FLORIN CÎŢU: "Disputa cu Raluca Turcan se va tranşa în Biroul Politic Naţional"

G.B
Politică / 23 noiembrie 2021

Florin Cîţu

Florin Cîţu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, astăzi, că le-a transmis tuturor liberalilor care au o problemă să vină să o discute în cadrul partidului sau la Guvern, precizând că dacă aceştia vor să vorbească prin presă atunci vor trebui luate şi alte decizii, potrivit Agerpres.

El a fost întrebat de ziarişti la Palatul Parlamentului cum va fi soluţionată disputa cu Raluca Turcan. "În Biroul Politic Naţional se va tranşa", a afirmat Cîţu.

"Le-am spus tuturor colegilor care vor să discutăm despre o problemă, să vină să discutăm în PNL. Dacă era vorba de guvernare, puteam să discutăm la Guvern, dacă preferă să discute prin presă, bineînţeles că va trebui să luăm şi alte decizii", a spus liderul liberal.

Florin Cîţu a adăugat că este interesat să se întoarcă în PNL acei membri care nu au atacat partidul şi susţin principiile liberale.

"Vom discuta cu fiecare în parte şi vom vedea dacă putem să găsim elemente prin care să îi aducem înapoi. Pe mine mă interesează să vină înapoi toţi acei membri ai PNL. Sunt încă unii membri ai PNL, oameni care nu atacă preşedintele partidului, care nu atacă pe preşedintele României, care nu atacă PNL. Sunt unii oameni care au fost şi au plecat, poate, dintr-o afinitate sau poate o prietenie mai veche faţă de fostul lider, dar, până la urmă, există astăzi în România un singur partid de dreapta, un singur partid liberal - PNL, iar toţi aceia care vor să meargă mai departe, să susţină principiile liberale îşi au locul doar în PNL", a explicat el.

Ministrul interimar al Muncii Raluca Turcan l-a criticat dur pe Florin Cîţu, în presă, afirmând, printre altele, că ar trebui să-şi depună demisia, împreună cu echipa partidului care a negociat formarea noului Guvern.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb