First Bank lansează o nouă aplicaţie

A.B
Comunicate de presă / 15 iulie 2020

First Bank lansează o nouă aplicaţie

O nouă aplicaţie de mobile banking, a fost lansată de First Bank în urma unui proces de transformare care a durat un an şi jumătate şi care a avut obiectivul de a oferi tehnologie cu o dimensiune umană, ceea ce reprezintă în acelaşi timp şi misiunea băncii, potrivit unui comunicat de presă.

Noutăţile aplicaţiei sunt autentificarea cu un grad avansat de securitate, interfaţa intuitivă, bazată pe obiceiurile de navigare ale clienţilor, şi regimul lipsit de obligaţii al acesteia.

Sunt posibile toate operaţiunile bancare obişnuite, precum deschiderea de conturi curente de pe telefonul mobil, fără a fi necesare vizite la unităţile bancare, transferuri, plăţi, notificări Push, iar acestea sunt completate de emiterea gratuită a unui card VISA Platinum, retrageri de numerar fără comisioane de la bancomate, asigurare de călătorie gratuită şi acces gratuit in business lounge-uri.

Henk Paardekooper, CEO First Bank, a declarat : "O aplicaţie pare a fi doar ceea ce observăm la prima vedere: o interfaţă care ne permite să efectuăm operaţiuni bancare de pe telefonul mobil. Pentru a o face diferită şi tot mai adaptată la nevoile clienţilor, există o parte nevăzută, care presupune cercetare, automatizare, o transformare completă a proceselor interne care permit aplicaţiei să devină atât de rapidă şi uşor de utilizat. Lansarea acestei aplicaţii marchează un nou pas în procesul nostru de digitalizare şi demonstrează încheierea unei părţi a călătoriei noastre spre a deveni un partener tehnologic cu o dimensiune umană pentru clienţii noştri. Suntem foarte mândri că putem să oferim acest serviciu competitiv, care poate însemna o schimbare reală"

First Bank a conceput interfaţa aplicaţiei pe baza unor studii interne cu privire la obiceiurile clienţilor în utilizarea telefonului mobil în general şi nu doar a aplicaţiilor bancare. Aceasta integrează în funcţionalităţile sale gesturile obişnuite, precum derulare, glisare, tap.

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb