FIREA: "Sfidarea conducătorilor faţă de români e maximă, pentru că s-a strâns toată puterea într-o singură mână politică"

J.P.
Politică / 28 octombrie 2020

SURSA: Facebook

SURSA: Facebook

Gabriela Firea a scris pe pagina de Facebook că votul la alegerile parlamentare "este singura soluţie pentru a scăpa de miniştri incompetenţi şi inumani precum Cîţu, Tătaru, Anisie, Violeta Bau Alexandru", care "dovedesc zi de zi, prin deciziile eronate luate, că se poate mai rău azi decât ieri şi mâine faţă de azi".

Firea afirmă: "Mă întreabă prieteni şi cunoscuţi ce rost mai are să meargă la vot pentru alegerile parlamentare, dacă la locale a văzut o ţară întreagă ce s-a întâmplat şi nimeni nu a luat vreo măsură. Răspunsul este simplu: tocmai de aceea! Pentru că, nu pot ei fura, cât putem noi munci şi vota! În plus, votul este singura soluţie pentru a scăpa de miniştri incompetenţi şi inumani precum Cîţu, Tătaru, Anisie, Violeta Bau Alexandru etc. Cei care, prin măsurile luate, sfidându-i pe români, au compromis economia, sănătatea, educaţia, protecţia socială. Ei ne dovedesc zi de zi, prin deciziile eronate luate, că se poate mai rău azi decât ieri şi mâine faţă de azi. Iar Orban patronează vesel-inconştient tot acest sistem guvernamental putred. Un guvern care să fie format din oameni competenţi, responsabili, cu grijă faţă de salariaţi dar şi pentru investitorii care creează locuri de muncă. Acum, sfidarea conducătorilor faţă de români e maximă, pentru că s-a strâns toată puterea într-o singură "mânā" politică-preşedinte, premier, miniştri, instituţii reprezentative. Un adevărat pericol pentru democraţie!"

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Faci o grava confuzie. Dragnea nu mai este tatucul vostru si al nostru. A ajuns acolo unde ii este locul si te asteapta (alaturi de Codrin, Olguta, mitraliera, soferul, chiparosul, baronii si altii) pentru refacerea familiei politice de trista amintire.

    Adio, ceauseasco! 

    1. Si tu cine esti? Mumia generalului Stanculescu?

    Duamna firea e disperata sa fie si ea ceva, acum ca au aruncat o bucurestenii din autobuz.. vrea sa fie sanatoare, fonctie, ca doar n o sa stea casnica, ce sa furi, de la sotu...

    Lasand deoparte calitatile morale ale cucoanei, este o problema atunci cand nu are cine sa faca opozitie.

    Intotdeauna trebuie sa existe un echilibru in parlament 

    Firea esti un nimeni , nu te mai vrea nimeni. Ai devenit o tantica de care vrea sa scape toata lumea. Dute unde a intarcat mutu iapa si lasa ne.

    si psd a contribuit la asta in loc sa-i afuriseasca !

    "eu nu mă agăț de scaun" !!

    Mai mare ca sfidarea romanilor de catre PSD in mandatul parlamentar care se incheie in decembrie (cand cu peste 40% din mandatele parlamentare a modificat sau a incercat sa modifice legi care sfidau grosolan romanii) nu va mai exista vreodata! Minti fara rusine, madame Firea!

    Eu ca bucurestean ma asteptam sa explice pe larg de ce a anulat achizitia troleielor cu cateva zile inainte de a parasi postul.

    Daca ramanea primar mai rezilia contractul ? 

    Ca si la achizitia tramvaielor iarasi apar semne de intrebare. Daca nu le lamureste clar poate fi banuita de interese oculte, partizane legate de achizitii.

    Vorbeste mult numai despre ce crede ca o pune in "valoare". 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb