Filip & Company a asistat Banca Transilvania în finalizarea achiziţiei Idea :: Bank şi a celorlalte entităţi din grupul Idea în România

G.U.
Bănci-Asigurări / 1 noiembrie 2021

Alina Stancu Bîrsan, partener Filip & Company

Alina Stancu Bîrsan, partener Filip & Company

Echipa Filip & Company a acordat asistenţă juridică Băncii Transilvania în legătură cu finalizarea tranzacţiei prin care aceasta cumpără de la grupul polonez Getin Holding grupul Idea Bank în România format din Idea :: Bank, Idea :: Leasing, Idea :: Broker de asigurări şi Idea :: Investment, potrivit unui comunicat de presă. Documentele cu privire la achiziţie au fost semnate în iunie 2021, între timp fiind obţinute aprobările autorităţilor de reglementare.

"Suntem încântaţi că am putut să fim din nou alături de Banca Transilvania şi să sprijinim în acest mod efortul celei mai mari şi dinamice bănci din România de a continua să transforme piaţa serviciilor financiare. Îi suntem foarte recunoscători clientului nostru pentru încrederea acordată", a declarat Alina Stancu Bîrsan, partener Filip & Company.

Conform comunicatului, echipa Filip & Company a fost coordonată de către Alina Stancu Bîrsan (partener) şi Cristina Filip (partener), iar în această etapă le-a inclus pe Rebecca Marina (senior associate) şi Camelia Ianţuc (senior associate). Cătălin Suliman (partener) a coordonat echipa de dreptul concurenţei implicată în dosar, formată din Dragoş Iordache (senior associate) şi Lisaura Ungureanu (senior associate). Asistenţa cu privire la aspectele de drept polonez şi englez a fost acordată de către Linklaters.

Echipele de Finanţe, Bănci şi Fuziuni şi Achiziţii ale Filip & Company au fost implicate în multe dintre cele mai mari şi mai importante tranzacţii din sectorul financiar din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb