Fondul Proprietatea promite rezolvarea rapidă a contestaţiilor

Ş.C.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Fondul Proprietatea / 2 septembrie 2010

Soluţia la contestaţia depusă de KBC Securities şi Unicredit Caib faţă de rezultatul competiţiei pentru intermedierea listării Fondului Proprietatea urmează să fie comunicată la finele acestei săptămâni sau cel mult, la începutul săptămânii viitoare, au declarat, pentru ziarul BURSA, reprezentanţii Fondului.

"Până vinerea aceasta, se pot depune contestaţii la procesul de selecţie a intermediarului listării, după care, vineri după-amiază, sau marţi vom comunica soluţiile la contestaţii. Este şi în interesul Fondului să semnăm cât mai repede contractul cu intermediarul care se va ocupa de listarea FP", au mai spus sursele citate.

De fapt, Comisia de Selecţie a intermediarului este presată să rezolve cât mai repede contestaţia depusă de consorţiul format din cei de la KBC Securities şi Caib, întrucât lunea viitoare este programată Adunarea Generală a Acţionarilor Fondului. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi este şi listarea Fondului Proprietatea.

Reprezentanţii KBC şi Unicredit au anunţat, ieri, că s-au adresat din nou comisiei de selecţie a intermediarului ca să conteste oferta depusă de consorţiul format din "Raiffeisen Capital&Investment, BRD şi ING Bank", deoarece oferta acestuia a fost depusă cu câteva minute întârziere faţă de termenul limită.

Cei de la KBC au declarat şi că sunt nemulţumiţi de modul în care Comisia a evaluat pregătirea profesională a echipei care ar fi urmat să se ocupe de listarea Fondului.

Consorţiul format din RCI, BRD şi ING a câştigat competiţia pentru listarea FP, obţinând 95 de puncte. Consorţiul constituit din BCR-Wood&Company Financial Services-Intercapital Invest s-a clasat pe locul secund, cu 84 de puncte.

Cei de la KBC Securities şi UniCredit s-au situat pe locul al treilea, cu 79 de puncte, urmaţi la scurtă distanţă de BT Securities, cu 78,5 puncte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb