Fonduri europene pentru judeţul Timiş

F. A.
Fonduri Europene / 10 decembrie 2010

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a semnat azi trei contracte finanţate prin Programul Operaţional Regional în judeţul Timiş, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei.

Restaurarea şi refuncţionalizarea Castelului Huniade al Muzeului Banatului Timişoara urmăreşte restaurarea şi conservarea unei suprafeţe de 12.833,71 mp, crearea a 50 de locuri de muncă în faza de execuţie a lucrărilor de consolidare, restaurare şi conservare, crearea a 5 noi locuri de muncă în cadrul Muzeului Banatului Timişoara şi creşterea numărului de turişti care vizitează Castelul Huniade cu 28,29%. Proiectul are o valoare totală de 52.487.881,70 lei, din care finanţarea nerambursabilă solicitată este de 33.694.083,37 lei.

Un alt contract semnat azi prevede modernizarea şi reabilitarea infrastructurii urbane a oraşului Sânnicolau Mare prin realizarea de drumuri orăşeneşti şi trotuare, sisteme de gestionare a apelor pluviale de suprafaţă, modernizare parcuri îşi propune reabilitarea infrastructurii publice urbane prin reabilitarea şi construirea de trotuare noi, modernizarea de străzi orăşeneşti adiacente prin refacerea profilului stradal şi asfaltarea acestora, realizarea de podeţe la accesele riveranilor, montarea de rigole prefabricate din beton şi realizarea de trasee din tubulatură de PVC pentru captarea apelor pluviale şi reabilitarea parcurilor existente prin nivelare, terasare, modelare geometrică a terenului, realizarea de alei. Proiectul are o valoare totală de 83.641.844,60 lei, din care finanţarea nerambursabilă solicitată este de 64.235.751,95 lei.

Cel de-al treilea proiect vizează prevenirea criminalităţii şi creşterea siguranţei cetăţeanului prin monitorizare video, proiectarea, realizarea şi implementarea unui sistem performant şi capabil să realizeze supravegherea şi monitorizarea zonelor cu risc ridicat de producere a fenomenelor infracţionale la nivelul oraşului Sânnicolau Mare, ca zonă de acţiune urbană. Proiectul are o valoare totală de 1.855.957,60 lei, din care finanţarea nerambursabilă solicitată este de 1.466.805,20 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb