu este cunoscut de 20 de ani în acest sector", a explicat preşedintele PMP.

BPN al PNL se reuneşte, sâmbătă, pentru definitivarea candidaturilor la alegerile locale

Şedinţa conducerii PNL va avea loc începând cu ora 9,00, la sediul central al partidului.

La începutul acestei săptămâni, preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunţat convocarea Biroului Politic Naţional pentru definitivarea candidaturilor la locale.

"BPN validează candidaţii la preşedintele Consiliului Judeţean şi la primăria municipiului reşedinţă de judeţ. Practic, sâmbătă luăm decizia legată de toţi candidaţii", a precizat luni Orban.

El a arătat că, până sâmbătă, fiecare filială judeţeană a PNL are obligaţia de a definitiva candidaţii la toate primăriile.

Orban a menţionat şi că discuţiile cu USR PLUS pentru candidaţii la sectoare se vor finaliza până sâmbătă.

Liderii PNL şi USR PLUS au avut mai multe discuţii cu privire la candidaţii pentru sectoarele Capitalei. Potrivit unor surse politice, USR PLUS ar urma să aibă candidaţi la sectoarele 1, 2 şi 4, iar PNL - 3, 5 şi 6. Astfel, Clotilde Armand ar urma să candideze la Sectorul 1, Radu Mihaiu - la Sectorul 2, Simona Spătaru - Sectorul 4, Cristian Băcanu - Sectorul 5 şi Ciprian Ciucu - Sectorul 6.

Pe 16 iulie, BPN al PNL a validat candidaţii la funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ şi de preşedinte al Consiliului Judeţean, cu excepţia judeţelor Brăila, Giurgiu, Bihor şi a candidaţilor la sectoarele Capitalei.

Pentru funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ au fost validaţi: la Piteşti - Sorin Apostoliceanu, la Braşov - George Scripcaru, la Galaţi - Bogdan Rodeanu (USR PLUS), la Vaslui - Tudor Polak.

Candidaţi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean au fost validaţi: la Argeş - Emanuel Soare, la Bistriţa-Năsăud - Stelian Dolha, la Covasna - Olimpiu Floroian, la Galaţi - George Stânga, la Gorj - Iulian Popescu, la Harghita - Sebastian Buzilă, la Maramureş - Ionel Bogdan, la Mehedinţi - Cristinel Pavel, la Neamţ - Mugur Cozmanciuc, la Satu Mare - Adrian Cozma, la Vaslui - Marius Arcăleanu, la Vâlcea - Cristian Buican.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. hai cu petrov la capitala! sa fie pe caterinca! punctul 8 de la timisoara.......condamnarea comunismului in parlament chiar de catre petrov!! si jelim ca suntem aici dupa 30 ani!!

    1. Nu e prost cine cere ,e prost cine dă.Basescu are un tupeu nesimtit,nu ai ce sa-i ceri.Daca ajunge iar primar general inseamna ca bucurestenii sunt batuti in cap.Dar totusi nu cred.Incearca si el marea cu degetul.

    E nevoie de o alternativa la USL. Numai niște obosiți ar copia programul PSD...

    Lui Petrov i s-a mai dat o misiune de catre superiorii sai gradati, aceea de a fi pe post de iepure, in cursa pt Primaria Capitalei! Macar, i-or da si lui, niste sticle de Whisky pt misiunea asta?

    1. Băi broască țestoasă cand l-ai văzut tu pe Băsescu beat raie ce ești?

      Ma-ta aia tampita , oare isi da seama ca a fatat un cacat ca tine la betie, in loc sa-l avorteze?

      Basescu nu e betiv.Cine a spus asta?E consumator fruntas.Ăștia nu se îmbata.Rezistenta la alcool,datorita metabolizarii rapide ,se castiga în timp.Mai tine si de ereditate.Probabil că nici parintii sai nu erau mai breji.

      Două categorii de bărbați nu mi-au plăcut niciodată: abstinentii si bețivii. Tu si Țepeș probabil sunteti abstinenti adică stresați și sigur cu vicii ascunse, mai grave! Cum să câștigi bă, rezistență la alcool prin "metabolism "

      Cand ai scris ineptiiile astea, cu siguranta te priveai in oglinda, avand mintea tulburata dupa o partida de masturbare in care ai stropit peretii si oglinda!

      Exista doua cai de metabolizare a alcoolului.Una dintre acestea este reprezentata de MEOS.Sub influenta consumului cronic de alcool acest sistem oxidativ microsomal al alcoolului creste de mai multe ori pentru a elimina efectele toxice ale alcoolului asupra organismului.Acest sistem are roluri mult mai importante in organism dar trebuie sa se ocupe cu detoxifierea organismului pentru toti cei care beau ca porcii.Prima cale de metabolizare tine de ereditate,depinde de noroc,in cazul de fata,norocul lui Basescu.El are ambele cai dezvoltate daca tu spui ca nu l-ai vazut beat.Asa ca ,nu mai face pe desteptul!Si sa stii ca eu nu sunt barbat.Sunt sigur femeie.Asa cum sigur tu esti un prost.

    E diversiune oricum se aciueaza cu un politruc ca sa aibe acces la canalele de curgere a nominalelor in piata.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb