FLORIN CÎŢU: "Nu vom creşte taxe în perioada următoare"

S.B.
Politică / 9 noiembrie 2021

"Nu vom creşte taxe în perioada următoare"

Florin Cîţu a declarat că PNL nu va creşte taxe în perioada următoare, lucru pe care partidul îl susţine cu fermitate. El a mai spus că niciun sistem de impozitare care va duce la creşterea taxelor nu va fi accepat de liberali, întrebat despre ideea PSD de impozitare progresivă, informează news.ro.

"De principiu, PNL a comunicat şi aseară care sunt elementele importante pentru noi şi aici nu vom creşte taxe în perioada următoare, ceea ce noi susţinem ferm. Nu a fost pusă pe masă rediscutarea. Niciun sistem de impozitare care va duce la creşterea taxelor nu va fi acceptat", a afirmat Florin Cîţu, întrebat marţi la Parlament dacă PNL susţine ideea social-democraţilor a impozitării progresive.

Liderul PNL a adăugat că PNRR nu poate fi modificat în perioada următoare.

"Problema e că la PNRR nu se poate face nicio modifcare foarte mult timp. PNRR a fost aprobat într-o formă, nu se poate discuta în acest moment", a explicat Cîţu.

Acesta a mai spus că este de acord cu orice majorare de pensii sau alocaţii, dacă bugetul şi economia o vor permite.

"Sunt de acord cu orice majorare, în funcţie de cât ne putem permite. Dacă nu, vom vedea ce poate să îşi permită economia", a conchis Cîţu.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Pai PNNR are o serie de mariri si reduceri scutiri de taxe, etc. OMFG. Cred ca rostul la articolele astea e sa trolleze cititorii.

    Câțule, Sunteți ca și mâncați de PSD!!! Balaurul este flamand, sa vezi jaf ce vine!!! O sa vă iasă pe nas!

    1. PNL ne-a aratat ce inseamna sa jefuiesti o tara si cetatenii ei prin imprumuturi masive pe care nici un guvern PSD nu a indraznit sa le faca; in plus, dispretul etalat la cel mai inalt nivel prin refuzul de a spune pe ce s-au cheltuit banii. Dincolo de disputele bazate pe atasamente politice, tara ramane indatorata cum n-a fost niciodata si asta ar trebui sa ne preocupe pe toti.

      ADEVAR GRAIT-AI !

      Raul a fost facut...generatiile urmatoare vor plati nechibzuinta penelistilor... 

      Nu este nechibzuinta, citu si gasca lui sunt asasini economici, pusi sa fure si sa distruga.

      E bine ca aduc psd la putere. In acest fel se erodeaza, odata intrati la guvernare.Tara e praf cu sanatatea. Ei si aur au instigat direct sau indirect lumea sa nu respecte nimic,sa nu se vaccineze,deci e doar o problema de timp pana se va ingrosa gluma. Eu acu l-as pune pe ciolacu prim ministru,ca toate oalele sparte sa ii vina in cap direct. Iar cand vor scadea in sondaje,va avea partidul grija sa il ''decapiteze'',psdul cu toti liderii care i-au facut de cacao, asa au procedat.

    Florine, de cand va jucati in Parlament cu obligativitatea certificatului verde la munca s-a declansat in piata reala un crunch al consumului !

    Asadar frica indusa de stat asupra cetatenilor nu se transfera in volume mai mari de vaccinare ci in .... BLOCAREA CONSUMULUI !  

    Concluzia?

    Bai, prosti sunteti, manca-v-as! Dictatori, prosti si natarai pe deasupra!  

    Catu este un asasin economic care a facut imprumuturi peste imprumuturi pe spatele poporului sa hraneasca firmele arondate la banul public si sa aduca tara in imposibilitate de plata sa platim imprumuturile cu resurse naturale sau pamant din teritoriul tarii. Acest om Catu trebuie anchetat ce a facut cu banii imprumutati si de ce a facut aceste imprumuturi enorme... In slujba cui este acest asasin exonomic? Organele statului trebuie sa se autosesizeze..

    1. Ce sa spun,marea opozitie....Da la simion si ceilalti ai lui, fiindca nu poarta masca in public, desi legea asa zice, nu ar trebui sa se autosesizeze? Dar,mai grav: ca strange semnaturi pentru nu se stie clar ce, nu trebuie sa se sesizeze ? Stiti exact ptr ce aduna simion date personale? Ca demiterea presedintelui cu semnaturi nu e cu putinta. CNP, serie numar buletin,adresa,emitere,valabil itate,etc? E posibil ca cei care si-au dat datele sa se trezeasca cu vre-un credit facut prin strainatate? Intreb si eu. Stie cineva?

      De ce nu-l intrebi pe Simion?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb