Flexibilitate extinsă pentru soluţiile VPN dedicate lucrului la distanţă

G.D.
Companii / 18 august 2022

Flexibilitate extinsă pentru soluţiile VPN dedicate lucrului la distanţă

Pe măsură ce ritmul schimbării s-a accelerat în ultimii doi ani, am observat o acceptare şi adoptare tot mai mare a abordării modelului "as-a-service" pentru consumul de servicii IT, conform unui comunicat remis redacţiei. Aceasta este acum direcţia clară în care se deplasează industria. În loc să cumpere un produs sau o soluţie, din ce în ce mai multe organizaţii aleg să plătească utilizarea acestuia pe baza unui abonament. Beneficiile identificate sunt angajament redus, cheltuieli iniţiale mai mici şi o flexibilitate mai mare.

Potrivit sursei citate, aceasta este o opţiune pe care Zyxel o introduce pentru mai multe dintre produsele sale, inclusiv dispozitivele şi serviciile de securitate. Ca parte a acestui fapt, oferim acum abonamente pe un an sau trei ani pentru clientul nostru VPN IPSec. Există opţiuni care se potrivesc clienţilor de toate dimensiunile - pentru unul, cinci, 10 sau 50 de VPN-uri.

Anterior, clientul VPN IPSec era disponibil doar cu licenţă perpetuă. L-aţi putut cumpăra direct făcând o plată unică. În timp ce acest lucru v-a oferit certitudine, însemna şi că trebuie să vă angajaţi să utilizaţi acea licenţă pentru o perioadă de timp, pentru a vă asigura că aţi obţinut rentabilitatea investiţiei.

Cu noile opţiuni bazate pe timp, nu trebuie să vă asumaţi acest angajament. Odată cu ritmul schimbării pe care îl vedem în securitatea cibernetică acum, va trebui să vă actualizaţi protecţia reţelei destul de des. Cu siguranţă este recomandabil ca toate organizaţiile să îşi revizuiască în mod regulat protecţia digitală şi, prin urmare, are mai mult sens să păstreze un grad de flexibilitate, subliniază sursa citată.

Rezultatul oricărei astfel de analize va confirma şi sublinia valoarea şi importanţa VPN-urilor. Clientul VPN IPSec de la Zyxel oferă o modalitate rapidă, fiabilă şi convenabilă de a proteja conexiunile legăturilor de la distanţă în reţeaua centrală. Munca inteligentă şi acasă este cu siguranţă aici pentru a rămâne, iar clientul VPN IPSec oferă o conexiune ultra-securizată şi complet privată pentru utilizatorii de la distanţă, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb