First International Telecom lansează o reţea WiMAX Motorola în Taiwan

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 11 aprilie 2008

Motorola, Inc. (NYSE: MOT) anunţă că Motorola şi partenerul său de încredere UTStarcom colaborează cu First International Telecom (Fitel), un important operator de telecomunicaţii din Taiwan, pentru implementarea unei reţele WiMAX în această ţară. Reţeaua reprezintă o parte din angajamentul operatorului faţă de proiectul M-Taiwan. Fitel a primit licenţa care îi permite să ofere servicii WiMAX în nordul Taiwan-ului în iulie 2007. Acesta este al treilea proiect WiMAX câştigat de Motorola în Taiwan în ultimele opt luni.

"Serviciul wireless personal în bandă largă de ultimă generaţie ne permite să livrăm utilizatorilor aplicaţii de divertisment şi date de mare viteză. Noua reţea ne ajută să ne diversificăm oferta de servicii şi este un element vital pentru dezvoltarea viitoare a companiei", a declarat Charlie Wu, preşedintele Fitel.

Prin intermediul reţelei sale PHS (Personal Handyphone System), mai mult de un milion de abonaţi Fitel beneficiază deja de servicii de comunicaţii mobile. Pentru a-şi putea extinde serviciile mobile, Fitel a participat la proiectul M-Taiwan şi a obţinut spectrul necesar pentru o reţea WiMAX în partea de nord a ţării.

"Proiectul reţelei WiMAX pentru Fitel evidenţiază poziţia de lider deţinută de Motorola în industrie. Soluţiile şi serviciile noastre vor permite companiei Fitel să ofere rapid utilizatorilor lor cele mai noi servicii wireless în bandă largă", a spus Simon Leung, preşedintele Motorola Asia Pacific.

"Câştigarea acestui proiect reflectă atât capacitatea noastră de a dezvolta rapid reţele WiMAX, cât şi cererea crescândă pentru soluţii WiMAX Motorola în regiune şi la nivel global. Ne aşteptăm să vedem anul acesta o serie de lansări de sisteme WiMAX comerciale în industrie, cu o largă diversitate de echipamente instalate la domiciliul utilizatorului, card-uri PC, dispozitive mobile şi aplicaţii inovatoare", a adăugat Simon Leung.

Fitel intenţionează să finalizeze şi să înceapă testarea staţiilor de bază WiMAX din centrul oraşului Taipei în prima jumătate a lui 2008. Proiectul M-Taiwan reprezintă o iniţiativă a guvernului menită să accelereze dezvoltarea ecosistemului WiMAX. Scopul final este crearea unei reţele în bandă largă care să acopere oraşe întregi şi care să susţină livrarea de servicii wireless în bandă largă către utilizatori.

Charlie Wu a mai adăugat: "Motorola este un furnizor de top al tehnologiei WiMAX şi suntem încântaţi să colaborăm cu ei pentru proiectarea, furnizarea şi lansarea unei reţele WiMAX performante, sigure, capabile să susţină aplicaţii avansate şi care va putea fi extinsă în viitor. Parteneriatul cu Motorola presupune de asemenea, un beneficiu adiţional şi anume, acela de a ne introduce în ecosistemul WiMAX global."

Proiectul beneficiază de experienţa Motorola în dezvoltarea tehnologiei wireless în bandă largă şi se adaugă unui număr important de operatori din întreaga lume care au ales Motorola ca furnizor pentru soluţii WiMAX. Motorola a încheiat până în prezent 19 contracte pentru reţele WiMAX comerciale în 18 ţări.

Despre First International Telecom

First International Telecom (Fitel) este susţinut de o listă de acţionari puternici şi influenţi, printre care se numără Public Financial Holdings Limited, Shin Kong Group, Secom Security, UTStarcom, United Microelectronics Corporation, Wistron NeWeb Corporation, Inventec Appliances Corporation şi Loyal Group. Aceste companii au constituit între ele o organizaţie specializată cu o echipă de management puternică. Fitel oferă prin sistemul PHS (Personal Handyphone System) servicii reţelistice wireless de mare viteză la tarife mici. Pe lângă serviciile ce compun structura de bază, Fitel livrează şi o serie de servicii cu valoare adăugată, precum roaming în Japonia, VPN (virtual private network) şi birou mobil. Pe viitor, Fitel va participa activ la proiectul WiMAX pentru a oferi utilizatorilor săi servicii mai diversificate şi mai bune. Bucură-te oriunde şi oricând de acces la Internet de mare viteză.

Despre Motorola

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este recunoscută în lume pentru inovaţie în comunicaţii. Compania dezvoltă tehnologii, produse şi servicii care permit implementarea unui număr tot mai mare de experienţe mobile. Portofoliul nostru include infrastructură de comunicaţii, soluţii mobile pentru companii, terminale digitale, modem-uri, terminale mobile şi accesorii Bluetooth. Motorola urmăreşte să aducă soluţii de ultimă generaţie către oameni, companii şi instituţii. O companie Fortune 100, cu prezenţă şi impact la nivel global, Motorola a avut vânzări de 36,6 miliarde USD în 2007.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb