FLORIN CÎŢU: "Revenirea la normalitate nu se face fără vaccinare"

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Politică / 23 aprilie 2021

La 1 iunie, nu se va renunţa la purtarea măştii de protecţie, ci abia când vom atinge rata de vaccinare de 10 milioane de persoane, a precizat, ieri, premierul Florin Cîţu, la finalul şedinţei Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de Covid-19.

"A fost prima întâlnire a comitetului, în care s-a discutat regulamentul. Am început astăzi să ne gândim la revenirea la normalitate. Le-am spus colegilor că, în afara şedinţelor ordinare, pot avea şedinţe extrordinare oricând, ca să putem să avem pe masă rapid soluţii pe care să le prezentăm public, pentru ca să ne putem pregăti de prima fază a revenirii la normalitate de la 1 iunie. Este vorba despre un plan de măsuri care arată cum vom reveni la normalitate. Nu revenim 100% la normalitate la 1 iunie, dar arătăm primul pas când avem rate de vaccinare de 35% şi apoi discutăm şi paşii următori. Revenirea la normalitate nu se face fără vaccinare. Vaccinarea este singura soluţie. După ce vom atinge ţinta de 10 milioane persoane vaccinate, vom renunţa la mască. La 1 iunie nu putem renunţa la mască", a declarat prim-ministrul Florin Cîţu.

În privinţa reluării evenimentelor culturale de la aceeaşi dată, şeful Guvernului a spus că sunt câteva propuneri la Ministerul Culturii şi discuţii avansate cu Ministerul Sănătăţii pentru realizarea unor teste-pilot la Teatrul Naţional şi la Opera Română.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Extraordinar! Ce corelatie sinistra si satanista totodata, face aceasta Potaie turbata asupra a tot ce-i romanesc! Daca nu sunt scosi din joben, 10 milioane de cobai(oricat de mare ar fi turma vaccinatilor, 10 milioane de cretini nu vor fi niciodata), atunci botnitza va fi forever! Deoarece aceasta javra turbata este asa mare fana a botnitzei, eu propun, sa i se betoneze una pe bot, de care sa nu se mai desparta niciodata!

    Astia descurajeaza vaccinarea. Daca omul mai avea o oarecare speranta sa scape de masca oribila care il impiedica sa respire corect, vine Matzu-Catzu si ii face praf orice speranta.

    Niste hitleristi nenorociti... O sa vada Catzu pe pielea lui ca, pana la 1 iunie, se vor vaccina maxim 4 milioane de cetateni... din cauza fascismului practicat de autoritatile romanesti.

    In loc sa ofere nivel de trai ridicat si bunastare, autoritatile de la Bucuresti ofera fascism pe paine...  

    Sper sa crapi tu inainte de 1 mai muncitoresc fascistule de cacar

    pina acum de ce n-a fost nevoie de vaccinare , la tot felul de gripe , decat in masura in care a vrut fiecare , si a fost bine , si acum ne tot pisati la cap ? asa vrea muschii vostri ?

    Offf....

    Multă prostime care citește acest ziar.... 

    Și mulți cu boli psihice cronice.... 

    Și psd-iști disperați.... 

    Dar vorba cuiva , ,,ghinion".... 

    Marea majoritate a populației va înțelege mesajul doctorilor și se va vaccina !

    Și o să fie bine ! 

    1. Da, o sa fie bine pentru cei nevaccinati:-)...O sa ne luam tara inapoi

      Desigur, te privesti in oglinda, si acolo pari mai prost decat esti in realitate !

      In cat timp vaccineaza 10 milioane de oameni?Daca ar vaccina 100 de mii de oameni pe zi(nu s-a atins aceasta performanta),ar dura o suta de zile.Iar trebuie sa purtam mastile astea neconforme toata vara?Si toata toamna si iarna?

    Secta religioasa condusa de Catzu nu intelege ca - cu cat sunt mai patetici cu atat lumea ii va privi cu mai multa suspiciune... si va scuipa de doua ori in san punand mana pe Biblie.

    Sunt curios - Iohannis rezista la testul Bibliei sau fuge cat il tin picioarele...? 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb