FLORIN CÎŢU: ''Doar nişte lideri iresponsabili se gândesc la alegeri anticipate''

G.U.
Politică / 1 octombrie 2021

Sursă foto: Facebook

Sursă foto: Facebook

Premierul Florin Cîţu a declarat, ieri, că doar nişte lideri ''iresponsabili'', pe care nu îi interesează bunăstarea românilor, se gândesc la alegeri anticipate, informează Agerpres.

"Anticipatele... Haideţi să ne uităm unde suntem astăzi, suntem în valul patru, avem preţuri la energie care cresc, deci trebuie să găsim această soluţie, trebuie să trecem prin iarnă şi noi ne gândim la anticipate? Doar nişte lideri iresponsabili, pe care nu-i interesează bunăstarea românilor sau nici măcar... aici nu mai vorbim, doar să treacă prin această iarnă, se gândesc la alegeri anticipate, doar aceştia pot să facă acest lucru. PNL nu este iresponsabil, noi vrem să guvernăm şi vom guverna România, nu vrem să aruncăm România în aer", a afirmat Cîţu, la TVR1.

Acesta a spus că în Parlament, pe lângă liderii politici care "ţipă toată ziua la televizor", sunt şi oameni responsabili.

"Ştiţi cum e, asta cu avantajaţi de anticipate, mai este mult până ajungem acolo. Eu vă spun că eu nu cred. Până la urmă, în Parlamentul României, pe lângă liderii politici care ţipă toată ziua la televizor, sunt foarte mulţi oameni responsabili, care nu vor să arunce acum România în aer. (...) Bine, asta este decizia fiecăruia, dar eu vă spun că sunt oameni cu care eu vorbesc şi sunt oameni care vor aceste reforme şi ei sunt cam peste tot. Unele dintre reforme cine să nu le vrea? Gândiţi-vă că sunt 29,2 miliarde de euro în PNRR, bani care vor fi implementaţi prin autorităţile locale, autorităţi locale care sunt conduse de PNL, PSD, USR, UDMR, PMP, deci toată lumea, PMP nu este în Parlament, dar toate aceste partide au autorităţi locale care vor beneficia de fonduri, de exemplu, de două miliarde de euro din PNRR. Cum să te duci tu după aceea la tine în partid să spui: Lasă, măi, am eu un joc acolo, în Parlamentul României, vreau să-l dau pe ăla jos, să mă întorc, nu-ţi trebuie ţie banii ăştia", a adăugat Florin Cîţu.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. PUȘCĂRIAȘ ULE, DISTRUGĂTORUL ECONOMIEI ROMÂNEȘTI, FETELEUL FETITEI STERPE DE LA COTROCENI ȚIE ESTE FRICA DE MOȚIUNEA DE CENZURA CA VA PICA GUVERNUL TĂU SATANIST MUIST L. G. B.T.IST DE CRIMINALII ÎN SERIE DE TRĂDĂTORII DE TARA. PE VIATA CU VOI LA PUȘCĂRIE LA RAHOVA. TU EȘTI OBIȘNUIT CU PUȘCĂRIAȘ INFRACTORULE.

    1. iAR ALTI LIDERI IRESPONSABILI,VOR MENTINEREA ACTUALEI GUVERNARI TOXICE

    puscarie...esti pa!

    Voi vorbiti de responsabilitate,voi care nu faceti nimic pentru noi ,doar minciuni si manipulari,de doi ani psd ul este cel mai responsabil partid,a votat toate aberatiile voastre a votat chiar 2 guverne pnl,ce faceti voi este dictatura penalule,analfabetule ,hotule ,ai vandut Romania,nu a ti fost in stare sa faceti nimic pentru sistemul sanitar,nu a ti dat un test gratuit la populatie si va mirati de ce nu se vaccineaza lumea

    omul asta sufera de o boala cronica , sa critici pe altii de exact ce faci tu incontinuu , este boala , trebuie dus la medic !

    Cand ai niste idioti care te-au adus la cele mai inalte rate de infectare din tara - momentan suntem pe locul 5 dar avem potential de urcare - , cand s-au imprumutat zeci de miliarde de euro si nu se vede nimic, cand presedintele si primul ministru calca legea fundamentala a tarii fara niciun fel de jena singura cale de scapare sunt anticipatele. Raul cel mai mic

    1. Nu cumva umflati numarul ca sa stati la guv.

    Tembelule,tara deja arde ,tu ai pus focul ,noi acum trebuie sa scapam de tine si gasca ta de hoti si penali ca sa stingem focul

    Deh...e tare greu pt aceasta nulitate drogata sa paraseasca Ciolanul! A vazut cineva vreodata, un cuţu plecand de bunavoie de la Macelarie?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb