FIECARE PLOAIE INTRĂ ÎN CASELE ANL Autorităţile fac poze şi ridică din umeri

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii / 2 octombrie 2013

Autorităţile fac poze şi ridică din umeri

Toate ploile, fără excepţie, pătrund adânc în majoritatea locuinţelor construite de stat prin ANL. Oamenii se plâng, fac sesizări, unii chiar investesc în izolarea teraselor, iar autorităţile vin la faţa locului, fac poze şi ridică "neputincioase" din umeri.

Cartierul Constantin Brâncuşi din Bucureşti, care a costat sute de milioane de lei şi unde locuiesc familii tinere, cele mai multe cu copii mici, are multe astfel de blocuri în care apa se infiltrează prin pereţi ca printr-o simplă hârtie.

Locatarii care locuiesc în imobilele din sectorul 6 al Capitalei ne-au spus că au făcut nenumărate reclamaţii către autorităţi, acestea din urmă având acelaşi răspuns de fiecare dată: "Acum nu avem bani pentru reparaţii".

"Tot ceea ce fac reprezentanţii administraţiei este să vină să «constate». Fac poze, spun că vor trimite mai departe sesizările şi ridică din umeri, afirmând că izolarea teraselor nu ţine de ei. Între timp, noi stăm cu vasele întinse prin casă de câte ori plouă şi uscăm pereţii cu radiatoarele. Avem copii mici care inspiră aerul umed din camere...", ne-au spus locatarii "faimoaselor" imobile din cartierul ANL Constantin Brâncuşi.

Contactaţi de Ziarul BURSA, reprezentanţii Primăriei sectorului 6 au menţionat că rezolvarea situaţiei nu este de competenţa autorităţii locale, administraţia cartierului fiind cea care trebuie să se ocupe de acest lucru.

Funcţionarii din primărie ne-au precizat: "Noi am alocat nişte bani pentru reparaţii, dar probabil că acestea nu au fost făcute la blocurile respective. Oricum, blocurile din cadrul ultimului lot care a fost dat în folosinţă erau, în anii trecuţi, în garanţie, constructorii fiind cei care ar fi trebuit să se ocupe. Am avut o serie de probleme şi cu constructorii, cei care au venit să repare mai rău au stricat".

Reprezentanţii Administraţiei Cartierului Constantin Brâncuşi nu ne-au spus de ce nu au răspuns sesizărilor făcute în ultimii ani de locatarii care plătesc chirie pentru că locuiesc în aceste blocuri, recunoscând, însă, că este responsabilitatea lor să repare imobilele construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

Oficialii administraţiei nu au putut vorbi cu noi, întrucât erau "în şedinţă", potrivit doamnei care ne-a răspuns la telefon.

Ea ne-a promis că vom fi contactaţi de conducere imediat ce şedinţa cu pricina va lua sfârşit.

Până la închiderea ediţiei, nu am mai fost contactaţi de nimeni din cadrul administraţiei unuia dintre cele mai mari cartiere ANL din ţară...

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Aveti dreptate doamna,

    sa mergeti in P sa vedeti ca zugravesc din iunie si schimba la gresie..zici ca-i curcubeu. 

    Am intrebat adminul de ce nu repara terasele si mi-a zis ca seful Hinonache sau Stanescu ca vad ca sunt doi sefi acum, i-a spus ca nu le da primaria bani, dar de zugravit au ...

    anul trecut au reparat pana in noimebrie. 

    Felicitari pentru articol!!!!

    Spunetii domnului Primar si de boilere. In vara asta am platit cea mai scumpa apa clada . fochistul mi-a spus ca sunt 28 de boilere cazuta vad ca nu-i intereseaza stau cu ele la baraci .

    postati articolul si pe forumul nostru brancusi.org sa-i chemam la sedinta pe noii directori de care zice vecinul de mai sus.  

    sa treceti si pe la blocul J sa vedeti cum ne-au pus burlanele...fara sa le lege de acoperis, chiar cele de langa scara blocului

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb