FLAVIA GROŞAN, MEDICUL CERCETAT PENTRU TRATAREA BOLNAVILOR COVID DUPĂ SCHEME PROPRII: "COVID-19 este o răceală zdravănă, o gripă mai fiţoasă un pic"

S.B.
Miscellanea / 19 - 21 martie 2021

Flavia Groşan, Medicul din Bihor cercetat după ce a afirmat că tratează bolnavi de COVID-19 după scheme de tratament proprii (sursa foto: facebook.com)

Flavia Groşan, Medicul din Bihor cercetat după ce a afirmat că tratează bolnavi de COVID-19 după scheme de tratament proprii (sursa foto: facebook.com)

Medicul cercetat de Colegiul Medicilor după ce a tratat pacienţi infectaţi cu COVID după o schemă proprie afirmă că a fost chemat la Colegiul Medicilor pentru că a reclamat-o o colegă, nu un pacient şi respinge acuzaţiile de malpraxis. "Dacă încerci să-ţi pui mintea la contribuţie şi să faci ceva pentru pacient uite cu ce te alegi", a afirmat Flavia Groşan, joi seară, într-o intervenţie la o Antena 3, afirmând că are parte de "un val de susţinere". Medicul este de părere că infecţia cu COVID19 este "o răceală zdravănă, o gripă mai fiţoasă un pic", informează news.ro.

Flavia Groşan, medicul din Bihor care îşi tratează pacienţii cu COVID cu Claritromicină şi alte două medicamente afirmă că a fost reclamată de o colegă, nu de către pacienţi.

"După atâta muncă, muncă enormă pe care am avut-o, uitaţi-o aici pe Lavinia, asistenta mea, enorm cât am muncit anul ăsta, să fii invitat la Comisia de etică pentru că ţi-a făcut reclamaţie o colegă, nu un pacient, deci nu vorbim de malpraxis, mi s-a părut că trăiesc într-un film american. Nu îmi vine să cred aşa ceva", a declarat medicul joi seară, la Antena 3.

Întrebată cum răspunde colegei care a reclamat-o, medicul a spus: "Nu răspund nicicum! Ştiu în ce lume trăiesc! Nu mă miră, ştiu exact în ce lume trăiesc şi dacă încerci să faci un pic, să-ţi pui mintea la contribuţie şi să faci ceva pentru pacient uite cu ce te alegi! Eu nu comentez nimic".

Doctoriţa spune că nu a reţinut numele celei care a reclamat-o.

Întrebată dacă are emoţii pentru ziua în care va fi audiată la Colegiul Medicilor, ea a răspuns negativ.

"Ce mi se poate întâmpla? Luaţi-mi dreptul de liberă practică! Dacă după atâta muncă mie-mi iei dreptul de liberă practică fără să am acuzaţii de malpraxis, atunci... asta e lumea în care trăiesc, mă împac cu ea şi gata! Nu am emoţii deloc", a răspuns ea.

Flavia Groşan a precizat că în ultimii 10 ani are 30.000-40.000 de pacienţi cărora le-a prescris Claritromicina, medicament despre care spune că are "calităţi extraordinare".

"În 10 zile pacienţii mei sunt OK, mă rog, mai stau patru zile în izolare după care îşi reiau activitatea. Bun reportajul care a pornit, a spus o mie. Nu o mie, eu am mii, pentru că într-o casă sunt 3-4 pacienţi COVID şi pe toţi patru i-am tratat. Deci sunt mii, mii şi mii de pacienţi care au mers foarte bine. Acum, că ar fi ajuns în spital da, ştiu trei cazuri care au ajuns în spital, că nu sunt perfect nici eu, poate sunt mai mulţi, nu ştiu. În general feedback-ul e foarte bun de la pacienţii mei", a mai declarat Flavia Groşan.

Groşan a precizat că "vedeta" schemei sale de tratament este Claritromicina, care are "nevoie de ajutoare", acestea fiind alte două medicamente pe care medicul le-a numit "regele" şi "regina".

Ea a răspuns şi afirmaţilor celor care o acuză că îşi face reclamă.

"Absolut da! În fond şi la urma urmei sunt într-un cabinet privat, de ce să nu-mi fac eu reclamă? De ce să nu-mi fac eu, mie reclamă? Asta sunt, asta ştiu să fac. Eu am fost foarte zgomotoasă toată pandemia pe Facebook", a afirmat Groşan.

Ea spune că e copleşită de mesajele de susţinere primite.

"Faptul că am fost alături de ei din prima zi de pandemie, când a fost declanşat prima stare de urgenţă, eu am fost acolo şi le-am spus "staţi calmi, sunt lângă voi, este o pneumonie, calm!". Le-am transmis probabil energia mea pozitivă, încredere, au venit lângă mine (...) S-au creat grupuri pe Facebook, mă sună la telefon, mesageria de susţinere e plină. Sunt copleşită, eu efectiv sunt copleşită de ce mi se întâmplă", a mai afirmat medicul.

Groşan a dat spus şi ce este boala provocată de SARS-CoV-2: "Este o răceală zdravănă, o gripă mai fiţoasă un pic, un pic mai, mai, mai... da, este un virus un pic mai agresiv. Nu ştiu nimic de el, că eu nu-s virusolog, am observat că simptomele sunt un pic mai brutale, care trebuie tratat de la primul simptom. (...) Intri pe tratament, să nu-i dai voie să coboare".

Colegiul Medicilor din judeţul Bihor s-a autosesizat după ce medicul Flavia Groşan a afirmat că a vindecat o mie de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2 în cabinetul ei privat, tratând aceste cazuri cu un banal antibiotic, în timp ce tratamentele din spitale, ale pacienţilor cu COVID-19, duc la decesul acestora.

Medicul va fi cercetat de Comisia de Etică a Colegiului Medicilor Bihor.

Unii dintre cei care au reacţionat sunt medicul Sorin Bivolaru, care a demontat "tratamentul" folosit de colega sa, dar şi Laura Zarafin, medic specialist ATI la Spitalul Colentina, potrivit news.ro.

Sorin Bivolaru, medic pneumolog, a atacat-o pe colega sa într-o postare pe facebook.

"De citit, doar de către Flavia Groşan, medic pneumolog - bronholog.

Îmi cer scuze că vă răspund cu atâta întârziere, dar am fost ocupat cu îngrijirea pacienţilor bolnavi de COVID19. Da, pacienţii aia internaţi, care nu au "avut norocul" să ajungă să fie trataţi de dumneavoastră.

Şi da, astăzi am prescris tratament conform protocolului recomandat de MS. Da, după protocolul ăla de care dumneavoastră ziceţi că omoară pacienţii.

Să vă explic, pe înţelesul dumneavoastră:

- N-am prescris nici azitromicină şi nici claritromicină, că de "io" n-am lucrat la niciun studiu clinic de pneumonii.

- Am prescris oxigen, în funcţie de necesarul pacientului. Da, la unii pacienţi, chiar în flux mare. Culmea, să vezi curiozitate, n-a făcut niciunul "supra dozaj de oxigen" şi nici edem cerebral, aşa cum te trezeşti dumneata vorbind. Mai mult, sub oxigen în funcţie de necesar, pacienţilor le este bine, iar starea lor generală se îmbunătăţeşte rapid. Nu discutăm despre efectele hipoxiei pe termen lung - afectare neurologică, moarte subită cardiacă, etc.

- Le-aş fi dat şi eu "medicaţie care să le controleze saturaţia de oxigen", dar eu nu am scheme de tratament care să "îmi aparţină", aşa că, urmez protocolul. Da, protocolul ăla de care dumneavoastră ziceţi că omoară pacienţi.

- No, ce să vezi, aş fi vrut să-i trimit şi eu "la plimbare în loc de heparină, aşa cum ai făcut dumneata, dar culmea, pacienţii ăştea, sunt cu stare generală proastă, SpO2 scăzut, iar plimbarea dumneata le scade şi mai mult oxigenul, că de, aşa e în medicină, aşa că, i-am pus să stea cuminţi în pat, cu oxigen şi le-am prescris şi heparină. Dar na, aş fac "io", că de, nu am o schemă de tratament care să "îmi aparţină".

- No, ce să zic, nici "io" nu mă sperii de saturaţia oxigenului 80% sau mai mică, dar internez pacientul, pentru tratament şi supraveghere, că de, aşa zice la protocol. Mă rog, matele ar trebui să te cam laşi de meserie, dacă nu te sperii de saturaţi 80% sau 65% şi trimiţi pacienţii la plimbare. Mă rog, nu intrăm în detalii, că cine ştie, iar vorbim de studii şi "io" nu prea am făcut din astea.

- Despre Kaletra, ştiu doar atât, că nu am prescris şi nici nu o să prescriu în COVID.

- Codeină am prescris şi am prescris la greu şi o să o fac şi mai departe, nu de alta, dar dacă aţi tratat cu succes "aproape 1000 de pacienţi", aşa cum vă lăudaţi, singurică constataţi că, în 90% din cazuri, tusea la pacienţii cu COVID19 este fără expectoraţie, prin urmare, codeina le face foarte bine. Matale cum te-ai simţii să tuşeşti 24 de ore din 24? Să nu poţi să închizi un ochi datorită tusei nopţi la rând?! Îţi zic "io" nasol.

So...ai dat cu oiştea-n gard şi aici.

- Iar afirmaţi cum că: "norocul că au fost cu câteva asistente, pe care eu le consider eroine, făceau cu ochiul bolnavilor să nu ia Kaletra şi să arunce medicamentele", e de-a dreptul periculoasă. Neadministrarea tratamentului, de către un asistent medical, conform FO, scrise şi parafate de medicul curant, se încadrează în categoria malpraxis. Dacă cunoaşteţi cazuri de "asistenţi medicali eroi", care nu administrează tratamentul pacienţilor, aşa cum este înscris în FO, vă atrag atenţia că este de datoria dumneavoastră să transmiteţi asta medicilor sefi de secţie, dar na, nu aveţi de unde să ştiţi treburile astea, că lucraţi în privat, nu în spital.

Aşa de curiozitate vă întreb, dar nu vă obosiţi să îmi răspundeţi: când aţi îmbrăcat ultima dată un echipament de protecţie antiSARS COV2?

Trist dacă aţi tratat pacienţi cum aţi zis. Trist că sunteţi pneumolog.

Trist că suntem colegi. Şi foarte trist, dacă Societatea Română de Pneumologie Şi Colegiul Medicilor din România, nu sancţionează aceste derapaje profesionale.

Cât despre managementul INSUFICIENŢEI RESPIRATORII ACUTE, aveţi posibilitatea să citiţi în cursul de anul 4, Facultatea de Medicină Generală. Dacă nu aveţi cursul, vi-l pun bucuros la dispoziţie, chiar mă ofer să vi-l desenez, aşa, ca să mă asigur că-l înţelegeţi.

Felicitări CMR!" a scris medicul pneumolog, Sorin Bivolaru, într-o postare pe facebook.

De asemenea, medicul Alexandru Rafila, prezent şi el în emisiunea Antena 3, a declarat că tratamentul pe care un medic îl aplică unui pacient COVID-19 trebuie să se bazeze pe schema de tratament adoptată de autorităţi.

Rafila a precizat că el nu ar putea apela la un alt tratament în afara celui stabilit în protocolul Comisiei de boli infecţioase din România.

"Dacă mă întrebaţi pe mine, eu aş vrea să fiu tratat de un medic din România, conform protocolului care este stabilit de Comisia de boli infecţioase din România, care în principiu respectă majoritatea recomandărilor din statele membre UE şi Statele Unite", a spus Rafila.

Opinia Cititorului ( 94 )

  1. "a tratat pacienţi infectaţi cu COVID după o schemă proprie afirmă"

    Cata vreme rezultatele clinice justifica schema proprie implementata de un medic, totul este ok si legal! 

    Apropo, intrebati personalul oricarei farmacii ce inseamna: 

    1. "sic volo" aplicat de un medic pe orice reteta 

    2. "reteta magistrala"

    Cele de mai sus arata ca notiunea de schema terapeutica proprie este practica uzuala, legala in lumea medicala. 

    1. Doamna doctor a turnat cu insecticid peste "musuroiul" de specialisti care trateaza bolnavii de covid (pardon ii omoara) si s-a trezit ca "specialistii",au trimis peste dansa toata artileria grea.Doamna doctor. pai ce ati facut doamna,i-ati lasat cu ochii in soare pe "vracii",care trateaza bolnavii de covid cu medicamente de zeci de mii de euro,si veniti dumneavoastra sa le spuneti romanilor ca ei pot fi vindecati cu medicamente care costa doar 100 de roni.? Pai si gura lor ce mai mananca daca romanii nu vor mai dori sa mearga in spitale (lagare ale mortii),iar veniturile lor vor scadea substantial. Tratamentul pe care il folositi dumneavoastra in conceptia unor medici"toba de carte,cred ca de carti de joc",trebuie demonstrat "stiintific",altfel nu sunteti decat o "vrajitoare",care trebuie sa fiti arsa pe rug.Si ca sa fiti convinsa ca acest lucru se v-a intampla,iata ca anal-istul militar Radu Tudor,deja a primit ordin de la comandantul lui suprem Iohannis sa transmita catre "gasca" din care face parte sa fiti "fragezita" intai de presa prezidentiala,apoi de profitorii din sanatate,iar 'spalatorii" de cadavre medicale pompos numit "Colegiul medicilor sa pregateasca "rugul" si sticla cu benzina. Asa ca doamna doctor,gasiti un tratament cu care sa va imunizati la atacul nuclear la care veti fi supusa. Romanii,va sustin.!

      Colegiul Medicilor s-a autosesizat în legătură cu medicul Flavia Groşan, medicul pneumolog care a vindecat o mie de bolnavi diagnosticaţi cu COVID.

      Chemată să dea explicații, Groșan s-a făcut de râs: 

      – Doamna doctor, dumneata eşti inconştientă, îţi dai seama ce tragedie ai provocat? O mie de cazuri vindecate? Dar unde te crezi, în Austria?! 

      – Îmi pare rău, eu am crezut că este vorba de o gripă sau de o pneumonie. Dacă ştiam că e o boală incurabilă, vă jur, i-aș fi trimis la spital. 

      – Auzi la ea, ”dacă aș fi ştiut”! Dar dumneata nu te uiţi la televizor, trăieşti în evul mediu? 

      – Îmi cer scuze, am avut televizorul stricat. 

      – Adică, n-ai aflat nimic, că trebuie să acţionăm unitar, că avem nişte protocoale care trebuie respectate în pandemie?! 

      – Ce protocoale? Ce pandemie? 

      – Să mergeți la magazie să vă dea televizor. 

      – Și până atunci, cum fac? 

      – Respecți protocoalele: COVID e ucigaș, nu sunt paturi la ATI, nu sunt medici și toate decesele sunt din cauza COVID. 

      – Dar eu n-am decese.

      – N-ai decese, n-ai licență. Ieși afară! 

      da , cam asa arata protocoalele si regulele pe care sintem obligati sa le respectam , sa mergem mai repede spre moarte ! sloganul de baza al smecherilor care vor sa calareasca planeta , este , respectati regulele si tot ce va spunem sa faceti !

      corect

    Pe langa medicamente D-na Dr.Flavia a pus suflet si a incurajat oamenii,astfel crescand puterea de lupta a organismului impotriva bolii.Fata de unii cu aparatura,protocoale si rezultate mai slabe,ea are mai multa putere de analiza si datorita experientei.Merge mai mult pe drumul medicilor din trecut,care analizau simtomele.Felicitari D-ei dr. si rusine aceleia,care plina de invidie,s-a indreptat imporiva ei.Rusine sa-i fie.

    1. Nu poți ieși în felul ăsta din rand fără ca lumea sa te pună la colț că ești cu Rusia cu anti-vaccinistii, cu din ăștia. Doamna medic și-a riscat cariera neintelegand că poate primi un glonț fix in frunte daca n-a plecat capul.

      Eroule! Si tu iti risti viata iesind din rand! In fiecare zi, tu iesi din rand si poti sa primesti un glont fix in frunte, ca nici tu nu pleci capul! Nu, tu nu faci nimic cu capul, fix in frunte. Hai sa nu ne cramponam de cuvinte, fascistule pur! Behehe!

      Cumetre, iarta-ma ca intervin, caci n-am nicio treaba cu subiectul de fata, dar nici sa ma abtin nu pot: deloc putine au fost datile in care acuzai comentatorii pe aici ca sunt platiti de rusi sa spuna chestii, pe alte subiecte si teme. Ceea ce (daca esti acelasi Cristian, si cred ca da) te certifica drept postac autentic, cu trusa de unelte postacesti la purtator, asa cum are pescarul trusa de pescar la el. Nu e vorba, se vede din avion ca esti postac, doar ca acum a venit si certificarea. Dar tu keep trolling, ca de acolo vine banu, baga pe orice subiect, pe orice tema, ca le stapanesti bine pe toate...

      M-am umplut de bani de la ruși..

      Ca să vezi cine pe cine acuză de propagandă... Nu ți-e rușine mah shobolane...! N-ai pic de demnitate, așa ai ajuns? 

      Cristinel, te intrebi singur?...

    Se recunoaste modelul securist...cineva "din sistem" face un denunt, un "cetatean revoltat" sau in cazul de fata un "medic revoltat" dupa care intervin presa pentru atmostfera si colegiul medicilor sa para ca e ceva oficial si un semnal de atentionare pentru viitorii "liberi cugetatori"...Aia care te ard de viu in spitale si te omoara cu vaccinuri facute pe genunchi aia sunt bine mersi nu-i intreaba nimeni "de sanatate"

    Atata timp cat reuseste sa ma vindece, nu ma intereseaza ce medicamente( legale) sau scheme de tratament foloseste. Doar sa nu -mi faca rau. Orice tratament sau schema care da rezultate , trebuie avuta in vedere! Apropo, s-a eradicat banala gripa, ca nu am mai auzit de vreun caz ca in anii trecuti?!...

    1. Sa pui la îndoiala virusul și gripa e erezie curată, te poți trezi asasinat în plină stradă.

      Cum, n-ai citit?

      Am scapat toti de gripa anul acesta din cauza ca ne-am distantat si am purtat toti masca ... ... ... 

      Tine cont ca gripa "obisnuita" este data de mai multe virusuri ARN diferite, dintre care o parte sunt corona-virusuri cunoscute. 

      Toate aceste virusuri ale gripei obisnuite muteaza de zor, pentru ca asta fac virusurile ARN, de aceea este nevoie de iteratii noi de vaccin anti-gripal in fiecare an.  

      Ce concluzie non-puerila putem trage?

      Gripa obisnuita nu a fost eradicata, ci re-etichetata. 

      Sunt mai pueril, imi spui te rog in ce a fost re-etichetata? In Covid?

      Esti pueril sau terorist? Numai un terorist ar putea sa banuiasca ca gripa obisnuita a fost etichetata Covid!

      Nu, multiplele tulpini ale virusurilor gripale, care pana acum omorau doar la noi in tara sute de indivizi in fiecare sezon au fost implicit re-etichetate ca virusuri politicoase.

      Politicoase, in sensul ca desi sunt sute de astfel de virusuri gripale, toate, dar absolut toate s-au inteles sa dispara din peisaj, cat timp SARS-CoV-2 este pe scena. 

      Cred ca azi m-am trezit bou... ce vrei sa spui? Chiar nu inteleg. Nu fac misto si nu vreau sa te enervez.

      Asasinat in plina strada sau glont fix in frunte? Oaie!

      N-ai inteles... Asasinat in plina strada cu glont in frunte

      N-ai inteles....nu in frunte, ci fix in frunte.

      nu cred ca a disparut, eu vad ca majoritatea testelor se fac pe "definitii de caz", din care o particica ies pozitive la covid. o parte din negative or fi gripe, recunoscute ca atare. daca nu sunt, mare minune intr-adevar. cum a gasit covidul loc sa se imprastie, ar gasi si gripa, chiar daca contagiozitatea e alta. se pot si suprapune, in doua feluri: pozitivul e fals sau intr-adevar omu are ceea ce se cheama covid dar in acelasi timp are si gripa. ca nu cred ca covidul are contract de exclusivitate cu o persoana, oricat de vedeta ar fi "noul coronavirus".

      Majoritatea testelor RT-PCR caută fragmente de virus care există deja în 80% din populație din motiv de circulație a virusului in pandemie.

      La testele RT-PCR trebuie sa fii foarte atent ce cauți și la pragul de semnificație, că îți pot ieși pozitive aproape toate, daca nu poți deosebi fragmenteie virale de virusul întreg. 

    Ce pastile o fi luat doamna?

    1. Pana ne raspunde doamna, poate ne spui ce iei tu :-)

      Promit ca le impart cu tine

      Azi ma simt generos..."you can keep them all...my treat" :-)

      Multam fain. Esti generos

      Cand ai mii de pacienti vindecati, nu te mai atinge suspiciunea ta prosteasca.

    Aceasta doamnă medic și-a riscat viața și cariera privind FIARA in ochi. Practic nu a înțeles în ce hitlerism trăim. A lăsat egoul să iasă în față crezând că societatea ii va ridica statuie, practic s-a lăsat manipulată de presă neintelegand vremurile istorice pe care le trăim

    Mai mulți s-au lăsat păcăliți in acest fel. 

    1. Nu-i asa?

      Fiara, bifat, nemtii, bifat,... ai uitat de cipuri, Cristica! Baga, ca inca e devreme.

      A privit FIARA in ochi si nu a vazut-o?

      Nu a înțeles în ce hitlerism trăim? 

      S-a lăsat manipulată de presă? 

      Nu intelege vremurile istorice pe care le trăim? 

      S-a lăsat păcălita la fel cu mai multi? 

      Concluzia lui Cristian: Aceasta doamnă medic este o proasta? 

      Oaie, de ce te cramponezi de cuvinte?

      Behehe? 

      Daca e ca majoritatea idiotilor utili care viețuiesc pe aceasta planetă, da, a privit FIARA in ochi fără s-o recunoască așa cum nu poți recunoaște pădurea din cauza copacilor din prima linie.

      Ei macar sunt utili.

      Tu, nu. 

    am parat-o la Premiul Nobel sa vedem ce iese!

    au mai spus-o si altii , inclusiv johanis , dar le strica treaba smecherilor mondiali , big pharma , pusi pe capatuiala cu metoda , vaccinul . cum deschizi , gura , e conspiratie . este imposibil sa acoperi aceasta miciuna la nivel planetar cu milioane de oameni implicati fara sa iasa adevarul la suprafata . toti cei implicati in aceasta ticalosie isi vor primi rasplata , mai devreme sau mai tarziu .

    1. Oamenii plictisiti consuma conspiratii

      Iar oamenii panicati consuma absolut orice le este administrat.

      Si la propriu si la figurat. 

      Asa e! Nu mai gandesc. Iau tot ce primesc pe tava

      Nu sunt conspiratii bai ciumi! Este o mare afacere si cativa smecheri castiga bani multi in timp ce trepanatii tremura de spaima si executa umil toate recomandarile/ordinele.

      Nu e vorba de bani ci de preluarea controlului planetei. Crezi ca Bill Gates nu are bani destui? Tot pe o gura mananca si tot pe o gaura se ...

      Acesta este nivelul si felul tau de gandire, domnule Cristian. Prostesc si trivial. Cum zicea unul, esti revolutionarul de la bufetul din sat.

      Daca esti vaccinat, de ce mai porti masca si stai la distanta? De ce inca se fac studii clinice pana in 2023?

      De ce sunt atatea necunoscute care trebuie luate de bune? De ce azi un vaccin e bun, maine nu mai e bun, poimaine iar e bun?  

      De ce sunt tot mai multe cazuri zilnic desi oamenii sunt vaccinati si practic ar trebui ca macar raportat la acel procent, sa scada numarul infectatilor si a cazurilor grave?  

      Cati din cei dintr-o anumita grupa de varsta (peste 60 ani) care au decedat in ultimele saptamani, au facut vaccinul? Cati din cei internati acum la ATI au facut vaccinul si cand? De ce azi e un protocol de tratament, dupa o luna altul, dupa 6 luni altul?

      Eu si toata lumea care "consuma conspiratii" nu spunem ca au coborat extraterestii pe pamant, ci spunem ca sunt prea multe necunoscute, prea multi care cred ei ca au dreptate si stiu cum sa trateze si ce sa faca, si peste 6 luni rectifica total si revin cu alte tratamente si alte idei.. e bine cateodata, sa mai asculti si de cei care mai merg pe langa protocoalele stabilite dupa nu stiu ce criteriu si au succes, totusi vorbim de un medic la fel ca toti ceilalti care sunt ridicati la rand de ingeri din linia intai, nu a iesit un vraci din Africa sa ne spuna sa ne ardem tamaie si busuioc in nas... 

      mai plauzibil mi se pare ca d-na doctor e cea care face reclama pe bani multi la Claritromicina...Apropo, am fost la cabinetul ei crezand ca o sa vad o coada de km., ca la moaste... Era un singur pacient...

      pina la controlul planetei sint buni banii , cu bani se face totul , sau ai boala contrazicerii sa pari interesant ?

      1. In contextul pandemic curent, DSP obliga cabinetele medicale sa aiba protocoale de prevenire a raspandirii COVID.

      Printre altele, aceste protocoale stipuleaza clar distantarea ca timp si spatiu intre pacienti succesivi. 

      In institutia unde lucrez, Politia locala face vizite periodic tocmai pentru a-i sanctiona pe cei care mentin aglomeratia pacientilor in sala de asteptare. 

      In ziua de azi, aglomeratia ca la moaste este un indiciu ca medicul respectiv este cautat ... de DSP si Politia locala, nu doar de pacienti. 

      2. Claritromicina este o substanta activa iesita de mult de sub protectia brevetului. Din vanzarea de medicamente generice castigi bani de scobitori. Banii adevarati se castiga vanzand medicamente originale aflate sub brevet, ca de exemplu anticorpii monoclonali, care sunt noua voga in materie de terapie contra-Covid. 

      Brevetabili, si fff. scumpi.

      Bani de "golden parachute", nu de scobitori.  

      dna doctor nu are cabinet in sat la tine , taran prost si idiot ce esti !

      Du-te la musta.

    felicitări d-nei Doctor,

    de un an de zile nu se recomandă un tratament pentru acest virus, se tot aşteaptă vaccinul, adică medicii nu pricep că e necesar un tratament, care e altceva decât vacinare, e clar că undeva se dau bani de la firmele de medicamente la oameni grei din ministere, medici şi politici să ne tot spună că numai vacinarea ne va salva şi poate un CIP implantat şi un poliţai cu amenzi mai mari de 5 ori decât ajutorul de şomaj  

    la naiba, doamna medica spus Adevarul ... o sa fie demolata de sistem acum!

    toti medicii stiu ca e un rahat de raceala la plamani... extrem de bine mediatizata ca sa fie furate mai cu spor drepturile si libertatile oamenilor !  

    1. e un razboi impotriva oamenilor!

      nu impotriva virusului !  

      Asa e

      Nu e asa.

    daca tratamentul a fost bun nu vad unde e problema

    1. Pai tocmai ca nu e nicio problema, nici din pdv legal, nici moral.

      Observati cum incearca sa o distruga pe dr. Grosan. 

      Nu pot sa-i faca proces de malpraxis, pentru ca nu au temei legal. 

      Atunci au trimis la inaintare niste "colegi" medici care o ataca in public, respectiv dr. Bivolaru din Galati si inca una de la Sp. Colentina. 

      Ce mod mai bun sa o discreditezi pe dr. Grosan decat asmutind niste "colegi" de breasla asupra ei?! 

      Apoi o trimit la comisia de etica a Colegiului Medicilor.

      Adica daca nu e nici alba, nici neagra, o distrug intr-un cadru (etica) in care pot sa interpreteze si sa nuanteze oricum vor ei. 

      ai dreptate! probabil ca vor incerca toate metodele de a o discredita

    Nu tratați un medic ca pe un.vraci,lăsați doamna să își facă treaba cum știe și mai bine încercați să conlucrati dacă nu e prea mult pentru orgoliile voastre de specialiști.

    Acum câțiva ani gripa normală a ucis de câteva ori mai mulți oameni, de ce nu recunoașteți că sunteți depășiți și invidioși????  

    Respect, doamna Doctor !

    Ne mai distram si noi cu Covidul asta.

    Eu nu m-as lasa pe mana doamnei. Cand zici ca nu esti virusolog, nu te pricepi, dar tie ti se pare o gripa, m-ai convins. 

    1. Vasile, ia-i de mana pe Gheo si paulica si mergeti de va tratati la virusologi.

      Dar vezi sa-i convingi cumva sa iasa din laborator sau sala de studiu sa te consulte. 

      Dr. Grosan, ca pneumolog, este medic clinician. Cei care "lupta" efectiv cu viroza si complicatiile sale, inclusiv cea cauzata de corona-virus sunt medici din ramuri clinice. 

      Dar, tu du-te la virusologi.

      Poate puneti de-un studiu impreuna ca de consultat... 

    In Romania absurdul si ticalosia au ajuns la asemenea nivel , incat este promovata moartea ,dar prin protocoale , in locul unui tratament , care vindeca . l-am auzit si pe rafila care o sugea cu protocoalele , de parca pe bolnav il intereseaza birocratia lor , nu sanatatea !

    1. Nu se stie ce tratamente a facut doamna doctor si ce efecte vor avea pe viitor

      In schimb, se stie absolut totul despre vaccinurile care au fost concepute, autorizate si puse pe piata in mai putin de un an.

      Se stie cu certitudine inclusiv faptul ca nu vor fi efecte secundare grave, nici peste un an, nici peste 10.

      Toate acestea se stiu dupa cateva luni de studii. 

      cei care au murit cu protocoalele stiu sigur efectele , de acolo din mormant ! la vaccinuri se stiu ce efecte vor avea pe viitor ? probabil gandesti din buci !

    Aceasta doamna a gresit ca a vorbit cu presa, care este o mizerie corupta.

    Trebuia sa-si vada de treaba si de medicina ei stiut fiind ca oamenii de presa, in prezent, sunt mana in mana cu hitleristii care iau masurile aberante si care numara mortii de Covid strict in scop statistic, sa dea cat mai bine la OMS si alte organizatii teroriste mondiale.  

    1. Dupa tine, aceasta doamna este o proasta.

      Da, ai inteles corect,, trebuia sa-si vada de treaba si de meseria ei.. era clar ca se va confrunta cu oamenii sistemului ticalos, era la mintea cocosului... Nu stiu ce a vrut sa arate...

      Ce bine ar fi daca ti-ai vedea si tu de treaba ta,domnule stie tot!

      Mai spune te rog

      ce bine ar fi sa iti mai tii tu gura ca desi le mai combina cu Fiara si alte aberatii , Cristian SPUNE ADEVARUL !

      La lupta! Cristian SPUNE ADEVARUL ! Behehe! Iata, Cristian se confrunta cu oamenii sistemului ticalos, era la mintea cocosului! Eu sunt oamenii sistemului ticalos si-l confrunt pe analfabet. Hai sa nu ne cramponam de cuvinte! Behehe!

      Cristiane, esti un nesimtit.

      Marsh la gara, oaie proasta behaitoare

      Sunt la gara. Aici, pe Linia 4, este Cristian, care nu se cramponeaza de cuvinte. Behehe!

      ce tot o sugi cu cristian , asta ? tot tu esti 1

    Felicitari, Doamna Doctor !

    Primul medic care apune lucrurilor pe nume. Felicitari doamna doctor!

    Bravo,doamna doctor!

    Motivul pentru care sunteți chemata la Colegiul medicilor este pt.că dvs.ați reușit ceea ce nimeni nu a făcut până acum.  

    Fără să vă gândiți, ați răsturnat mitul acestui vaccin. E vorba de bani și iar bani. 

    Faptul ca ați reușit îi deranjează.

    Dumnezeu să vă binecuvânteze,d.na doctor! 

    ma uitam la tuta de mahler , cu idei putine si cuvinte la fel , ca orice discutie cu ea , incepe cu , sa respectam regulile si termina cu , regulile trebuie respectate . pai daca regulile ne omoara , de ce sa le respectam ? sintem la auschwitz ?

    1. "sursele oficiale " sunt oameni platiti de sistem

      cand mai scapa cate o doamna medic ca Flavia Grosu in spatiul public e mancata de ucigasii Romaniei  

      Va deveni o victima a sistemului. Fie se va da cu puterea fie va fi mancata

      "Ucigasii Romaniei" este o metafora sau este o alta prostie, precum "Guvernul Mondial"?

    Daca doamna doctor a avut asemenea rezultate, nu a avut pacienti decedati, este o eroina.

    Nu numai d-sa, ci toti cei din sistemul sanitar si nu numai la noi, au avut, au si vor avea datoria sa cerceteze, studieze si gaseasca medicatie adecvata, astfel incat pacientii sa fie vindecati. Si orice rezultat pozitiv trebuie abordat in tratarea pacientilor fara sa se mai astepte acordul nimanui, nici a UE, NATO, China, USA, Rusia, Germania si alte dracii.  

    Sedarea pacientilor si legarea lor de paturi trebuia sa o revolte pe cucoana fara minte care a reclamat ca doamna doctor Grosan nu are decese in randul pacientilor sai.  

    Cei de la Colegiul Medicilorar trebuii sa se sesizeze in cazul reclamagistei si sa o lase in pace pe eroina. .

    Dumnezeu sa-i dea doamnei doctor Grosan sanatate.  

    1. Sa comunice, asa cum se cuvine, fisele pacientilor, cum i-a diagnostigat (exclusiv online!) cum i-a tratat, evolutia, starea actuala.

      Toate sa fie fie verificabile!

      Abia dupa aceea s-ar putea concluziona! 

    REZULTATELE bat SILOGISMELE : ON LINE bate ,, PLICUL MORTAL " ....

    Colaborarea exista intre medici? 

    Eventual, daca sunt platiti, stiu (vor) sa colaboreze? 

     

    Offf....

    Multă , multă prostime.... 

    Printre medici se mai găsesc și câțiva cu mici probleme psihice....

    1. prostii vorbesc cel mai mult despre prostie , tu esti un bun exemplu in acest sens ....offf

    ... fac ,, băieții deștepți " de 31 ani - din 4 în 4 ani - la : digitalizare , G.P.S., on line...ȘI,ȘI nu se întâmplă. !!!!

    D-na doctor - parcă - a previzionat PANDEMIA: lucrează digitalizat, on line, ce mai i - a SURCLASAT la toate !!!! 

    pentru ca nu sinteti inscrisa in vreun partid dna. Grosan acum toate pubelele de doctori-politicieni, platiti gras de Guvern, sa promoveze minciuna pandemiei si a terapiilor intensive pline, dar de fapt goale, au sarit sa va dea la gioale......doar ca mai este si opinie publica, neinscrisa in partide, care va sustinem.

    SENZATIONAL!!!

    Un Medic din Romania a descoperit SCHEMA pentru tratarea infectiei cu Sars-Cov-2  

    FARA SA STIE NIMIC DESPRE VIRUS SI FARA SA APLICE "protocolului care este stabilit de Comisia de boli infecţioase din România si respecta majoritatea recomandarilor din state membre UE şi Statele Unite"  

    .EXTRAORDINAR .!!!!!  

    SCHEMA este utilizata cu succes in Romania unde nu trebuie sa stii nimic sa fii Doctorand cu acte in regula (titlul de Academician Doctor Inginer - record detinut tot de un cetatean Roman care a fost obtinut fara sa stie nimic in afara de faptul ca dioxidul de carbon se citeste "CODOI") 

    Se pare ca in Romania pacientii vindecati de Medicul Groşan au iesit in strada sa o nominalizeze pentru premiul Nobel  

    "Groşan a spus şi ce este boala provocată de SARS-CoV-2: "Este o răceală zdravănă, o gripă mai fiţoasă un pic, un pic mai, mai, mai... da, este un virus un pic mai agresiv. NU ştiu NIMIC de el, că eu nu-s virusolog"

    1. de ce nu te lasi de bautura ? cand te trezesti din betie ca din prostie slaba speranta , poate te intereseaza si de cei vindecati de dna doctor si mai putin de niste hartii si protocoale , pe care sa ti le bagi undeva daca-ti plac tie , ca mortilor din groapa precis nu le plac , chiar daca sint din UE si Statele Unite , scartz !

    Aducătorul sărăciei generalizate in Ro și distrugătorul industriei după 1990 spunea ca Israelul sărbătorea încheierea pandemiei! Dar cazurile CoVid-19 se măriseră acolo! Și nu se ducea nimeni jn țările care cereau pașaportul de vaccinare! Turismul avea sa moara acolo! In primul rând, cetățenii romani, cu $450/month income, nu aveau banii necesari, gratie politicilor de pauperizare după 90, apoi nimeni nu credea ca autoritățile voiau binele omenirii! Dovada, protestele chiar din Israel, lipsa vaccinurilor contra cancerului, bolilor de inima! Pentru a elimina protestele, Bucureștiul intra in carantina! Turcana voia sărăcirea populației, iar ass-kisser-ul Pileanu (se îmbata prin brothele) cerea scăderea salariilor profesorilor, pentru ca stăpânii lui sa fure! HoReCa trebuia falimentata pentru a fi vândute pe nimic! Analfabeți ai vremurilor viitoare! Țările dezvoltate, nu colonii de mâna a treia ca Ro, aveau pensii minime de $1,000, profesorii având income-uri medii de peste $2,500/month! Salariul mediu era de peste $2,000/month! Dar ce puteai face cu țăranii bolșevici ce puseseră stăpânire pe Ro după 1989? Carantina, pauperizare și circ de stat! Vezi Timișoara!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb