FOTBAL ÎN LIVING - Aleşii lor şi echipa noastră

Dan Nicolaie
Ziarul BURSA #Sport #Euro 2016 / 5 iulie 2016

FOTBAL ÎN LIVING - Aleşii lor şi echipa noastră

Uimită, dezamăgită, hulită, scârbită şi mai ales dezorientată echipa de conducere a Federaţiei Române de Fotbal a luat continentul la picior în căutarea unui antrenor. Criteriile de selecţie a selecţionerului scapă în amănuntele fine amatorului de fotbal localnic, dar câteva tuşe groase au ajuns şi până la el: să aibă trofee în palmares (nu contează secolul în care le-a cucerit), să fie foarte experimentat (adică peste 60 de ani, că aşa au crezut că se poartă la începutul turneului când noi plecam deja acasă) şi să nu coste prea mult (pentru mulţi asta înseamnă să nu prea mai aibă căutare, dacă are şi trofee şi experienţă). Din informaţiile pe surse, altfel cum, căutările s-au oprit pe graniţa dintre Germania şi Olanda, şi azi mâine, dar mai sigur poimâine vom afla numele alesului.

Cum turneul ce stă să se termine ne-a lămurit cam care este potenţialul nostru în raport cu al altora, alesul pare condamnat să înceapă - în zilele care i-au mai rămas...până la primul meci din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia - să caute nişte jucători capabili să intre pe teren şi să nu se facă de râs.

Tot europeanul în curs de desfăşurare ne-a mai arătat că nu există echipă puternică fără suporteri. În schimb există suporteri puternici fără echipă, a se vedea cazul nostru. Acum rămâne de văzut cine va readuce publicul la stadion, antrenorul încă neinstalat, jucătorii deocamdată nedescoperiţi sau şefii federaţiei, unul ales, restul numiţi. Un lucru este sigur, cu selecţie după ureche, cu joc după chef şi declaraţii strunjite în limbă de lemn nu mai merge, lumea se schimbă, inclusiv cea a fotbalului, şi nu mai poţi pretinde fără să oferi!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb