FOTBAL ÎN LIVING: Frica a păzit pepenele

Dan Nicolaie
Sport #Euro 2012 / 12 iunie 2012

FOTBAL ÎN LIVING: Frica a păzit pepenele

Înotând voinceşte prin Canalul Mânecii, fotbalul spectacol s-a ales cu un cârcel şi s-a înecat precum emigrantul la mal. Frica a păzit pepenele şi în final Hodgson şi Blanc păreau dispuşi să schimbe toţi jucătorii, dar şi galeriile numai să mai tragă puţin de timp şi să rămână cu punctul de aur în traistă. Nu doar Anglia şi Franţa pot fi acuzate de această strategie a minimalismului estetic în prima etapă a competiţiei şi alţi "grei" au stat cât s-a putut de mult la cutie.

Din fericire combinaţiile televizionisto - cabliste nu mi-au permis să mă plictisesc, aşa cum s-a întâmplat cu spectatorii prezenţi la faţa locului, o parte din ei fiind răpuşi de somn, aşa cum s-a văzut şi în transmisia directă. Partida am început-o la dolcetv.ro care după 10 minute sublime s-a blocat. Cu lacrimi în ochi am reuşit să prind un loc liber pe euro2012.tvrinfo.ro. După 5 minute şi acesta s-a dus la culcare în noaptea neagră a internetului. Cu mâini tremurânde am văzut restul din prima repriză pe un post rusesc de sport. La pauză, deşi se vedea bine am decis să-l abandonez din două motive. Primul, un scurt puseu de patriotism. Al doilea, deşi nu înţeleg mai deloc limba rusă am avut impresia că freneticul comentator tot ar fi zis ceva rău de Gogol şi l-ar fi blamat fără argumente pe Gorki.Se poate să fi fost doar o impresie, dar nu puteam să mai continui să ascult astfel de posibile blasfemii literare. În repriza a doua s-a produs minunea, nu la nivelul gazonului ci la nivelul ecranului, site-ul Tvr a funcţionat.

După un Franţa - Anglia atât de palid ai aşteptările setate la nivel minim de la un Ucraina - Suedia, chiar dacă Şevcenko şi Ibrahimovici sunt doi atacanţi care încă provoacă mari coşmaruri fundaşilor. Şi au provocat şi aseară, mai ales primul, care a dovedit că un cap bun poate face cât 22 de picioare. Cu aspectul său de fost elev silitor, Şevcenko a reuşit să rupă mai multe inimi decât toţi bărbaţii fatali aflaţi între Kiev şi Doneţk . Ucraina fotbalistică trăieşte şi la cum s-au prezentat adversarele din grupă poate chiar să treacă în fazele superioare ale competiţiei.

Astăzi vom avea parte şi de un meci în care rivalitatea a depăşit cu mult şi demult spaţiul sportiv. Polonia - Rusia este partida care trebuie privită cu un ochi la gazon şi unul aţintit spre tribune.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Foaarte odihnitor meci Franta- Anglia , a ajutat mult la somnul de frumusete . Sper sa ii vad pe rusi diseara cum matura cu cremvurstii aia pe teren...sau de pe teren ?!

    1. Cel mai slab meci de pana acum. Polonia - Rusia e mai mult decat un meci de fotbal, la mijloc este o ura istorica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb